Problém s Restore,Obnovenie sw 1.1.4 - iPhone nechce zapnúť

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

SKMilanko | ned říj 12, 2008 5:57 pm

Problém s Restore,Obnovenie sw 1.1.4 - iPhone nechce zapnúť

Už asi tri dni mám tento problém:

Raz z ničoho nič mi iPhone po resetovaní sa nechcel zapnúť.Neskôr sa mi ho podarilo zapnúť pomocou ZiPhone cez "normal mode".Tak som si povedal že, keď sa to stane ěste raz, všetko vyrieši ZiPhone.No neskôr keď som ťahal cez MxTube tak mi sekol počas zrušenia sťahovania 90 MB videa.Tak som išiel ho spustiť cez ZiPhone, no ale PC nenašlo hardware.Neskôr som ho "zapojil" do PC pomocu Restore mode a pomocou ZiPhone po ľubovoľnej akcie či už: Unlock,Activate,Jailbreak...po ukončení mi našiel PC hardware v normal móde a ja som mohol prehliadať cez iPhone PC Suite.

Odstránil som iBlacklist, MCleaner, ktoré mi blokovali všetky hovori a nešlo to vypnúť a tak som myslel, že to je v tom.

No a teraz neviem ako obnoviť sw 1.1.4, pretože cez iTunes to nejde...musím ho upgradenuť na 2.1...a to nechcem a aj tak to nejde(vypíše to totiž chybu pri extrahoavní sw 2.1, podobne to nejde cez Quick PWN s jailbreaknutym sw)...nevie nikto pomôcť???

Uživatelský avatar masklin | pon říj 13, 2008 12:01 pm

Re: Problém s Restore,Obnovenie sw 1.1.4 - iPhone nechce zapnúť

Jake jsi zkousel navody?
Jakou chybu ti pise iTunes pri instalovani FW 1.1.4/2.1?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

SKMilanko | pon říj 13, 2008 4:05 pm

Precitaj si FAQ ako spravne postovat prispevky. Paly

QuickPWN z iPh0ne.sk

Ta chyba nastala po extrahovaní...sw sa extrahoval do iPhone-u. ale nedal nestore-ovať...

Uživatelský avatar masklin | úte říj 14, 2008 6:26 am

Pouzij ten navod co mam v podpisu
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

SKMilanko | pát říj 17, 2008 5:48 pm

Necituj prispevok ked na neho odpovedas. Precitaj si FAQ. Paly

No neviem ako ale podarilo sa mi dat originalny sw 2.0.2 do iPhone-u len neviem ako dalej :( ...ako mam postupovat pri vkladani "pwn" software-u???

Dfblbec | ned říj 19, 2008 2:50 pm

1.1.4 s novym itunes nepojde...Mal som podobny problem, ked som chcel prejst na fw 2.x a potom s5 na 1.1.4.
i tunes 8.x vezme len FW verzie 2.x.y.
Zober svoju tehlu, stiahni si najnovsi quickpwn. Restoruj telefon originalnym FW, najlepsie teraz 2.1, kedze novy qpwn s tym nema problem. Potom pouzi quickpwner na svoj mobil, a potom shift restore s CZSK custom fw od whiskyho.

EDIT. K prispevku pred tymto
Ja som mal mobil bez FW, iba tehla. Nevzalo ho PC, tak som ho dal do Dfu s pomocou home+power (youtube pomoze), vtedy ho najde itunes.Potom shift restore na originalny FW,vtedy som dal 2.0.2. Pouzil som quickpwn alebo winpwn. Tym ho jailbreaknes. Potom staci len shift+restore uz upraveneho FW a mas cydiu, slovencinu, barsco

EDIT 1. Uz je mozne nahodit rovno 2.1 a utekat z vezenia programom xxxPWN pre verzie 2.1

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv