FW 1.1.3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Moren | čtv led 10, 2008 1:26 am

FW 1.1.3

Tak tu mame jednu dobrou a dve spatne zpravy o novem firmwaru. Tento text je komentarem jednoho clena z hackint0sh.

"As you all know the 1.1.3 Firmware has been leaked, it may not be a final version but never the least it has been leaked. After a discussion with a member of the iphone dev there is 1 good news but 2 bad news, Good news it does indeed have a Baseband/bootloader upgrade BUT the bad news apparrently apple have done a very good job with this update, it is encrypted with 1024bit key,which is not going to be very easy to crack could take a long while. Also even looking at it they dont even know if it will be possible to get the secpack from it, as i said Apple have done a very good job with this one. I will keep everyone updated on the Dev teams process during the week."

pro neanglictinare volny preklad:

"Jak vsichni vime, firmware 1.1.3 jiz unikl. Neni to sice finalni verze, ale at tak ci tak, unikl. Po diskusi se clenem iphone dev teamu existuje jedna dobra zprava a dve spatne. Dobrou zpravou je, ze Baseband/bootloader je upgradnut. Ale spatnou zpravou je, ze zrejme Apple odvedl velmi dobrou praci na novem firmwaru a zakodoval jej 1024bitovym klicem, ktery neni lehke cracknout a muze to trvat jeste dlouhou chvili. Dokonce ani po blizsim prozkoumani nevedi zda bude mozne ziskat secpack z firmwaru. Jak jsem jiz rekl Apple odvedl velmi dobrou praci s timto firmwarem. Budu vas vsechny informovat o dalsim postupu Dev teamu v prubehu pristiho tydne."

To nezni moc dobre. :(
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | čtv led 10, 2008 7:38 am

V Apple jsou k naší smůle kluci šikovní :wink:. nedá se nic dělat, musíme čekat co z toho bude :)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

hannawald | čtv led 10, 2008 9:01 am

...

jo jo, kdyz Apple prisel s blokovanim telefonu, vsichni se mu smali, jak si na nem hackeri smlsnou, jenze zda se, ze Apple svuj boj zatim vyhrava.

Rikal jsem si, ze to bude jako u Win Mobile, hackeri stahnou operacni system, doplni jej o nove vychytavky, takze ruzne upravene operacni systemy budou skoro lepsi jak original a Apple se muze jit klouzat, jenze ono se nic takoveho nedeje:o(

Uživatelský avatar Almi | čtv led 10, 2008 9:11 am

Práve preto by to mala byť velká výzva pre hackerov.
Veď vždy tu boli aj budú. Myslím že sa im to podarí prelomiť.
Možno to ešte nejaký ten čas potrvá , ale ja im verím 8)
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | čtv led 10, 2008 9:52 am

Almi: nebol by som optimista. velku rolu hra motivacia ale akonahle citis, ze drviva vacsina ludi iba caka a nie je prilis ochotna byt aktivnejsia, tak pochopia, ze sami to fyzicky nezvladnu.

No a venovat trebars tri mesiace len luskaniu sifry, to uz chce naozaj trpezlivych ludi :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Moren | čtv led 10, 2008 11:34 pm

Navic Apple neni hloupej a koupil si jednoho z hlavnich hackeru do svych sluzeb. Takze ten jim ted pomaha ucinit firmware jeste slozitejsi odbloknout. A jelikoz se sam podilel na jeho prolomeni, vi co ma zalepit. Takze se musi objevit nekdo stejne chytrej aby to opet prekonal. Pak ho opet Apple koupi a tak dale. :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Paly | ned led 13, 2008 11:26 pm

Re: no, nebude to tak lehke

Naco budem aktualizovat na 1.1.3 ked mi 1.1.2 ide :D. Necham si tuto verziu a mam iPhone na ktory mi ani Apple nemoze sahnut.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Paly | pon led 14, 2008 1:12 am

Ani jedna verzia sa zo zaciatku nedala odblokovat a po chvili isla, verim tomu, ze to pojde aj nadalej takto. Neverim, ze Apple si bude odhanat zakaznikov naveky a uvolni iPhone po case pre vsetkych a budu vsetky odblokovane a free a ked nie tak to budem riesit potom ked to bude aktualne a nie teraz ked je vsetko este len vo hviezdach a v dohadoch. 8)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pon led 14, 2008 9:00 am

juramac píše:...ale co vim...
...udajne zakomponoval i to...

chtělo by to uvádět, nějaké zdroje a prameny, odkud jsi čerpal :wink: Jinak jsou to předčasné a hlavně bezpředmětné úsudky. Ten dodatek o předem vyhrané válce Applu mě taky pobavil :) Ono právě v boji stačí pouhá shoda okolností a a co se zdá předem ztracené, může se zvrátit.

A co se týká mého názoru na novou verzi Phone (a tím myslím něco převratnějšího, než jen s případným 3G modulem), myslím, že Apple by byl jen proti sobě, kdyby představil a posléze uvedl nový model. Předpokládám, že se spíš bude snažit stávající iP rozšířit do dalších zemí (oficiálně).
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Uživatelský avatar rony | pon led 14, 2008 9:10 am

urcite viete o tom, ze ista herna konzola vo verzii 3 je uz dlho na trhu a stale ju nikto nezlomil. takze nebudme optimisti. najma my, co nemame schopnosti a cas venovat sa praci na hacknuti firmware iPhone. Je az podivne ako su vsetci optimisticki a pritom hlavnu pracu odvadza niekto iny. Skor by bolo vhodne pytat sa tych, co maju schopnosti, ci su aj oni tak prehnane optimisticki :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pon led 14, 2008 9:18 am

případný optimismus souvisí s nevědomostí. Přiznám se, moc zahraniční články o iP nečtu, spíše chodím na východní fóra za multimedii :)

No a právě pro takové, by měl autor uvádět i zdroje informací, odkud čerpal
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Uživatelský avatar rony | pon led 14, 2008 10:33 am

myslim, ze otazka s prichodom oficialneho API je v tom, nakolko sa budu dat oficialne aplikacie "namontovat" do Installer.app a tym padom instalovat aj na nase telefony.

to ma v principe zaujima viac ako to, ci bude 1.1.2 OOB alebo nedajboh 1.1.3 tiez hacknuta.

Takze ak by sa podarilo urobit hladky prechod aj na oficialne aplikacie, tak ma nebude trapit 1.1.3
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mauri | pon led 14, 2008 11:13 am

:-o

Tak teď jsem docela nervózní..:( mám tento týden v USA kolegu a požádal jsem ho, aby mi iPhone přivezl.. Mám mu říc ať ho nevozí nebo si s tím tady časem nějak poradím? Dík za názory!

Paly | pon led 14, 2008 11:20 am

Ked sa mu podari kupit iPhone tento tyzden tak tam verzia 1.1.3 nebude. Neverim velmi tomu aby uz zacali predavat iPhone s novou verziou hned po predstaveni. Nech Ti ho donesie, nikdy nevies co hackeri vymyslia :-)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

mauri | pon led 14, 2008 11:38 am

:)

To si taky říkám :) a verze 1.1.2 odblokovat jde?

Paly | pon led 14, 2008 11:42 am

Jasne, ze ide, pomocou TurboSIM alebo podobnych kariet. Ved je tu toho plne forum :-)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Paly | pon led 14, 2008 12:05 pm

Nie je tak, ze odblokovany iPhone z Francuzka je odblokovany len na Francuzkych operatorov? Tu je clanok o tom, ze to nepojde.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Julek | pon led 14, 2008 12:40 pm

S updatem mít problém nebudeš, horší je ten Jailbreak, protože už tím přijdeš o záruku a pokud současné postupy virginize nebudou fungovat jsi na tom stejně jako my a řeči o veškeré láskyplné podpoře Applu jsou OT.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Láďa | pon led 14, 2008 1:59 pm

Osobně počítám s tím, že pokud bude iPhone dostupný u nás u T-Mobile, tak ten svůj za něj vyměním. Přesně z těch důvodů, které jsi psal - záruka a žádné problémy s updaty. Samozřejmě to závisí na dostupnosti/kvalitě oficiálních aplikací, především jak se bude Apple tvářit na open-source. Je jasné, že plánované certifikace ho totiž budou stát nějaké úsilí.

A bw. rád bych si upřesnil pojmy - virginize slouží pokud vím jenom pro opravu basebandu, který byl odblokovaný například starší verzí AnySIM ne? Pokud udělám jenom jailbreak a do basebandu se nebudu hrabat, tak informace o něm by se měly ztratit jakýmkoliv Restorem.

Julek | pon led 14, 2008 2:03 pm

Pravda, nechtěl jsem mlžit :oops:

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Láďa | pon led 14, 2008 3:49 pm

Díky, jenom mě zajímalo, jestli jsem to pochopil správně :-)

Julek | pon led 14, 2008 5:15 pm

Pochopil, o 100% lépe než já :oops:

.

Obrázek
Administrator
Administrator

van_der_brugg | ned led 20, 2008 11:25 am

juramac píše:Ano, 1.1.2 s TurboSim ti funguje, ale dal se proste uz nedostanes a zustane ti naveky....Takze tobe napriklad nezbude, nez pouzivat ty, ktere jsou k mani ted, ale tim to konci. A az budes chtit nekdy iPhone treba prodat, az se objevi napriklad nova verse, a to jiste nebude za dlouho, tak urcite za ni dostanes podstatne mene, nez treba ja, az budu chtit prodat oficialne odblokovany s veskerou podporou..... Za tohle vsechno se mi tech par tisicovek navic oproti sedym dovozum ze statu urcite vyplati ..

Hele, tobě umřel křeček? máš oficiální soft na svém PC? Na to mi odpovídat nemusíš. Už jsem ale na tom i já přemýšlel, koupit si Iphone legálně, nemám problémy s penězi, ale kde jej koupím v CZ legálně? Já s iphone nespím a pokud mi bude fungovat, budu rád, pokuď ne, kopím si něco jiného stejně krásného. Rozhodně tu nebudu brečet nad křečkem, že mi iphone zůstane na věky neugradeable. Možná mi ho ukradnou, a nebo ho ukradnou tobě:) tak si vem nějaký prášek a povznes se nad meteriálno. Ti, kdož iphone chtěli, věděli do čeho jdou. A tím, že tu jsme, připravujeme APPLE komerční půdu pro vstup na CZ trh. Utři si slzy, bude líp, za deset let se tomu zasměješ, jakou dřevěnou hračku jsi považoval za nejgeniálnější věc světa.

Uživatelský avatar rony | ned led 20, 2008 12:33 pm

juramac píše:cerpam hlavne z discusniho fora na apple.com

to vazne? diskusne forum na apple.com je hniezdom diskusii o unlocku ich vyrobkov? tak to musi chciet od diskutujucich dost dobru hrosiu kozu a od apple vysoku mieru tolerancie.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar sasaj | ned led 20, 2008 1:22 pm

yy to nevis? steve je pry hlavni moderator tohota fora :f
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

veslik | pon led 21, 2008 2:25 pm

Koukal jsem že T.mobile možná bude prodavat v lete. Tak se chci zeptat jestli bude fungovat iPhone zakoupeny v USA když tam dam T-mobile svoji simku. Co myslíte?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | pon led 21, 2008 2:26 pm

100% nepůjde

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Lanex | pon led 21, 2008 8:49 pm

já myslim že až uvidíte tu cenu za jakou ho unás TMobile nasadí, objednáte si ho raději z USA.

ert | úte led 22, 2008 6:52 pm

tak to já horadši koupim ofko ve francii,ne odblokování měsíc,co měsíc jako z USA ( pokud by byl neblokovanej hw přímo z cupertina,tak možná),ale to eště počkáme!!

Láďa | úte led 22, 2008 8:27 pm

Lanex píše:já myslim že až uvidíte tu cenu za jakou ho unás TMobile nasadí, objednáte si ho raději z USA.

Tipuju, že 400?. Apple bere procenta z aktivovaných paušálů, takže bude chtít, aby se prodával.

ert | stř led 23, 2008 3:41 am

a kolik celkový náklady na vlastnctví?
neboli rozdíl nefoun tarifu a founí? taky 10k jako u francouzského ?

Usuzuji podle koncový ceny 749 ? - 399 ? = asi 9k korun

testxxx | čtv led 24, 2008 4:34 pm

tady
http://aukro.cz/item302244077_iphone_tu ... erze_.html
pry prodavaji turbo sim, ktera odblokuje 1.1.3

:lol:

$$Ing.Dolar$$ | čtv led 24, 2008 4:42 pm

[quote="testxxx"]tady
http://aukro.cz/item302244077_iphone_tu ... erze_.html
pry prodavaji turbo sim, ktera odblokuje 1.1.3
je to pravda?

Julek | čtv led 24, 2008 4:54 pm

:) dobrá otázka...tak jim napiš email nebo něco..na internetu bylo už tolik zaručených zpráv až hrůza.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

ert | čtv led 24, 2008 6:44 pm

http://www.mujmac.cz/art/periferie/zpra ... -1-08.html

dolejc jsou změny ve stylu spouštění aplikací

proficony | čtv led 24, 2008 6:55 pm

Ovlada tady nekdo zaruceny zpusob kterym se zsisti vyrobni firmware iphonu? mam odemceny 1.1.2 a nevim jestli mam zkusit odblokaci soft nebo cekat na nextsim2.

Julek | čtv led 24, 2008 7:08 pm

Čti fórum a hledej než se začneš ptát..

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=890

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv