[A] Outlook emaily do iphonu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar PATLEN | úte říj 21, 2008 7:53 am

[A] Outlook emaily do iphonu

Ahoj nezlobte se jestli to tu je ale použil jsme tlčítko hledat asi 100* ale nikde mi to nenašlo odpověď co hledám...
Je možné po kabelu synchronizovat emaily z outlooku do iphona?
příjde mi že to de jen po wifi nebo vytáčeným spojení..?
nevím jsem nový uživatel,takže pátrám a pátrám..
díky za jakoukoliv radu.
Host
Host

Uživatelský avatar rony | úte říj 21, 2008 9:03 am

Re: Outlook emaily do iphonu

Ide. Na PC mas nainstalvovane iTunes? Tak pripoj iPhone a pozri v zariadeniach sa ti objavi tvoj iPhone a v zalozkach najdes s cim sa maju synchronizovat kontakty, maily...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | úte říj 21, 2008 10:43 am

Jen pro upresneni: synchronizace emailovych uctu pres iTunes neznamena synchronizaci jiz stazenych zprav, ale pouze synchronizaci emailovych uctu. Tedy ze se t na iPhonu automaticky pridaji ty stejne ucty, jako mas v pocitaci. Stahovat zpravy ale musis primo v iPhonu (pres wifi nebo pres mobilni internet).
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar PATLEN | úte říj 21, 2008 6:32 pm

No spíš se mi jedná o to abych si mohl stáhnout nepřečtenou poštu zavřít noťas a přečíst si jí mimo kancelář???prostě přes kabel,vypnout booka a hotovo.to asi nejde co.
Host
Host

ls8 | úte říj 21, 2008 7:20 pm

Viz. muj predchozi prispevek. Emaily jako takove se nesynchronizuji, jen nastaveni uctu.

Uživatelský avatar PATLEN | stř říj 22, 2008 5:34 am

a existuje nějaká aplikace klidně za poplatek (levná) co by to mohla umět?určitě bych nechtěl tu co mi nabídly hned na začátku jak po 60 dnech musím zaplatit 70euro nebo kolik to bylo?
Nato jak jsme byl z iphonka nadšený tak mě pomalinku přepadá divný pocit.Sakra tohle umí kdejaký noname telefon..... :?: :!:
Určitě to nějak musí jít kuciiii :D poradte.
Host
Host

ls8 | stř říj 22, 2008 7:48 am

Pockej, chces mi tvrdit, ze jsi vyhodil 10000 za telefon o kterem jsi si dopredu nezjistil, jestli umi to, co od nej potrebujes? Jenom proto ze vsichni maji iPhone tak jsi ho chtel taky? :shock:

Aplikaci "za 70?" jsi asi myslel sluzbu mobile.me, jeji princip je ale opet neco jineho, nez chces ty. Jedna se o online uloziste emailu, dokumentu, kalendare a adres, bez pripojeni k internetu opet ztraci svuj smysl.

Bohuzel jsi (stejne jako spousta jinych) zcela nepochopil hlavni myslenku iPhone. Jedna se zejmena o "internet communication device", tedy internetove komunikacni zarizeni, drtiva vetsina jeho funkci je od pocatku koncipovana tak, ze pocita s trvalym pristupem k internetu. Ve vetsine zemi se iPhone prodava vyhradne s neomezenym datovym tarifem, jaksi se nepocita s tim, ze nekdo kdo da deset tisic (a vic) za telefon uz nema tri stovky mesicne na data.

Uživatelský avatar PATLEN | stř říj 22, 2008 9:53 am

No rád bych tě opravil.o iphonu jsem si toho přečetl dost (do teď jsem si to myslel.považuji se za mobilního maniaka a i manželka má v tomto směru ze mě srandu a vsází se jak dlouho mi ten či onen typ vydrží :D ),ale jestliže se mi ročně rukama protočí 3-5 telefonů,tak jsou hold věci které už v dnešní době beru jako samozřejmost a nekladu důraz na to, zda pro mne základní věci umí či ne.Myslím si že použití bluetooth pro spárování čehokoliv a v dnešní době synchronizace kompletního outlooku je samozřejmostí.Neříkám že mě tel.zklamal naopak je skvělí jen mi nějaké věci celkem unikají proč toto nejde,vždyť to je všude standart.Takže nalít nepřečtenou poštu do tel.beru jako samozřejmost to uměli přístroje už před 4 rokama.Ale konec debaty.Nejde to tak se nedá nic dělat...každopádně díky za váš čas.jen jsem nedostal tu odpověd jeli nějaká aplikace co to zvládne?moc je ještě neznám s iphonem začínám.
díky
Host
Host

ls8 | stř říj 22, 2008 10:04 am

Spravne pises, ze tento zpusob prace se pouzival "pred 4 rokama". Dneska se jaksi automaticky pocita s tim, ze telefon si emaily stahne kdykoliv a kdekoliv sam.

Pokud pres vsechno me predchozi vysvetlovani stale potrebujes primou odpoved, pak: moznost prenest jiz stazene emaily z pocitace do iPhonu zatim neni, a neumoznuje to ani zadna aplikace.

Paly | stř říj 22, 2008 10:33 am

Vytvor si nejaky ucet a daj si vsetky maili preposlat na ten novy mail. Vytvor si konto v iPhone a mas tam vsetky stare maili.

Ak Ti to tak treba.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar PATLEN | stř říj 22, 2008 12:13 pm

Ono jde vlastně o to že v telefonu mám firemní kartu takže jaký tarif používám nevím asi něco kolem 3 tis,ale pochybuji že můžu zažádat na připojení online.Pracuju v pc firmě takže tu máme rychly internet po kabelu,doma mám wifi,takže jak říkám tarif neovlivňuji já ale jiní lide v naší firmě asi to neklapne protože nemáme aktivované ani mms.Naše práce je volat a psát sms....chci se teda zeptat.Fajn přijedu domů kde mám wifinu a začnu ztahovat poštu ze serveru..budu potřebovat nějaký certifikát nacpat do founu?
Host
Host

ls8 | stř říj 22, 2008 1:17 pm

Jaky certifikat? Jakym protokolem budes k mailserveru pristupovat?

Uživatelský avatar PATLEN | stř říj 22, 2008 1:58 pm

lenost je bič lidstva.sešel jsem o patro níže do IT ODDĚLENÍ a kluci mi za 5 minut iphonka nastavili tak že mi přes exchange server stahuje i nepřečtenou poštu.No jo líná huba holý neštěstí.Doma s wifi nebude žádný problé.Tak díky kluci
Host
Host

Uživatelský avatar rony | stř říj 22, 2008 9:18 pm

PATLEN: najlepsie riesenie ake si mohol vybrat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar whisky96 | čtv říj 23, 2008 6:37 am

lock

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv