Chybná sources v Cydii

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv říj 30, 2008 10:42 am

Chybná sources v Cydii

Zdravím. Jailbreakoval jsem známému iPhone 3G dle tohoto návodu viewtopic.php?f=13&t=8963, všechno je zdá se ok, až na Cydii. V Installed Packages sice mám od počátku Telesphoreo Tangelo (saurik), ale pokud do něj vlezu, tak vidím jen prázdnou obrazovku, bez jakékoliv aplikace. To samé, pokud vlezu do Featured Packages na hlavní straně Cydie a poté kliknu na WinterBoard, tak vidím víceméně jen prázdnou stránku. Některé jiné aplikace, které nemají s výše uvedeným repozitářem nic společného zase hážou hlášku:Cannot Locate Package- the package (jméno app) cannot be found in your current sources. I might recommend installing more sources. Nesetkal se s tím někdo? Zkoušel jsem opětovně jailbreak, ale nepomohlo to. Za jakékoliv tipy a nápady, budu rád. Díky
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)

Julek | čtv říj 30, 2008 10:55 am

Re: Chybná sources v Cydii

ot :

já ti sice neporadím ale zase tě tu rád po dlouhé době vidím :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv říj 30, 2008 11:08 am

To je hezké :wink: Naopak je hrozné, že píšu, až když něco potřebuju, ale tohle je opravdu akutní a dochází mi nápady :roll:

další hláška, kterou mi to u nějakých apps při instalaci hází: 1 Broken Packages- The following packages have unmet dependencies: [zakázáno]

btw..snad by pomohla překopírování funkční Cydie.app do 3G přes WinSCP, jenže k k OpenSSH se ted nedostanu, stejně jak k Terminalu, kde bych mohl zkusit odinstalaci a následnou instalaci..fakt nevím

Nebo ještě jinak, jelikož mi jde primárně o instalaci toho Winterboardu, tak by mi stačilo, kdyby existovala ještě jiná source, kde se dá stáhnout, ale nic takového asi nebude, že
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

FAQ?1 | čtv říj 30, 2008 1:15 pm

udelej restore a vse by melo bejt OK:)

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv říj 30, 2008 2:53 pm

ahoj, díky za reakci. Bohužel je to pořád stejné...udělal jsem restore, pak jsem aktivoval telefon přes iTunes, poté jsem pomocí QuickPWN udělal jailbreak..Bohužel jsem opětovně ztroskotal na polofunkční Cydii...Nechápu, kde dělám chybu

Uživatelský avatar whisky96 | čtv říj 30, 2008 3:28 pm

ahoj, taketo problemy som mal, ked som nainstalovat cydiu, ale neupdatoval som ju ... predpokladam ze to si spravil, ale len pre istotu ;-)

nitro-oxidus | čtv říj 30, 2008 3:37 pm

Jesti mas moznost zkus to na jinym PC, pokud i presto to nebude stale fungovat zkus najit jinou verzi QuickPWN (jestli teda nejaka je) :)

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | čtv říj 30, 2008 4:32 pm

4whisky
Co tím prosímtě konkrétně myslíš? Po jailbreaku vlezu do Cydie, ta se chvíli načítá-aktualizuje a následně se telefon restartne na SprinBoard, pak vlezu do Cydie a v Available Upgrades je k aktualizaci jen source iSpazia, která samozřejmě nic neřeší..Něco mi uniklo?

Edit: Essential upgrade to po prvním spuštění nikdy nehlásí, jak tomu bylo automaticky u 2G telefonů, které jsem jailbreakoval :?

4nitro-oxidus
No, budu jinak zkoušet, co se dá, snad se ale najde někdo, kdo s tím má praktickou zkušenost

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv