[A] Problém se SIM kartou

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Relax | čtv říj 16, 2008 7:48 pm

[A] Problém se SIM kartou

Dobrý večer,
přivezl jsem si iPhone 3G z USA. Fungoval v ČR krásně celý měsíc. Dnes mi z ničeho nic zamrznul a nešlo s ním nic dělat. Rozhodl jsem se udělat restore, na jehož konci, po připojení iP do PC a spuštění iTunes, čekala hláška:

"The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported"

Samotný telefon zůstal ve fázi, kdy je na displeji kabel se šipkou do iTunes. Zarážející ovšem je, že se normálně přihlásí k síti (Vodafone), může přijímat hovory, volat, ale nedostane se do menu.

Jen pro upřesnění, nedělal jsem žádný jailbreak ani odblokování a nemám o to zájem. Když telefon s touto simkartou fungoval předtím, proč nefunguje teď?

Napsal bych verzi firmware, ale nevím jak ji zjistit, když se nedostanu dál do menu.

Budu nesmírně vděčný za jakoukoliv radu. Hledal jsem zde na fóru, abych nemusel zakládat thread, ale tenhle problém se tu moc neřešil.

Předem díky moc, Tonda.

johny03 | pát říj 17, 2008 8:01 pm

Re: Problém se SIM kartou

když máš iPhone odbloklý z usa, tak nemůžeš upgradovat oficialne na itunes, udelal jsem to taky, ted ti nezbyde nic jineho nez iphone jailbreaknout.....puzij program quickpwn....návod je zde na fóru.... :mrgreen:

a 3g občas zamrznou nic s tím nedělej pokoušej se ho vypnout..ale nerestoruj ho ! občas se to stane a pak se to zase samo odmrzne..

Relax | pát říj 17, 2008 8:10 pm

Děkuji za radu, johny03, asi mi tedy nezbyde nic jiného. Jdu na jailbreak, safra... :cry: Kdybych se setkal ještě s nějakým problémem, obrátím se opět na toto fórum. Evidentně jsou zde zkušení uživatelé :wink:

johny03 | pát říj 17, 2008 8:29 pm

jj, jsou tento problém jsem měl taky intaloval jsem novou verzi protože mě již itunes otravovalo jak pořád vyskakovalo sowtware 2.1 upgrade avilable tak jsem naistaloval a na iphonu bylo přesně jka říkáš připojte k itunes a když sem k itunes iphona připojil hlásil že sim není podporována...tak jsem uděllal jailbreak a všecko šlapalo.... 8)

Relax | pát říj 17, 2008 9:17 pm

Takže vše je hotovo, můj problém vyřešen. Vážně to chtělo ten jailbreak. Moc děkuju za radu a přeju pěkný den!
Tonda.

johny03 | pát říj 17, 2008 9:57 pm

není zač, jsem rád že jsem mohl být nápomocen ! :mrgreen:

Zamykám. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv