Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
phaeton_esc píše:Na iPadu funguje dobře, problém je ovšem s multitaskingem - sice vyvolá nabídku kde by měla být vidět okna otevřených aplikací, ale je vidět pouze wallpaper. Takže přepínání v podstatě nefunguje. Ostatní je funkční.
Na iPhone dám radši až finální verzi.
iphonik4 píše:U mě šlape MT na iPadu, jako hodinky. Zkus restore z DFU.
derfer píše:Stal se mi velky problem , z niceho nic prestala fungovat obrazovka na dotyk...zkousim vypnuti pres power tlacitko ale pokazde to same . najede ale nejde odemknout nereaguje na dotyk obrazovky.
Mam nahranou iOS 7 Beta 2
dekuji za pomoc
NecroImmortalis píše:Mám betu od prvního vydaní na iPhone 5. A zatím jedinej problém byl jakoby rychlý restart. Tedy, že se naoko vypne a zapne. Trvá to asi 5s. Beta 2 funguje lépe a jedinej problém s aplikací mám je Skype. Od vydání beta 2 mi na iOS7 běží i iPad Mini a tam trošku pomalejší reakce pozoruju. Jinak jsem s betou spokojen. A těším se na další.
Almi píše:pri tejto bete sa aj mne tak 2x za den stane ze iPhone prestane reagovat na akykolvek dotyk. Zatial vzdy nastastie pomohol hard reset, power+home button.
Ostatne zatial bez problemov.
BiGFiSh píše:Pouzivam par dnu updatnute z B1 na B2 pres wifi..
- hodne aplikaci ani nezapnu
- zasadne pri zapinani fotoaparatu se mi restartuje telefon a nasledne pak klidne jeste 8x za sebou nez me pusti k odemknuti obrazovky
- je sviznejsi ale po par hodinach se zacne hodne sekat, zamrza a ani batterydoctor nepomaha procistenim pameti
Telefon nyni instaluji na cisto tak uvidime.. - 4S
Btw mel jsem dnes v rukou brachuv IP5 se starsim OS a stale je o dost sviznejsi a hlavne hezci.. To prvni verim, ze vychytaji do ofic. vydani..
To druhe.. no.. hodilo by se alespon vice barevnych/stylovych profilu, kdyz uz se to tak meni tak at si muzem vybrat..
Freaders píše:Pomohla cista instalace????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé