help z restore

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rebel41 | sob říj 25, 2008 10:07 am

help z restore

Spadol mi iphone 2g na zem a odvtedy mi zmizli vsetky ikony.Dal som cez itunes restore a teraz mi na iphone ukazuje znak itunes a usb kabel.Ked ho napojim do compu tak mi v itunes pisethe sim card inserted in this iphone does not apear to be supported PLS help :cry: :cry: :cry:

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob říj 25, 2008 10:30 am

Re: help z restore

Je nutne ho odblokovat na tveho operatora a aktivovat...podivej se do sekce navodu s 2G neni zadny problem,u 3G zatim SW unlock mozny neni.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

rebel41 | sob říj 25, 2008 10:43 am

Gekko gecko píše:Je nutne ho odblokovat na tveho operatora a aktivovat...podivej se do sekce navodu s 2G neni zadny problem,u 3G zatim SW unlock mozny neni.
nemohol by si mi dat na ten navod presnu url lebo to nemozem najst

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob říj 25, 2008 10:52 am

Mrknu se a hodím odkaz zde z fóra nebo od jinud...vydrž.

EDIT:
Postupuj podle tohoto návodu a přeskoč krok s RESTORE,je to práce na půl hodiny a ZiPhone je jednoduchý a srozumitelný program
http://drsny.net/iphone/stepbystep/

Víc návodů najdeš zde:
viewtopic.php?f=13&t=4892
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Lukass32 | ned říj 26, 2008 5:40 pm

No ja mam taky podobný problém jako rebel41, ale s tím rozdílem, že mi iphone nespadl. Při jailbreaku přesně podle návodu od whiskiho96 (http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=9944) se můj iphone v pořádku restartoval, já podle návodu zavřel QuickPwn, otevřel iTunes, ale ty mi nedetekovali iPhona a už vůbec mi nenabídly krok 11 z whiskiho návodu.
Navíc mi od té doby na displayi iPhonu zobrazuje jen obrázek USB konektoru a logo iTunes. Stále dokola už 2 dny zkouším připojovat iPhone k počítači, ale nic se neděje, iTunes mi prostě nenajde iPhona. Koukal jsem už snad všude, ale nikde jsem nenašel radu nebo postup jak vyřešit takovýto problém. Prosím moc o pomoc:( Nevím si vůbec rady

nitro-oxidus | ned říj 26, 2008 6:11 pm

typ iPhona?

Lukass32 | ned říj 26, 2008 6:16 pm

Mám iPhone 2G a BYL :( s FW1.1.4

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned říj 26, 2008 7:07 pm

Jestli ti iTrunes iPhone nenajdou bude problém v komunikaci.Zkus jej dostat do DF módu a když to nepomůže a nenajdou jej iTunes přeinstaluj...víc asi nepomohu.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

nitro-oxidus | ned říj 26, 2008 7:42 pm

Spis vidim problem v aktivaci site.

Lukass32 | ned říj 26, 2008 10:51 pm

tak už nevím, ani přeinstalování iTunes nepomohlo. Prostě není iPhone k nalezení. Ani když ho uvedu do recovery modu (home+power button). Zkoušel jsem ho uvést do DFU modu i přes ZiPhone, ale nejde to, protože iTunes nenačtou iPhone. Už jsem v koncích. Nenajde se někdo kdo se aspoň s něčím podobným setkal a poradil mi??? PLEASE

nitro-oxidus | pon říj 27, 2008 11:06 am

Skus to vse udelat pres quickPWN :)

Lukass32 | pon říj 27, 2008 11:51 am

Jó, to už jsem taky zkoušel, označím iPhone, pak načtu quickpwn-GUI.exe, dam GO ale když začne běžet příkazový řádek na černé obrazovce tak mě to po chvíli vyhodí a je konec celeho procesu. Já už vážně vyzkoušel skoro vše. Na iPhonu se stále zobrazuje jen USB kabel se šipkou k logu iTunes a jde tak max. jen vypnout a zase zapnout. Myslím, že je problém hlavně v tom, že mi ho iTunes nemužou najít :evil: , ale nevím jak na to...

nitro-oxidus | pon říj 27, 2008 11:54 am

Jestli mas moznost vyzkouset to na jinem pocitaci tak to udelej :)

Lukass32 | úte říj 28, 2008 8:55 am

Tak možnost jsem včera měl, ale ani na tom jinem pc mi ho iTunes nenašly. Stále s ním nic nejde dělat :cry:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv