Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
juramac píše:ona zase az tak nehorazna neni. Ve francii se prodava bez DPH, ktere je stejne ,jako u nas 19 % , za 630 EUR, to je cca 16.500 kc. Zatimco hacknuty s TurboSim za nejakych 11-12 tisic, pripadne za 10, kdyz si jej privezes ze statu .Za zaruku, klidne spani, bezproblemove updaty dalsich FW a hlavne aplikace,ktere po uvolneni SDK prijdou, a budou chodit jen na 1.1.3 a vyse, tech par tisicovek navic urcite stoji.... Ale souhlasim, je to vec nazoru.
Moren píše:Podle me Apple docela tezi z toho, ze z iPhonu je fenomen a velka cast je prodana pod rukou a odblokovana. Ani bych se nedivil kdyby tam nejakou dirku nechavali naschval.Samozrejme v ramci smluv s operatory to musi vypadat, ze delaji mozne i nemozne aby tomu zabranili, ze?
kvikvik píše:sice uz jsme docela ot
juramac píše:Jiste, ze to odblokovavaji softwarove, jen oni znaji softwarovy kod na odblok bootlloaderu-chipu, kdyz jej vytvorili. A prave na nem to vse stoji a pada. Ten chip doposud nikdo neprolomil, je hodne dobre osetreny,mozna jeste lepe, nez napr. ochranne kody pro pristupy do banky k uctu apod.
sti/b9 píše:Tak sem si nechal na záruku vyměnit ve státech iphone 1.1.2 u kterého nefungovaly dvě třetiny displeje a elhle výměna proběhla okamžitě istřelhbytě......................a mám 1.1.3!!! to je ale zábavné.Zatím ho mám ve státech ale brzo přijde ,doufám že né zbytečně.......nebo ho tam mám rovnou nechat a prodat??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé