Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
jirka2908 píše:Ahoj, včera jsem nahodil betu 3 a mam pár dotazů na které jsem tady na fóru nenašel odpověď...
1) U fotek už nemám šipky na posouvání musim posovat posunutim prstu..To je kvůli betě nebo už napořád ?
2) Také máte nějaké věci nepřeložené ? ( popisky v nastavení polohových služeb atd ??
3) jak nastavím připomínky aby se mi ukazovali v notification centru ( v tom co vyjíždí zeshora ) jak tam přidám aby tam byli i události z kalendáře na nadcházející týden třeba
4) A další věc kam si mám napsat nějakou poznámku aby se mi ukazovala v notification centru dokud ji nesmažu ..
Díky za odpovědi
EDIT : abych ještě napsal něco k Betě..Je o mnoho rychlejší než 4.3.4 ..Neseká ani nepadá..Baterka ještě nevím ale přes noc nekleslo ani procento
EDIT 2 : Tak jsem dnes narazil ještě na věc která mi vadí ...Mám u každé písničky obrázek ten obrázek v iPhonu v aplikaci music vypadá normálně jak ale zamknu iPhone a ten obrázek je na lockscreenu tak je roztažený a vypadá to hodně divně..Je to chyba bety a máte to všichni a nebo je chyba jen u mě ?
iOS 5 beta 4 can be installed using over the air software update from devices that have iOS 5 beta 3 installed. Over the air software update can be initiated by choosing General > Software Update in Settings.
NEW: If you are doing a OTA software update from beta 3 to beta 4, you will need to re-sync your photos with iTunes
Apple brings iOS 5 WiFi-sync compatibility to Windows in iOS 5 beta 4
EDIT: muze nekdo rict kolik je update na iphone?
Black Storm píše:zaseklo sa mi to pred koncom a pise mi,ze zostava jedna minuta..ale pise to asi 8 minut
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé