Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

na iPadu pada dost aplikaci, ale na iPhonu to asi kvuli notifikacim vydrzim, protoze jsem si na ne dost zvykl. Uz ale aby byla beta 4, kdyz ta trojka takhle pada hodne...

jirka2908 píše:Ahoj, včera jsem nahodil betu 3 a mam pár dotazů na které jsem tady na fóru nenašel odpověď...
1) U fotek už nemám šipky na posouvání musim posovat posunutim prstu..To je kvůli betě nebo už napořád ?
2) Také máte nějaké věci nepřeložené ? ( popisky v nastavení polohových služeb atd ??
3) jak nastavím připomínky aby se mi ukazovali v notification centru ( v tom co vyjíždí zeshora ) jak tam přidám aby tam byli i události z kalendáře na nadcházející týden třeba
4) A další věc kam si mám napsat nějakou poznámku aby se mi ukazovala v notification centru dokud ji nesmažu ..
Díky za odpovědi
EDIT : abych ještě napsal něco k Betě..Je o mnoho rychlejší než 4.3.4 ..Neseká ani nepadá..Baterka ještě nevím ale přes noc nekleslo ani procento
EDIT 2 : Tak jsem dnes narazil ještě na věc která mi vadí ...Mám u každé písničky obrázek ten obrázek v iPhonu v aplikaci music vypadá normálně jak ale zamknu iPhone a ten obrázek je na lockscreenu tak je roztažený a vypadá to hodně divně..Je to chyba bety a máte to všichni a nebo je chyba jen u mě ?

iOS 5 beta 4 can be installed using over the air software update from devices that have iOS 5 beta 3 installed. Over the air software update can be initiated by choosing General > Software Update in Settings.
NEW: If you are doing a OTA software update from beta 3 to beta 4, you will need to re-sync your photos with iTunes

Apple brings iOS 5 WiFi-sync compatibility to Windows in iOS 5 beta 4

EDIT: muze nekdo rict kolik je update na iphone?

kor kdyz mam pomalej net

Black Storm píše:zaseklo sa mi to pred koncom a pise mi,ze zostava jedna minuta..ale pise to asi 8 minut

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé