Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Nalar píše:Palincak píše:Prosim vas, nemozem sa pohnut, po pripojeni iPhone mi vypise tuto chybua iPhone mi PC vobec nerozpozna, nevie mi niekto poradit co s tym...skusal som uz aj CCleaner.Dik.
Co tak skusit rucne spustit "Apple mobile srevice" ? Pravy klik na my computer->manage->services...A pripadne sa dalej pohunt ak ten servis nestartne.
a opat som na zaciatku... 

a dakujem elbunda68, odpoved je jasna...nic ine mi asi neostava, len prejst na Win 7 aj na desktope, alebo myslis, ze final verzia iTunes 10.5 by na XP mohla slapat bez problemov?

Co se tyce podpory vyvojaru ta stale je jelikoz XP jsou stale nejrozsirenejsi cili.. iTunes 10.5 ve finalni verzi urcite bude muset byt kompatibilni s win xp
Tim by odstrihli znacnou cast uzivatelu.. Win 7 jsou fajn, podpora na ne je lepsi. Ovsem do ukonceni podpory pro xp beztak vyjdou uz i Win 8 

House_MD píše:OT: podporu XPček snad garantuje MS, ne Apple
easylife píše:kdy má asi vyjít beta 5?

betaverzi bude tolik, kolik jich Apple udela 

túto hlášku mi dosť často dáva aj teraz na 4.3.3

simir77 píše:Ahoj nevím si rady co to ma znamenat!!Mám nainstalovány iTunes 10,5 beta v počítači,je na ploše ikona a při zmacknuti a připojeni iphonu či ipadu se mi iTunes nespusti ale jen detekuje jakoby usb a to je vše,takže nemůžu nahrát novy firmware,mám win7 profi díky za kazdou radu

firenz píše:Carabei:
Ale muj hlavni problem - mam na iPadu 2 a iPhonu 4 betu 4 a kdyz vytvorim na iphonu hotspot, nemuzu se pripojit..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé