Unlock iPhone 3G pomocou Turbo Sim Bladox

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar tartarus | ned říj 19, 2008 2:31 pm

Unlock iPhone 3G pomocou Turbo Sim Bladox

Vopred sa ospravedlňujem ak sa to už niekde preberalo ale nenašiel som nikde jasnú odpoveď na môj problém.

Dostal sa mi do rúk iPhone 3G 8GB pôvodom z Francúnska zakúpený u Orange. Bolo by možné použiť Bladox Turbo Sim na oblokovanie podobným spôsobom ako to bolo pri 1.1.2?
ex iPhone 3G 8GB 3.0 / no JB / O2-SK
ex iPhone 8GB 1.1.3 / ZiPhone / turboSIM spinká v obálke / O2 -SK
MacBook C2D 2 GHz / 3 Gb ram / 320 Gb HDD
iPod Photo 60GB/iPod Classic 160GB
Host
Host

Paly | ned říj 19, 2008 3:12 pm

Re: Unlock iPhone 3G pomocou Turbo Sim Bladox

Presun rovno do archivu. Na fore je jasne napisane ako sa da iPhone 3G odblokovat. Pomociu Yessim karty napr. Orange svoje mobily neblokuje aspon nie na SVK tak skus urobit JB a uvidis.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar tartarus | ned říj 19, 2008 5:43 pm

Nepýtal som sa na Yessim ani inú SIM kartu, jasne som napísal Bladox Turbo Sim, o tej som nenašiel žiadne informácie. Nenapísal som že je SK Orange ale FRANCE ORANGE. Ak zisťujem info ohladom odbloku tak je asi viac než isté že telefón je blokovaný. Ak mám záujem o informácie ktoré tu nie sú, a ako alternatíva je mi ponúknutá informácia ktorá s mojím problémom nesúvisý tak to má zaujímavú logiku, len mne nie je akosi zrejmá.

Skúsim sa teda spýtať inak, na čo sa mám položiť otázku aby som dostal odpoveď na otázku - Je možné pomocou BLADOX TURBO SIM odblokovať iPhone 3G. Postačuje aj verzia firm. 2.0 ale samozrejme by som bol radšej ak by to išlo aj na 2.1. Ďakujem.
Host
Host

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned říj 19, 2008 8:52 pm

Pokud se nic za ~2 mesice nezmenilo, pomoci Bladox TS nejde iPhone 3G odblokovat.

Uživatelský avatar tartarus | ned říj 19, 2008 9:24 pm

Ďakujem za odpoveď. Medzitým som niečo našiel takže idem experimentovať a ak sa mi to podarý poreferujem.

Google translate - V BLADOX Team vydala k žádosti o jejich Turbo SIM (viz zde, jak proxy SIMS práce), který je samozřejmě schopen obejít karty SIM 3G iPhones - to znamená uvolnění. The application is still beta and might not work on the entire planet, but it obviously does in the UK The name of the app is zerog-0.95.tar.gz, but for legal reasons we will not directly link it. Tato aplikace je stále beta a nemusí pracovat na celé planetě, ale zřejmě se ve Velké Británii jméno aplikaci je zerog-0.95.tar.gz, ale z právních důvodů nebudeme přímo spojeny.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv