Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ls8 píše:Nahrávají se vám nově vyfocené fotky do Photo Streamu?
Cerda píše:Tak po par dnech pouzivani par postrehu ( provozuji na iphone5):
-Automaticka regulace podsviceni displeje funguje"jinak". Jednoduse sed a rict, ze ios7 vice pridava. U 6 to byo naopak..
-Design se mi moc libi, ale co mi prijde moc jsou animace. Jsou vsude, je jich moc a jsou pomaly.
-Nefunguje mi automaticky cas, zkousel jsem vse....
-baterie: neco mi ji zere a nevim co. Vecer 100% a rano 85% s tim ze ve vyuziti mam 1.30h... Zkousim na to prijit, zatim se nedari.
Domy007 píše:Doufám, že se ty animace zrychlí. Rychlé přepínání mezi aplikacemi animace hrozně zdržují. .
ved predtym bolo tiez vidno len prvych 9 aplikacii zo zlozky, nechapem co ti na tom vadirowan píše:Postřehy po dni používání co zde ještě nebylo zmíněno:
- u kontaktů by mohla být miniatura, jako je tomu u oblíbených
- měsíční náhled v kalendáři je k ničemu - vůbec tam není vidět ve kterých dnech jsou poznámky
- uvítal bych nastavení ovládacího centra (kdybychom si mohli přidat vlastní aplikace, případně spuštění hotspotu,...)
- u obrázků mi chybí mapka se špendlíky (tu jsem rád využíval)
- Ikona Safari je tragédie a šedé zbarvení sdružených ikon se mi taky moc nelíbí. Hlavně není vidět jaké všechny aplikace v "balíku" jsou, tím že je to na více stran.
- ačkoliv mám nastavené úplně nejmenší písmo, tak v seznamu poznámek je text obrovskej. Samotný text poznámek už je malý.
Celkově grafika UI se mi moc líbí a spoustu nových funkcí i animací vítám. Trochu mi ale připadá, že apple spíš dohání konkurenci, než aby přišli s něčím "revolučním", jako to bývalo dřív.
PaprikM píše:Funguje vam ovladani hudby pres sluchatka? Zesilit/zeslabit jde, ale zapnout/prerusit prehravani skladby mi nefunguje.
TDa píše:K tej baterce: mate dev ucet? Protoze ja kdyz jsem hazel nedev betu pred rokem (iOS6) tak mi to strasne blblo a ukazalo se, ze to bylo tim ipsw souborem z stranek iMZDC(... Tak nejak), takze jestli nemate oficialni ipsw soubor tak bych se podival po jinem, nic jineho me nenapada, kdyz uz mate aj nastaveni prolezle
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé