Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tvosi píše:
Je zakázáno zde uveřejňovat či žádat o odkaz na stažení IPSW souboru. Porušení bude odměněno BANem!!
Atma píše:Ios 6 GM verze na Fb meesengru nejde odesilat fotky ma taky nekdo ten same problem?
TDa píše:Líbí se mi jak mě Appstore upozorní že mají aplikace update, líbí se mi režim nerušit, odpověď na hovor. A to je vše. Na proměnou horní lištu se dá říct že si budu muset zvyknout, sice je to oživení, ale mě osobně se to nelíbí.
Po iOS6 se iPhone 4 zrychlil (nahození aplikace, procházení v nastavení).. ALE vše co potřebuje internet se spomalilo aspoň 6x (Safari, Chrome, Počasí, Facebook, Toucharcade app, Appstore.. pro to vše platí že na načtení obsahu se dá přirovnat k waiting forever - jedinou vyjímkou je twitter). Tak jsem se vrátil k iOS 5.1.1, sice jde vidět, že není tak svižný ale iPhone bez internetu.. notak.. Aspoň že teď už funguje
Jinak kdyby někdo "zastavení" internetu nezaznamenal tak jestli stahujete ipsw s názvem iPhone3,1_6.0_10A403_Restore - iM**L.com tak je VADNÝ!!! (poznámka pro moderátory: nedávám odkaz ke stažení, dávám to sem proto, aby to do svého iPhone někdo jiný nenahodil, když je to nejspíš nefunkční, navíc jsem adresu vycenzuroval [je součástí názvu souboru])
LiborPolak píše:Mám iphone 4, a tu slabší baterku sem zaznamenal taky...
jinak verze ktera 19.9.. tam bude jeste neco jiného? třeba vychytané jeste nejake dorbne chyby?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé