Tak mě Youtube také nefunguje, ani po aplikaci přepsání 3 souborů z návodu, který je tu uveden. Mimoto mi iTunes hlásí, že nemůže připojit iPhone.
EDIT: tak už to jede. Přepsání souborů po druhé zabralo.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
nowzman píše:A chapem to spravne, ze OS je na iPode Touch aj na iPhone rovnaky?
mysak001 píše:Ahoj,
Z verze 2.0 jsem dle navodu restoroval na jiz upravenou verzi 2.01 (stazeno zde)
Otevrel jsem si QuickPwn a natahl jsem tam FW 2.01 tentokrat stazeny odnekud z netu -tady jsem cisty FW nikde nenasel (ten upraveny FW to jaksi vzit nechtelo) - kde jej mohu najit?
Pote se otevre okno, kde cca 30 sec nabiha plno informaci a skonci to zadosti o vypnuti iPhonu. Pote co dam enter to vypise ten sileny navod s tema vsema sekundama (jak se dostat do DFU modu aby to pochopila i duchodkyne). Dam y ze jsem pripraven a nabehle to odecitani. Vse je ok az do momentu, kdy se telefon opravdu prepne do DFU (z toho odecitani od 30 se to zastavi nekde na 18) a pote probehne behem 3 sekund hromada hlasek (bezi od vrchu dolu) na konci zakoncena nejakym OK a okno se ZAVRE. Odecitani do nuly neprobehne, jen tohle. Proste to jakoby velmi rychle neco udela. Po nabehnuti telefonu je vse jako predtim - vodafone nabehne ale stale mod s kabelem a sipkou. SMS to zobrazuje, prichozi hovory jdou.
V cem je chyba?
M
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé