Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Herbik píše:Muže mě někdo poradit,jak dostanu do telefonu ten soubor dmg?
Hape píše:Nějak se mi nedaří pomocí iTunes beta 3, který jinak šlape v poho i s iOS5 beta 4, dostat do iPhonu videa a hudbu.Má někdo podobný problém? Jen dodávám, že mám Win7, takže iTunes beta 4 ještě není .
robsol píše:Všiml jsem si jedné nepříjemnosti při přeposílání e-mailu. Pokud se mail zobrazí v MS Outlooku tak se tam přidá podivná změť znaků a teprve pak vlastní text. Zajímavé je, že to dělá při poslání na jakýkoliv účet tzn. např. Exchange, Gmail. Klient je ale vždy MS Outlook. Dělá Vám to také?Předmět: FW: blablabla
2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;} @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-fareast-language:EN-US;} a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-priority:99; color:blue; text-decoration:underline;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-priority:99; color:purple; text-decoration:underline;} span.StylE-mailovZprvy17 {mso-style-type:personal; font-family:"Calibri","sans-serif"; color:windowtext;} span.StylE-mailovZprvy18 {mso-style-type:personal-reply; font-family:"Calibri","sans-serif"; color:#1F497D;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; font-size:10.0pt;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->
carlooser píše:Jede vám někomu ten WiFi sync na Windows? V iTunes to zaškrtnu, ale i když připojím iPhone do sítě, tak mám WiFi sync stále zašedlý
carlooser píše:A nastavoval jsi něco víc, než jen to zaškrtnutí v iTunes? Nebo ne? o_O
johnnn píše:Necituj prispevek nad sebou, citace smazana. Barberry.pha
ScorpionSX píše:Môže mi niekto s 3GS potvrdiť, že Pripomienky nemajú možnosť upozornenia na základe polohy? V beta 1 to fungovalo, ale v bete 2, 3 a teraz aj 4 to zdá sa už nejde.
Palincak píše:Prosim vas, nemozem sa pohnut, po pripojeni iPhone mi vypise tuto chybua iPhone mi PC vobec nerozpozna, nevie mi niekto poradit co s tym...skusal som uz aj CCleaner.Dik.
Metalgirl píše:Mě na základě polohy nefungovalo ani na betě 1, iPhone 3GS.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé