Nejdou aplikace, nevidim je. - problem napul vyresen.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

JanyD | pon říj 13, 2008 5:54 pm

Nejdou aplikace, nevidim je. - problem napul vyresen.

Prosim o pomoc. Vcera jsem si koupil Iphone 3G jailbrake se povedl uspesne. Podle navodu jak dostat hru do iphonu jsem si nastavil wi-fi. stahul ssh a ten terminal podle navodu. Potom se dostal do winscp podle navodu. Nahral do aplications slozku Documents. a nastavil ji prava 0777 rekruzivne pote udelal slozku Documents tam ve var mobile atd. a do telefonu nahral asi tri hry nastavil jim prava hry maji koncovku .app no vypnul jsem to zapnul jsem to a hry frceli. Dneska jsem neco umazal a iphonek zustal viset na okousanym ananasu. Pak jsem to rozjel a nahral znovu romku a udelal jailbrake a vsechno co se ma. Nastavil jsem vsechno nahral hry do iphonu nastavil prava ale ty hry po jeho vypnuti nikde nevidim. Mam naistalovane i BossPrefs a tam jsou videt mezi ikonama co chci ukazovat. Tak mi prosim poradte
A nekde jsem cetl ze musi byt naistalena aspon jedna free hra a to taky mam

Ted se mi tam najednou objevil koidpond tak jsem nahral dalsi dve hry a uz tam zase noc neni

Tak uz asi vim cim to je. Naistalim hru a hra se neobjevi najedu do cydie kde mi blika jeden novy upgrade cestina 2.1 kterou uz navic mam a kdyz ji nainstalim znova a vjedu na hlavni menu iphonka tak tam najednou ty hry jsou.
Host
Host

Uživatelský avatar guzmen | pon říj 13, 2008 8:01 pm

Re: Nejdou aplikace, nevidim je. - problem napul vyresen.

Oni tam niesu "najednou" oni su tam stále ale po každom nainštalovaní novej hry musiš resartovať springboard. Cidia ho po každej instalacia restartuje automaticky. Najjednoduchšie to urobíš tlačidlom power v bossprefs.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

JanyD | pon říj 13, 2008 8:18 pm

guzmen píše:Oni tam niesu "najednou" oni su tam stále ale po každom nainštalovaní novej hry musiš resartovať springboard. Cidia ho po každej instalacia restartuje automaticky. Najjednoduchšie to urobíš tlačidlom power v bossprefs.

Myslis jako vypnout iphon pres tlacitko power v boosprefs?? To je to same jako kdyz ho vypnu tlacitkem power ne??
Host
Host

JanyD | pon říj 13, 2008 8:40 pm

A jo diky mockrat. BoosPrefs / power / a ten quick reset spring ci co a funguje to. Super.
Host
Host

Uživatelský avatar guzmen | pon říj 13, 2008 8:40 pm

ak vypnes tel podržanim tlačitka sleep na 10 sekund tak sa ti vypne celý tel a potom nabieha celý od začiatku. Kdežto pry app power v bossprefs a tapnuti na Fastrespring sa ti restartuje len springboard (to je niečo ako pracovná plocha, teda to kde maš všetka inonky) ale tel sa neštartuje od začiatku a je to ovela kratšie ako uplny restart.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv