Iphone se sam vypina- FW 2.1

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Syrup | pát říj 24, 2008 10:54 am

Iphone se sam vypina- FW 2.1

Zdravim lidi, pred 14 ti dnama jsem si koupil Iphona, uz jsem ho dostal s firmwarem 2.1 ... asi pred tydnem se mi stalo, ze jsem ho vyndal z kapsy a nesel zapnout, respektive nerozsvitil se displej, at jsem delal co jsem delal. Tak jsem ho pripojil ke kompu, a jakmile asi poznal pripojeni tak se uz zapnout sel. Tak jsem ho zas odpojil, hodil do sleep modu, jenze pak to zase neslo. Tak znova ten samej postup, az na to ze jsem ho pak natvrdo vypnul a zapnul a od ty doby to bylo ok. Jenze proc to pisu- vcera se mi stalo to samy, ale nejakym zahadnym zpusobem se mi ho podarilo rozbehat (myslim si ze to bylo drzenim obou tlacitek po dobu tech 10-13 sekund, jak je v navodech)... Otazka zni- neni neco spatne? Jailbreaklej ho nemam, tudiz s nim muzu do servisu, ale jak je znam tak mi zas reknou ze se zavada neprojevila a ja budu akorat zbytecne mesic bez iphonu :) Nemate nekdo nejaky zkusenosti s timhle problemem?
Host
Host

Uživatelský avatar guzmen | pát říj 24, 2008 11:28 am

Re: Iphone se sam vypina- FW 2.1

Stavlo sa to obcas aj mne. Ale posledný mesiac ani raz. Vzdy pomol restart iphonu. Najskor som si myslel ze za to moze aplikacia intelliscreen, ale zistil som ze sa to stava aj uzivatelom bez tejto app. Takze to mozno bude len neaky bug f 2.1. Na 2.0.2 sa mi to nestalo ani raz (pokila si dobre pametam).
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

pajcer | pát říj 24, 2008 2:47 pm

Skus pripadne restore a ked to aj potom bude pretrvavat tak ho skus reklamovat.
Mne 2.1 slape skvele a aj kamoske na iPhone 3G (aj s Jailbreakom)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

harken | pát říj 24, 2008 6:19 pm

Mne to zacalo robit po instalacii Intelliscreen, odinstaloval som ale este neviem ci pomohlo

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv