Nízká výdrž baterie po Jailbreaku

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tackines | sob říj 25, 2008 9:48 am

Nízká výdrž baterie po Jailbreaku

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neměl zkušenost s nízkou výdrží baterie po jailbraku. IP 3G s origo 2.1 firmwarem vydržel i se zkoušením po koupi cca 2dny a to jsem si hrál dost často. Pak přišel Jailbrake a nainstalovani aplikaci BossPrefs , Winterboard , Cycoder , Docs , OpenSSH.
Výdrž klesla na max 1den a nedělám s IP skoro nic.Včera jsem nabil do 100% v 7 večer , následovalo asi 6SMS , v noci nic , ráno budík a byl jsem na 50%
Mám vypnuté vše , wifi , bt , v bossprefs taky vše na off a všimnul jsem si že mi pokaždé zmizí usage time z nastavení ...

Díky za radu

Uživatelský avatar Antabelus | ned říj 26, 2008 5:49 pm

Re: Nízká výdrž baterie po Jailbreaku

WinterBoard je proces na pozadí = žere se baterka, já osobně mám s BossPrefs a ovládáním OpenSSH špatné zkušenosti, na ovládání SSH doporučuji nainstalovat z cydie nějaký ekvivalent a tam službu vypnout. Určitě neuškodí občasný restart telefonu.

Každopádně čistý jailbreak jako takový určitě baterii iPhone nezatěžuje, mám pár reportům (kterým sám nevěřím, ale mám je) že JB telefon vydrží déle.
iPhone guru
iPhone guru

tackines | pon říj 27, 2008 10:09 am

WinterBoard jsem vypnul a o něco se to zlepšilo. Jen pomalinku ruším a vypínám aplikace k vůli kterým jsem jailbrake dělal což začínám uvažovat že jsem ho dělal zbytečně.
Musí tam být ještě něco jiného , jelikož ty programy tady používá spoustu lidí jak jsem pročítal forum a nikdo s tím nemá problémy.

Julek | pon říj 27, 2008 10:24 am

Ještě vypni to SSH .. to má docela vliv na baterku

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

musashi | pon říj 27, 2008 10:25 am

Potvrzuju Milosova slova ...
Take jsem byl z vydrze baterky pomerne rozpacity. Nejak me nenapadlo, ze SSH muze mit na toto vliv a mel jsem ho permanentne zapnuty.
Po jeho vypnuti prislo citelne zlepseni ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tackines | pon říj 27, 2008 10:37 am

Když ho mám v BossPrefs vypnuté tak to nestačí ???
Jakou tedy mám použít alternativu abych ho vypnul. Hodně návodů tady na foru bylo o WinSCP , Open SSh a právě BossPrefs a proto jsem si ho IP dal.
Díky za info

musashi | pon říj 27, 2008 11:17 am

Mne osobne funguje prepinani v BossPrefs.
Soudim dle toho, ze kdyz v nem vypnu SSH, tak uz se pres WinSCP nepripojim ... a obracene, samozrejme :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tackines | pon říj 27, 2008 11:41 am

já si to taky myslím , ale Antabelus mi psal že s tím má problémy tak nevím nevím co dál
Chtěl bych se dostat aspoň na dva dny při malém používání IP tak udělám proto vše

myschoo | pon říj 27, 2008 2:40 pm

mne zacala v poslednych dnoch tiez pokulhavat baterka
divne je, ze rano sa zobudim a mam okolo 60% a to som pred spanim mozno zapol 1 - 2 app na mobile

zistil som ze ak mobil nabijem doplna, a potom odpojim a uz nic nezapinam, cez noc stratim max 1%
ale ak po dobyti spustam nejake aplikacie, tak rano mam o niekolko 10% menej

skusal som aj 10-15 sek drzat Home aby som terminoval vsetky beziace procesy ale vysledok bol rovnaky....

skusal som aj uplne vybit baterku a nasledne ju nabit 100%, ani toto nefungovalo...

a restore sa mi moc robit nechce :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv