Naběhne pouze boot logo

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

simima2 | stř říj 22, 2008 4:24 pm

Naběhne pouze boot logo

Nedavno jsem si koupil iPhona 3G u Vodafone, v pohode udelal jailbreak a tyden ho pouzival, ale dnes se mi iPhone zasekl tak, ze jsem ho musel natvrdo vypnout. Po opetovnem zapnuti nabehlo logo Apple jako vzdy, jenze uz nenabehne system. Nechal jsem to pul hodiny a nic. Zkousel jsem to i vickrat ale proste nenajede. Nemohl by mi nekdo poradit co s tim? Predem dekuji za rady.

JanyD | stř říj 22, 2008 4:55 pm

Re: Naběhne pouze boot logo

simima2 píše:Nedavno jsem si koupil iPhona 3G u Vodafone, v pohode udelal jailbreak a tyden ho pouzival, ale dnes se mi iPhone zasekl tak, ze jsem ho musel natvrdo vypnout. Po opetovnem zapnuti nabehlo logo Apple jako vzdy, jenze uz nenabehne system. Nechal jsem to pul hodiny a nic. Zkousel jsem to i vickrat ale proste nenajede. Nemohl by mi nekdo poradit co s tim? Predem dekuji za rady.

Tohle jsem řešil taky.No já smazal nějakou .app vypnul/zapnul a zustalo to viset jen hlavnim logu ukousnutýho ananasu a čas od času se restartoval.

Tak proveď toto. Drž home button a do toho power button. Iphon se po chvíli uplně vypne. A potom náraz stiskni home button a power button a pořád to drž mě tam asi za 20 sekund vyskočil obrázek chlápka. Pak musíš mít zaplej internet bez něj to nešlo.A připoj Iphona k PC. Naběhne ti Itunes. Vyskočí, že máš Iphona v chybě nebo nevím co tam už bylo. A nabídne ti to restore. Tak si vyber iphone restore firmware a máš hotovo.
:wink:
Host
Host

simima2 | stř říj 22, 2008 5:12 pm

Dekuji za radu, ale jeste nez jsi napsal, tak se mi to povedlo podobnym spusobem. I kdyz tam bylo jen boot logo, tak se v iTunes zobrazil, tak jsem tam kliknul Restore. Napoprve to sice vyhodilo nejakou chybu ale podruhe uz to nabehlo a jiz funguje.

Paly | stř říj 22, 2008 5:15 pm

Vyborne povazujem za vyriesene :)

Lock & archiv
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz