Zpravy z Prahy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ronny | sob srp 23, 2008 3:43 pm

Re: Zpravy z Prahy

iPhone neni v ceske lokalizaci zatim.. da se tam nahrat ale je to o ztratu zaruky.. ceska lokalizace se chysta

pro iTunes existuje cestina viz viewtopic.php?f=81&t=7029

mikro | sob srp 23, 2008 4:17 pm

Díky za info. O češtině pro iTunes vim, sám jí tam mam nahozenou. Co se týče dohrání češtiny do iPhone/Touche, tak vím taky (mimochodem nahrání češtiny do Touche je jedna z prvních věcí co dělám když přecházím na nový FW).

Ale nevěděl jsem právě jestli je přímo lokalizace iP 3G když se tady tak hezká prodává. V tom případě mě ale napadá trochu jiná otázka. Není náhodou někde v zákoně napsáno, že zboží oficiálně prodávané na našem trhu musí obsahovat české popisky, návod apod...?

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 23, 2008 4:37 pm

Nějaký takový zákon skutečně existuje, ale realita je jiná. V dnešní záplavě techniky se to ani nedá pořádně vysledovat. Návody k přístrojům bývají sice české, ale tak ničemné, že je snad dělají nějací čínští indiáni, co učili česky. Výjimkou je český návod, který jsi k telefonu dostal, není-liž pravda? Pokud ne, dá se stáhnout z webu.
Moderator fóra
Moderator fóra

IPeIPa | sob srp 23, 2008 4:52 pm

Takže skvělý dneska jsem obvolal všechny O2 prodejny v Praze a mym okolí a všude mi už řekli že iphone skladem prostě nemaj, vyjímkou byl kolín a Hradec králové kde měli 8gbitové verze takež nevim jak iphone získám. První dva dny jsem byl úplně pryč dnes odpoledne přijedu a iphony prostě nejsou. Nevíte jak to u O2 vyřešit???

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 23, 2008 5:01 pm

Včera v Liberci u všech operátorů jich měli tolik, že je až prodávali. Ve VF mi řekli, že moc na odbyt nejdou.
Moderator fóra
Moderator fóra

IPeIPa | sob srp 23, 2008 5:06 pm

Beavers píše:Včera v Liberci u všech operátorů jich měli tolik, že je až prodávali. Ve VF mi řekli, že moc na odbyt nejdou.

No jenomže to je ono právě že včera co sem slyšel tak včera byly k dostání ještě dobře, každopádně kde tam je O2?? našlo mi to 4 - Kaufland,hypernova,pražská a železná

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 23, 2008 5:14 pm

To je málo obchodů na Liberec? Já byl jen v Pražské ulici. 4 zákazníci + moje maličkost, jediná slečna kupovala iP. Bylo to v 9:45, to je fakt.
Moderator fóra
Moderator fóra

IPeIPa | sob srp 23, 2008 5:17 pm

Není to málo špatně sem se vyjádřil myslel sem tom kde si byl, každopádně dneska večer to užř vidim bledě protože teď sem se dovolal do hostivaře a tam mi řekli že se mnou klidně sepíšou rezervaci a pak se pro něj stavim jenže zaprvý je to jedna cesta navíc a do Prahy to nejblíž nemám a za druhý kdoví kdy se dostanu na řadu jestli vůbec

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv