Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

nasko píše:Ahoj, muze nekdo rict, jak je to s vydrzi baterky u ipadu mini? A zajimalo by me jestli ios7 nema uz konecne aplikaci pocasi oficialne od applu? Diky

TDa píše:Mám pro vás takový tip..
Udělejte si místo v docku a hoďte do něj složku
Pro tuto složku budou vypnuté animace. Zkuste si (třeba opakovaně) otevřít a zavřít složku (stačí pořád rychle "klikat" na místo kde je složka)..
Nezlobil bych se, kdyby šly ty animace vypnout, je to trochu rozdíl

), ale myslím, že pro představu to stačí:

Midnight píše:najviac ma irituju tie "zbiehajuce" sa ikonky pri navrate z akejkolvek aplikacie do "menu" ... treba cakat kym sa tie ikonky uračia zastavit a az potom mozem kliknut na nejaku inu app alebo nieco ine. pri iOS6 to bolo okamzite, ked som nieco zatvoril mohol som hned otvarat nieco ine.. tu mi ta animacia zerie nervy dufam ze to zrychlia konecne a ze to nebude take v ofiko verzii

jackherrer píše:Ohledne toho mini prehravace na LS tak ten se v da skryt/zobrazit kratkym podrzenim home buttonu cca 1s (na LS)

momentálně je 11 večer a má to být až cca ve 2 tak jsem zvědav
tady zatím prší a je bouřka
každopádně mě to překvapilo když mi začal pípat telefon zvukem které sem z něj ještě neslyšel

.. jinak uz by konecne mohli nejak opravit ten zobrazeny Cover pri pustene hudbe na LS .. protoze na iP4S je hodne dole a pokud je svetli nevidim napis Odemknout.. videl jsem screen z iP5 a tam je to OK protoze ma delsi display.. jinak baterka se zda byt OK konecne po katastrofickem zrani beta2 

podle mě to není služba operátora, nikomu jinému to nepřišlo a to mají taky ipmrzic píše:Není to náhodou služba operátora, kdy všem, kdo jsou připojený na danou BTS, zašle tuto zprávu? Takové ty místní zprávy, nebo jak se to jmenovalo.
(jen ja mam ios7) podle mě to nějak bere polohu a komunikuje s počasím a pak to hodí upozornění, jelikož jsem furt připojen na netu... ale je to jen domněnka

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé