Jak odblokovat a JB novy firmware 2.0.2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Slimák | pon srp 25, 2008 12:45 am

Re: Jak odblokovat a JB novy firmware 2.0.2

Tak mě Youtube také nefunguje, ani po aplikaci přepsání 3 souborů z návodu, který je tu uveden. Mimoto mi iTunes hlásí, že nemůže připojit iPhone.

EDIT: tak už to jede. Přepsání souborů po druhé zabralo.
Naposledy upravil Slimák dne pon srp 25, 2008 10:34 am, celkově upraveno 1
Obrázek iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Obrázek Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Obrázek Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Senior uživatel
Senior uživatel

Diablo | pon srp 25, 2008 2:15 am

nowzman píše:A chapem to spravne, ze OS je na iPode Touch aj na iPhone rovnaky?

Vpodstate mas pravdu .... v Zakladu jsou ty Firmwary samozrejme stejne ale rozdily mezi nimi jsou , na iPodTouch proste Firmware z iPhonu nedostanes , dokonce i iPhone 3G ma svoji vlastni "verzi" Firmwaru ktera je trosku odlisna od Firmwaru pro iPhony prvni generace.

Pokud mas ten iPhone nebo iPod Touch Jailbreaknuty tak budes moct spustit vsechny aplikace vcetne tech ktere nebyli pro ten iPod Touch urceny akorat je jasne ze aplikace pro SMS apod. ti proste fungovat nebudou.

Uživatelský avatar insoul | pon srp 25, 2008 8:52 am

zdravim borci .. noo takze : mam klasiku 1.1.4 napise mi niekto podrobny navod alebo hodi link kde to uz je ako tam dostat 2.0.2 a ako ho jail a odblokovat a samozrejme aktivovat .. vdaka za pochopenie ... see ya
apple Iphone 5 , 32gb 7.1.2
apple ipad air 16gb 4g 7.1.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar masklin | pon srp 25, 2008 8:55 am

@INSOUL a jemu podobni: lidi kdy se konecne naucite sami cist a hledat? KUA!!!

viewtopic.php?f=13&t=7051
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar insoul | pon srp 25, 2008 9:43 am

hladat viem o to sa ty nemusis bat ale kde je npisane ze sa to da ist aj z 1.1.4 ??? !! pretoze to robim podla navodu a vzdy zahlasi chybu !!!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar masklin | pon srp 25, 2008 9:52 am

@INSOUL: a co si najit navod jak se dostat z 1.1.4 na 2, pak na 2.0.2 uz vis jak
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Uživatelský avatar insoul | pon srp 25, 2008 10:01 am

a myslis ze nehladam ?? len je tu tolko toho ze neviem ktore je spravne a nerad y som bol out of network takze asi tak .... takze preto pytam o radu ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nowzman | pon srp 25, 2008 10:35 am

to insoul: Ja som este poriadne nehladal tiez, lebo nemam cas teraz. Ale troska som cital, vazne malo, a link bol myslim na zaciatku tejto diskusii takmer...

EDIT: Avsak mohol by dat tvosi link hned do prveho svojho prispevku (pripadne nejaky moderator by to tam mohol dohodit) a tam to snad uz nik neprehliadne :) .

Uživatelský avatar insoul | pon srp 25, 2008 12:15 pm

skusal som uz asi tri sposoby a zakazdym ma to nepusti dalej ako ze itunes hlasi preparing iphone for restore a potom uz len hodi chybu 1601 !!! takze kludne mi mozes pisat aby som hladal .. ja som hladal !!! preto ziadam o pomoc co s tym ?? ci tu este je nejaky zaruceny sposob ktory ide...
este edit pre tych co sa snazia pomoct a nenapisu len hladaj ako tu kolega nadonmou !!! takze mam 1.1.4 pouzil som pwn aby som ho dal najprv na 2.0 takze pouzil som upraveny fw ktory som stiahl podla navodu a potom mi uz len itunes napisal chybu 1601 .. neviete niekto co s tym ??
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mikro | pon srp 25, 2008 12:38 pm

insoul: projdi si tyhle odkazy a pochybuju, že se ti stane, že bys tam nenašel to co potřebuješ. Co se týče toho upgrade, tak nevim jestli to jde přímo upgrade na 2.0.2, ale většinou tu doporučujou udělat upgrade na 2.0.1 a pak upgrade na 2.0.2 a pak použít utility QuickPwn. Protože jestli máš teda FW 1.1.4, tak musíš udělat upgrade pomocí balíčku upraveného pomocí programu WinPwn.

viewtopic.php?f=13&t=5985
viewtopic.php?f=74&t=7044 (zde je navíc uvedeno, že při JailBreaku pomocí QuickPwn zároveň proběhne aktivace)
http://www.iphone.cz/?text=345-jak-odbl ... pc-windows

Co se týče chyby 160x, tak to mam takový pocit, že je způsobeno tím, že nemáš mašinku v DFU modu, ale jen v restore. Návod je následující.
1) Vypnout iPhone/Touch
2) Připojit iPhone/Touch k PC
3) Pustit iTunes (iTunes musí být aktuální verze[7.7.x], protože starší verze[7.6] nemluví s verzí FW2.0+)
4) Zmáčknout zároveň tlačítko Home a Power a držet 10 až 12 vteřin (ne míň než 10)
5) Pustit tlačítko Power a čekat dalších několik vteřin
6) iTunes by poté mělo začít hlásit, že našlo zařízení (v tom můžeš pustit všechny tlačítka)
7) Shift + RESTORE a dál už to znáš

Co se týče toho Custom balíčku, tak si dej do google hledat Custom-iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore.ipsw nebo Custom-iPod1,1_2.0.1_5B108_Restore.ipsw podle toho co potřebuješ. Na 95% to vyhodí nějaký odkaz na torrent tracker.

derkon | pon srp 25, 2008 2:35 pm

Tak mel jsem firmware 2.0.2 a zkousel jsem to pres QuickPWN vsechno OK. ale na konci to chtelo drzet home button tak jsem to udelal a iphone ted mam v recovery modu nevite kde jsem udelal chybu??V navodu se pise ze po vypnuti okna quickPWN by mel iphone samostatne nabehnout aktivovany a JB-knuty....Jinak ted ho mam v recovery modu takze v iTunes to chce restore..ALe kdyz udelam restore na 2.0.2 tak tam zase nebudu mit cydii installer atd...:-( nevite co a jak ??

mikro | pon srp 25, 2008 2:48 pm

Tak to zkus udělat, tak jak si to udělal prve, ale na konci nedrž to Home tlačítko a uvidíš. Není nic jednoduššího než to vyzkoušet, protože co sem koukal tady na ten podrobný návod => viewtopic.php?f=13&t=7051 , tak tam nic o HOME tlačítku pro ukončení JB neni a slovo.

derkon | pon srp 25, 2008 7:14 pm

tak vse ok...Chyba byla opravdu v tom QuickPWN a me :-)...Pro micro neni to jen tak musel jsem tam jeste drzet par sekund power pak do tooho 10 sekund home a pak po 10 sekundach pustit power a nechat home po 30 sekundach a pak nabehnou procenta..Psal jsem to v rychlosti ale asi vite oc jde :-)

mysak001 | úte srp 26, 2008 2:09 am

Problem s QuickPwn

Ahoj,

Z verze 2.0 jsem dle navodu restoroval na jiz upravenou verzi 2.01 (stazeno zde)
Otevrel jsem si QuickPwn a natahl jsem tam FW 2.01 tentokrat stazeny odnekud z netu -tady jsem cisty FW nikde nenasel (ten upraveny FW to jaksi vzit nechtelo) - kde jej mohu najit?
Pote se otevre okno, kde cca 30 sec nabiha plno informaci a skonci to zadosti o vypnuti iPhonu. Pote co dam enter to vypise ten sileny navod s tema vsema sekundama (jak se dostat do DFU modu aby to pochopila i duchodkyne). Dam y ze jsem pripraven a nabehle to odecitani. Vse je ok az do momentu, kdy se telefon opravdu prepne do DFU (z toho odecitani od 30 se to zastavi nekde na 18) a pote probehne behem 3 sekund hromada hlasek (bezi od vrchu dolu) na konci zakoncena nejakym OK a okno se ZAVRE. Odecitani do nuly neprobehne, jen tohle. Proste to jakoby velmi rychle neco udela. Po nabehnuti telefonu je vse jako predtim - vodafone nabehne ale stale mod s kabelem a sipkou. SMS to zobrazuje, prichozi hovory jdou.

V cem je chyba?

M

flip | úte srp 26, 2008 4:44 am

prosim o pomoc:
u novyho quickpwnu 150 mi to nechce nechat jit do dalsiho kroku:
Obrázek

a u klasickyho 120 (na kterej je psanej tenhle navod) mi to haze windowsackou chybu:
Obrázek

iphone mam upgradnutej itunesem na nejnovejsi FW a v DFU modu, funguje jen emergency call... chjo :/

p1ng | úte srp 26, 2008 7:03 am

Mam problém s JB. Koupil sem si iPhone 3G (od o2) asi 2 dny zpět. Normálně sem připojil k počítači a iTunes mě vyzvalo k updatu na fw 2.0.2 tak sem updatnul. JB sem dělal podle všech kroků, ale v quickpwnu, když mam mačkat sleep, pak dohromady s home a pak pustit sleep a ještě chvíli držet, tak by po těch 30sec měli nabíhat procenta, ale já dělam vše podle pokynů a quickpwn si to okno potom prostě zavře a žádný procenta neproběhnou. Už nevim co stim dělat, zkoušel sem restore i DFU mod, někdo kdo by vědel co stim ? :(
+edit: ještě mi to hází chybu 1602

mysak001 | úte srp 26, 2008 11:43 am

Re: Problem s QuickPwn

VYRESENO - mnou samym :-)
stahl jsem jiny FW 2.01 a zkusil to znova.
Radsi jsem i restartoval PC - clovek nikdy nevi.

mysak001 píše:Ahoj,

Z verze 2.0 jsem dle navodu restoroval na jiz upravenou verzi 2.01 (stazeno zde)
Otevrel jsem si QuickPwn a natahl jsem tam FW 2.01 tentokrat stazeny odnekud z netu -tady jsem cisty FW nikde nenasel (ten upraveny FW to jaksi vzit nechtelo) - kde jej mohu najit?
Pote se otevre okno, kde cca 30 sec nabiha plno informaci a skonci to zadosti o vypnuti iPhonu. Pote co dam enter to vypise ten sileny navod s tema vsema sekundama (jak se dostat do DFU modu aby to pochopila i duchodkyne). Dam y ze jsem pripraven a nabehle to odecitani. Vse je ok az do momentu, kdy se telefon opravdu prepne do DFU (z toho odecitani od 30 se to zastavi nekde na 18) a pote probehne behem 3 sekund hromada hlasek (bezi od vrchu dolu) na konci zakoncena nejakym OK a okno se ZAVRE. Odecitani do nuly neprobehne, jen tohle. Proste to jakoby velmi rychle neco udela. Po nabehnuti telefonu je vse jako predtim - vodafone nabehne ale stale mod s kabelem a sipkou. SMS to zobrazuje, prichozi hovory jdou.

V cem je chyba?

M

radjar | úte srp 26, 2008 12:31 pm

flip píše:prosim o pomoc:
Obrázek

a u klasickyho 120 (na kterej je psanej tenhle navod) mi to haze windowsackou chybu:
Obrázek

iphone mam upgradnutej itunesem na nejnovejsi FW a v DFU modu, funguje jen emergency call... chjo :/
Host
Host

mikro | úte srp 26, 2008 2:27 pm

flip píše:prosim o pomoc:
Obrázek

A víš proč ti to nejde? Protože tam cpeš Custom balíček, v tomhle bodě tam máš dávat oroginál FW balík.

scorpi | úte srp 26, 2008 2:54 pm

Nene! Osobně jsem tu 150 zkoušel s origo packem a nejde to jak píše flip. Zkusmo jsem to testnul ve 120 a bez problému mě pustil dál. Bohužel jeho ne. Vista fuck!
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

zztom | úte srp 26, 2008 3:39 pm

kde je to iphone 3g.bat? to sa mi nestiahlo a inde to nieje

mikro | úte srp 26, 2008 4:26 pm

zztom: To asi bylo v trochu jiný verzi, podle mě v úplně nějaký testovací nebo tak, protože teďka když ten program spustíš, tak vybíráš mezi iPhone/iPhone3G/iTouche kliknutím na obrázek.

A jeden screen pro iToucháky
Obrázek

scorpi: jak poznám co mam za verzi QuickPwn? Já bych teda ale řek, že mam 150, ale nikde nemůžu najít žádný klasický tlačítko About nebo tak něco :). A jak vidíš na screenu, tak naprosto bez problému sem to stvořil.

dantesk | úte srp 26, 2008 6:03 pm

prosim Vas viete niekto pomoct mal som firmware 1.1.4 isiel som podla navodu dal som restore update 2.0.2 samozrejme ze sa my Iphone zablokoval a stiahol som program QuickPWN a ked ho dam instaovat clicnem na exe subor tak my to hned vypise ...exe-chyba aplikacie/nepodarilo sa spravne inicializovat aplikaciu(0xc0000135) prosim viete niekto pomoct roby my to aj pri programe winpwn...

maybe | úte srp 26, 2008 6:30 pm

Hardware:
iPhone 3G 16GB (koupeny v CR pres Vodafone), nahrany fw 2.0.2 z itunes

Problem:

Pri jailbreaku pres quickpwn (postup dle navodu) se mi proces zastavi kdyz uvedu po odpocitavani iP do DFU modu a konci to hlaskou:

"Wait while your iP is being prepared to accept custom IPSWs...."

Dal se nic nedeje, a muzu cekat treba hodinu a to odpocitavani a nahrani tech 8 operaci co maji nasledovat nezacne...

Otazka tedy zni co s tim :lol:
Protoze opravdu touzim po tom mit iP jailbreaknuty kuli SSH, instaleru atd...

Edit: zkousel sem to jak s origo firmware 201 tak i 202

zztom | úte srp 26, 2008 9:05 pm

tak cim to mam jailbreaknut? winpwn alebo quickpwn? zeby winpwn bolo na windows? lebo mne to quickpwn nejde ani spustit

edit: tak na to som uz prisiel ze musim mat win pwn, ale som lama strasna, stale nechapem ako to mam cez to winpwn urobit

derkon | úte srp 26, 2008 10:42 pm

zztom to bys taky musel napsat o jaky firmware jde..Psal si nahore ze mas 1.1.4 ale ze jsi nejak dal na 2.0.2 ted v tom mam chaos :-)...Ja jsem mel taky ale holt vsechno jsem si musel najit sam bez jakekoliv pomoci a ted v tom mam celkem prehled :-D

jsemtady | stř srp 27, 2008 2:21 am

takze kdyz mam iphone3g od tmobilu plne funkcni s origo 2.0.2 pres itunes a chci jenom dostat tam installer a treba tu cidii a nic jinyho ... Tak staci akorat pichnout iPhone ke kompu a spustit ve windowsXP quickpwn v dfm modu a zaskrtnout tam installer aby se tam dal zadat stazeny origo 2.0.2 a nakonec restart iphonu a je to ? zadny jiny haluze nemusim? diky za strucnou odpoved.

stZ | stř srp 27, 2008 2:24 am

presne tak
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JoeMax | stř srp 27, 2008 10:59 am

Pro všechny, komu po tomto postupu nenaskočí operátor - musíte nainstalovat aplikaci BootNeuter a zapnout Unlock.

zuNNy | stř srp 27, 2008 11:14 am

Chapu dobre kdyz postupuju podle navodu nabehne prikazovej radek a zacne to psat ty instrukce tak skoro hned ta prvni je ze mam vypnout telefona odpojit iphone z kabelu?

xslide | stř srp 27, 2008 11:19 am

Pokud děláš přez QUICKPWN, tak se ti píšou instrukce.

Prvně zmáčkneš POWER button dokud se neodpočítají ty vteřiny, potom zmáčkneš navíc HOME button, a nakonec pustíš POWER a držíš jen HOME dokud neskončí to odpočítávání.

iPhone z kabelu neodpojuješ, pouze jej vypneš jak ti napíše aby si ho vypl.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

jsemtady | stř srp 27, 2008 11:38 am

Muze se original aktivovanej iphone3g od tmobilu po quickpwn ocitnout bez site?

blechman | stř srp 27, 2008 11:47 am

potreboval bych pomoct chtel sem si odblokovat iphona.Zacinal sem na odblokovanym firmware 2.0.1.Tak sem dal update ten mi pise porad nejakou hlasku, tak sem tam nahral firmware 2.0.2 pres restore a pak sem postupoval podle navodu pres quickpwn sem to odblokovaval a kdyz sem zkoncil tak sem tam mel zase odblokovanej firmware 2.0.1

edit:vyresil :-)
Naposledy upravil blechman dne čtv srp 28, 2008 12:59 am, celkově upraveno 1

zuNNy | stř srp 27, 2008 12:12 pm

super , hotovo,

to poradi je nakonec takovehle

1-drzet power
2-drzet home
3-drzet home a power dohromady
4-drzet power

Jen mam jeste dotaz , kdyz spojim s itunes a chci si neco dat do mobilu prez itunes pise to furt tohle,nevite co nastavit abych tam mohl hazet videa obrazky hry prez itunes? diky
Obrázek
Obrázek

zztom | stř srp 27, 2008 5:03 pm

ako ulozim firmware 2.0.2? nikde v itunes to nieje. uz sa tam stahoval ale ja by som ho chcel ulozit. ako?
Naposledy upravil zztom dne stř srp 27, 2008 5:38 pm, celkově upraveno 1

pacholek | stř srp 27, 2008 5:22 pm

@zunny: to se te itunes pta jestli chces vratit do iphonu zalohu kterou to udelalo pred restore

zuNNy | stř srp 27, 2008 8:54 pm

pacholek: ale kdyz dam jako ze jo vratit,tak se mi zase zmeni firmware na puvodni co sem mel vte dobe ne?
A kdyz dam novej tak se mi zase smaze jailbreaknutej firmware ne?

pacholek | stř srp 27, 2008 8:57 pm

kdyz das ze chces vrati zalohovana data tak se ti tam nasypou kontakty, kalendar a poznamky a kdo vi co jeste ale FW se necha jaky je, alespon v to pevne verim (me to pri restoru tohle dela:) )

zuNNy | stř srp 27, 2008 9:13 pm

Almi: citát zmazaný. necituj ak odpovedáš na predošlý príspevok.

ja kdyz dal novy tak se mi to jednou stali , tak nevim :( mas stim skusenost ze to vzdy ti jde?

pacholek | stř srp 27, 2008 9:15 pm

restore sjem delal jednou a tohle mi tam vratilo kontakty, upozornuji ze nemam v iphonu fw 2.+
navic po restoru nemas co ztratit.. kdyz ti to vrati i FW tak jak se bojis tak o co jde? udelas ho znovu :) opakovani je matka moudrosti

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv