Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

phaeton_esc píše:Na iPadu funguje dobře, problém je ovšem s multitaskingem - sice vyvolá nabídku kde by měla být vidět okna otevřených aplikací, ale je vidět pouze wallpaper. Takže přepínání v podstatě nefunguje. Ostatní je funkční.
Na iPhone dám radši až finální verzi.

iphonik4 píše:U mě šlape MT na iPadu, jako hodinky. Zkus restore z DFU.
Co jsem ale odpozoroval, tak tenhle stav nejspíš způsobuje Dropbox.

derfer píše:Stal se mi velky problem , z niceho nic prestala fungovat obrazovka na dotyk...zkousim vypnuti pres power tlacitko ale pokazde to same . najede ale nejde odemknout nereaguje na dotyk obrazovky.
Mam nahranou iOS 7 Beta 2
dekuji za pomoc

NecroImmortalis píše:Mám betu od prvního vydaní na iPhone 5. A zatím jedinej problém byl jakoby rychlý restart. Tedy, že se naoko vypne a zapne. Trvá to asi 5s. Beta 2 funguje lépe a jedinej problém s aplikací mám je Skype. Od vydání beta 2 mi na iOS7 běží i iPad Mini a tam trošku pomalejší reakce pozoruju. Jinak jsem s betou spokojen. A těším se na další.

tak snad beta 3 bude uz pro ip4 lepsi. Jinak floating pozadi jde jen na 5tce? I ty složky? Nejak mi neslo ani jednoAlmi píše:pri tejto bete sa aj mne tak 2x za den stane ze iPhone prestane reagovat na akykolvek dotyk. Zatial vzdy nastastie pomohol hard reset, power+home button.
Ostatne zatial bez problemov.

BiGFiSh píše:Pouzivam par dnu updatnute z B1 na B2 pres wifi..
- hodne aplikaci ani nezapnu
- zasadne pri zapinani fotoaparatu se mi restartuje telefon a nasledne pak klidne jeste 8x za sebou nez me pusti k odemknuti obrazovky
- je sviznejsi ale po par hodinach se zacne hodne sekat, zamrza a ani batterydoctor nepomaha procistenim pameti
Telefon nyni instaluji na cisto tak uvidime.. - 4S
Btw mel jsem dnes v rukou brachuv IP5 se starsim OS a stale je o dost sviznejsi a hlavne hezci.. To prvni verim, ze vychytaji do ofic. vydani..
To druhe.. no.. hodilo by se alespon vice barevnych/stylovych profilu, kdyz uz se to tak meni tak at si muzem vybrat..

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Freaders píše:Pomohla cista instalace????

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé