Vše kolem nového FW 1.1.3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar tvosi | sob led 19, 2008 8:38 pm

no ja newim ale tak treba do 14 dnu uz by to mohlo bejt venku ne? :lol:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | sob led 19, 2008 9:00 pm

a tie spravy, ktore hovoria o tom ze vsetky metody typu TurboSIM su pre 1.1.3 nepouzitelne su este stale platne?

Nikde sa nic nemihlo o tom, ze by trebars to slo spravit novym programom pre TS?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

cemak | sob led 19, 2008 9:15 pm

Zatraceně dobrý zprávy takhle na sobotní večer :-)
Když se jim to povede tak, že my s krabicovejma 1.0.2 a 1.1.1 nebudem potřebovat TS a podobné, tak počkám třeba ještě měsíc.... :wink:
Host
Host

Uživatelský avatar mylan | ned led 20, 2008 2:48 am

No ono ešte z jednej diskusie vyplynulo, že jailbreak nebude uvolnený až pokiaľ Apple neuvolní oficiálne SDK z jednoduchého dôvodu: nechcú to uvolniť, aby apple dovtedy nevydal fix na tento jailbreak, ale ak už našli ako na to, aby sa dali oficiálne aplikácie používať aj na jailbreaknutých phonoch. Takže na zverejnenie metódy jailbreaku si asi naozaj počkáme do konca februára...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Láďa | ned led 20, 2008 11:44 am

To má dost logiky.

Uživatelský avatar Moren | ned led 20, 2008 1:54 pm

Presne tak. Ocekavaji jeste jeden update na 1.1.4, ktery umozni iTunes nejspise nahravat do iPhonu aplikace tretich stran vytvorenych uvolnenym SDK. Pokud by ted vydali ten jailbreak, Apple by mel cas to prostudovat a tim FW 1.1.4 ty diry zalepit a byli bychom opet na zacatku. Takze skutecne musime minimalne mesic pockat.

Viz

http://www.hackthatphone.com/113/iphone ... ion_1.html
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | ned led 20, 2008 2:17 pm

Je to logické, možná je chyba že o tom vydali vůbec nějaké informace, protože apple po nich půjde, buď se je pokusí koupit nebo je budou nahánět, těžko říct, na jejich místě bych byl ticho jako myška, ale chápu že jde o prestiž.. A do update rozhodně půjdu...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar tvosi | ned led 20, 2008 2:29 pm

no podle myho se ted stane to samy jako kdyby to vydali, apple najme ty nejvetsi "odborniky" a bude za kazdou cenu chtit najit tu diry ktera umozni jailbreak
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Láďa | ned led 20, 2008 2:35 pm

Něco jako secpack z 1.1.3, který byl známý už přes měsíc? ;-) V každém případě mi přijde vtipný, že to trvalo jenom pár dnů...

Láďa | ned led 20, 2008 8:30 pm

Ok, nebudu to přehánět s nadšením, ale pls. poděl se s námi o jaký chip jde ;-) Pravděpodobně jím myslíš právě bootloader, protože "Bootloader is a set of software that is hardcoded into a chip within the iPhone that controls its startup and basic functions, much like the BIOS of your motherboard." Tedy resp. chip, ve kterém je bootloader nahraný.

Ano, jailbreak je SW záležitost, protože co běží na iPhone je OS se vším všudy, který má své možnosti, chyby atd. Jailbreak není nic jiného, než umožnit read/write access do celého souborového systému. S nějakým chipem to nemá nic společného, tedy pokud tím chipem nemyslíš procesor.
Naposledy upravil Láďa dne ned led 20, 2008 8:36 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar rony | ned led 20, 2008 8:35 pm

zmierme sa s tym, ze nas nasledujuci iPhone bude legalne kupeny v predajni nasho noveho GSM operatora :-) samozrejme s novym cislom :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar tvosi | ned led 20, 2008 10:13 pm

no ja newim ja mel vsechny operatory a ted mam Vodafone a jeho sluzby mi vyhovujou nejvic...pausal mam presne na miru a k T-Mobilu bych nesel ani za nic...si radsi necham svuj hacknutej Iphone, stejnak nebude rozdil mezi timhle a tim legalnim...a jestli ho bude prodavat T-Mobile, tak tam budou zas ruzovy kravoviny jak vseho jeho telefonu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Gounes | ned led 20, 2008 10:44 pm

Ja se niceho nebojim , protoze HACKERI vzdy BYLI .JSOUa BUDOU vzdy o krok napred a to sevsim a vevsim :oops:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar lofounek | ned led 20, 2008 11:02 pm

To je pravda...ale u applu je ten problem, ze je to vetsinou zdlouhavejsi a slozitejsi :?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | ned led 20, 2008 11:12 pm

až na PS3 a iPhone :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar lofounek | ned led 20, 2008 11:22 pm

Mas pravdu je to vec nazoru...to ja bych za iPhona tak nehoraznou sumu, jako chcou v pripade odblokovaneho, nikdy nedal...to bych si ho radej nekoupil vubec...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Trundo | pon led 21, 2008 1:19 am

Zdravým účastníkov fóra, prave som sa stal (ne)štastním majiteľom Iphonu :D v sobotu 19.1. ráno mi ho kúpil známi v Apple store na Manhattane, akú mám šancu že tam bude fw 1.1.3? Fórum čítam už dlho a poctivo, ale ešte tu nikto nepísal o tom že kúpil telefón s 1.1.3- možno budem prví- :( a zostane mi v polici ako suvenír :cry:
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pon led 21, 2008 8:31 am

Trundo, nie je nic jednoduchsie ako pozriet na seriove cislo na krabici. Pozri a uvidis.

na http://www.iphone.cz sa pohrab v starsich clankoch, je tam aj jednoduchy postup ako zistit verziu po zapnuti telefonu.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | pon led 21, 2008 8:37 am

Asi první budeš, pokud ano tak určitě dej vědět jak jsi dopadl, navíc nebál bych se o iCihlu, myslím že se to nestane. Kdo si počká ten se dočká :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Trundo | pon led 21, 2008 9:54 am

neviem verziu....

softveru, lebo ho este fyzicky nemam, známi sa vráti az v nedelu a on to nevie zistiť...,
Ja som ho dal kúpiť pre manželku, lebo jej kamošky z USA ho majú a veľmi ho chcela aj ona, tak uvidím :shock:
Host
Host

kvikvik | pon led 21, 2008 10:37 am

juramac píše:ona zase az tak nehorazna neni. Ve francii se prodava bez DPH, ktere je stejne ,jako u nas 19 % , za 630 EUR, to je cca 16.500 kc. Zatimco hacknuty s TurboSim za nejakych 11-12 tisic, pripadne za 10, kdyz si jej privezes ze statu .Za zaruku, klidne spani, bezproblemove updaty dalsich FW a hlavne aplikace,ktere po uvolneni SDK prijdou, a budou chodit jen na 1.1.3 a vyse, tech par tisicovek navic urcite stoji.... Ale souhlasim, je to vec nazoru.

hele, to je ale 20k i s dani, to uz je sakra rozdil a ne par tisicovek - to uz se ti skoro vyplati si udelat vikendovy vylet do NY, zaparis tam, koupis iphone a das za to jen o neco malo vic. teda me 20k za telefon prijde uz docela dost. jo, budou pak nejaky trable s 1.1.3, ale to se casem poresi, toho bych se nebal.
Host
Host

Uživatelský avatar Moren | pon led 21, 2008 12:48 pm

Podle me Apple docela tezi z toho, ze z iPhonu je fenomen a velka cast je prodana pod rukou a odblokovana. Ani bych se nedivil kdyby tam nejakou dirku nechavali naschval. :) Samozrejme v ramci smluv s operatory to musi vypadat, ze delaji mozne i nemozne aby tomu zabranili, ze? :)

BTW uvaha. Kdyz uz existuje nejaky legalne odblokovany iPhone pro vsechny operatory, jak to delaji? Ma to nejaky upraveny firmware? Kdyz updatuji na legalnim unlocknutym iPhonu na vyssi verzi musim opet dojit do obchodu aby to odblokovali? A pokud to dokazi v obchode odblokovat, proc by to neslo odblokovat i nam? Kdy se necha nekdo uplatit a proda ten postup ci kus hardwaru na odblok? :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | pon led 21, 2008 1:01 pm

He he, zrovna minule jsem si říkal skoro to samé. Apple na to vydělá tak i tak. Jsou to kluci šikovní.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

kvikvik | pon led 21, 2008 2:12 pm

Moren píše:Podle me Apple docela tezi z toho, ze z iPhonu je fenomen a velka cast je prodana pod rukou a odblokovana. Ani bych se nedivil kdyby tam nejakou dirku nechavali naschval. :) Samozrejme v ramci smluv s operatory to musi vypadat, ze delaji mozne i nemozne aby tomu zabranili, ze? :)

zajimava konspiracni teorie, na to jsme my cesi machri...ale moc se mi to nezda. a k odblokovanym telefonum, je tu nekdo kdo pouziva legalni iphone vcetne tarifu (att v americe nebo cojavimjaky operator v angli, nemecku nebo ve francii)? zajimalo by me totiz co jako bude pak, co skonci ten upis u operatora - iphone pak pujde na vsechny operatory nebo jak to bude? nebo ho vymeni za novy iphone, kdyz se zase upises? nebo se to uz nekde resilo a kde?
Host
Host

Julek | pon led 21, 2008 2:25 pm

nj tak tohle vše se dozvíme pokud iPhone u nás bude na oficiálně prodej....
Marek ( majitel domény iphone.cz ) říkal, že ho ještě nikdo nekontaktoval ani operátor, ani Apple. Doménu má zaregistrovanou dříve než si Apple registrovat iPhone jako Trade Mark. A víme podle přístupů že je to dost navštěvovaná www, myslím že to budeme mít z první ruky, protože nějaký operátor který to vyhraje tak bude mít zájem o iphone.cz, já osobně bych tedy zájem měl... uvidíme.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar rony | pon led 21, 2008 2:36 pm

moze ale nemusi mat zaujem.

celkom kludne to GSM operator necha tak

podobne ako jedna z SK TV, ktorej niekto regol nazov Big Brother a oni nakoniec s kludom pouzili pre BB domenu tretieho radu a vyprdli sa na domenoveho spekulanta.

Rozhodne ale moze mat o domenu zaujem Apple pretoze http://www.iphone.com vlastni.

Ale dajme si otazku: http://www.apple.cz rozhodne neposobi ako web tvoreny znalostami z http://www.apple.com - ide len o horkotazko robenu napodobeninu, ktore je velmi slabo odladena oproti http://www.apple.com

Podla mna to netreba riesit. Prinajhorsom bude musiet terajsi majitel iphone.cz pristupit na dohodu, ze to zacne prevadzkovat na inej domene.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kvikvik | pon led 21, 2008 2:40 pm

presne tak - koukni na iphone.de nebo iphone.fr, o2.cz, ma pocit, ze v evrope si na domeny moc nepotrpi tak jako v americe. tady je to kazdymu burt.
Host
Host

Julek | pon led 21, 2008 2:44 pm

Já taky neřekl že to tak dopadne. Bral bych to jen jako známku že se něco děje s iPhonem v cz, pokud se někdo ozve. Myslím že rozhodne trh sám za sebe. Já bych jako operátor kontaktoval majitel domény, o2.cz taky chtěla Telefonica koupit ale cena byla příliš vysoká, tak to nechali plavat.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

kvikvik | pon led 21, 2008 2:54 pm

sice uz jsme docela ot, ale to je jedno. a kolik byla teda cena, kdyz si to uz nakousnul? by me zajimalo, kolik takovy nepodstatny veci jako domeny stoji....
Host
Host

Uživatelský avatar alexxx | pon led 21, 2008 3:30 pm

kvikvik píše:sice uz jsme docela ot

ano OT je to dost: myslím že minimálně pěti místný číslo to bude. Ale cena domény může být i přes milion, ale to nebude určitě tehle případ.

Ale dost s tímhle OT, končíme. Zpět k tématu, dále pišetee jen inforamce o FW 1.1.3.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Láďa | pon led 21, 2008 3:35 pm

juramac píše:Jiste, ze to odblokovavaji softwarove, jen oni znaji softwarovy kod na odblok bootlloaderu-chipu, kdyz jej vytvorili. A prave na nem to vse stoji a pada. Ten chip doposud nikdo neprolomil, je hodne dobre osetreny,mozna jeste lepe, nez napr. ochranne kody pro pristupy do banky k uctu apod.

No tohle není úplně přesný - bootloader už byl prolomen. První exploit je známý a ošetřený v novější verzi, druhý zatím nebyl publikovaný a není jisté, jestli ho půjde využít. Apple ale nemá možnost existující bootloadery upgradovat.

sti/b9 | pon led 21, 2008 9:37 pm

Tak sem si nechal na záruku vyměnit ve státech iphone 1.1.2 u kterého nefungovaly dvě třetiny displeje a elhle výměna proběhla okamžitě istřelhbytě......................a mám 1.1.3!!! to je ale zábavné.Zatím ho mám ve státech ale brzo přijde ,doufám že né zbytečně.......nebo ho tam mám rovnou nechat a prodat?? :lol:

EjDzej | pon led 21, 2008 9:57 pm

Nový funkce v nastavení ???

Zdarec.

Mrněte někdo na tenhle "špatně nahranej" ale zajímavej klip :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=8ZXMCBLB76o&NR=1

Konkrétně v pasáži kdy se prohrabává v nastavení telefonu "zelená ikonka" FW 1.1.3 se zdá, že něco úplně nahoře přibylo ale není jasný "vo_co_de".
Vypadá to jako přepínač nějaký "nový funkce pro kontakty" v telefonním seznamu nebo co :?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Dag | úte led 22, 2008 12:44 pm

KDY BUDE PROLOMEN 1.1.3 ANEB JSOU HACKEŘI LEMRY LÍNÝ?

nápověda zde:
http://hackint0sh.org/forum/announcement.php?f=123
(to se dalo čekat)

a tohle je také zajímavé
http://www.mujmac.cz/art/periferie/zpra ... -1-08.html
(poslední odstavec - i když NÁS SE TO NETÝKÁ)

Trundo | úte led 22, 2008 1:49 pm

sti/b9 píše:Tak sem si nechal na záruku vyměnit ve státech iphone 1.1.2 u kterého nefungovaly dvě třetiny displeje a elhle výměna proběhla okamžitě istřelhbytě......................a mám 1.1.3!!! to je ale zábavné.Zatím ho mám ve státech ale brzo přijde ,doufám že né zbytečně.......nebo ho tam mám rovnou nechat a prodat?? :lol:

A kedy ti to presne robili, chcel by som vedieť dátum, lebo mne ho kupil známi v piatok večer 18.1.2008 a neviem s akým firmware mi ho prinesie. :?:
Host
Host

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 2:41 pm

pravdepodobne mu to "v servise" upgradli.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar tvosi | úte led 22, 2008 4:57 pm

tak to preju hodne stesti a zabavy pri odemykani :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 5:29 pm

otvorime zatvorene dvere ;-)

nezabudnite reportovat ak niekto kupite v Apple Store uz skutocnu 1.1.3 OOB.

ta zo servisu este nemusi byt skutocna OOB.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Trundo | úte led 22, 2008 5:45 pm

uvidím v sobotu ked mi ho donesú :shock:
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Archiv