sony123 | sob lis 01, 2008 5:27 pm
Ale ja som to skúšal na parkovisku pred obchodným domom,predtým som bol v aute a ani v aute to nešlo a na tom parkovisku som stál asi dve minuty.Pripojenie na internet som nemal žiadne pripojenie,akurát doma som mal cez vyfi a tie mapy si telefón zapamätal,tak sa doli normálne pozerať,ale nenašlo ma gps,keď som dal vyhladať,skúšal som viackát ak vonku aj v aute aj pred domom,ide to akurát keď mám pripojenie na internet a to ma nájde len v takom veľkom okruhu.
EDIT:
Teras som to išiel znova vyskúšať.Pripojil som sa zev wifi a bol som chvýlu vonku a potom som to vyskúšal a našlo ma to presne,tak som behal po dvore a hýbala sa tá bodka skoro úplne presne plus-mínus 1 meter,ale takmer úplna presnosť,potom som vypol internet a mapy si otváral telefón s pamäti a išlo to tiež tak isto presne,ale neviem prečo mi to dnes nešlo v meste,ani ma to nenašlo vôbec.
Ešte pôjdem dnes vyskúšať po dedine pobehať či to pôjde.
Ešte sa chcem opýtať,ako dlho si udrží v pamäti iPhone tie mapy,ke´d som neni pripojený na internet,lebo prezerať sa dajú normálne bez pripojenia,že by sa to dalo takto používať ako navigácia bez nutnosti sťahovania dát z internetu.