Při tel. hovoru se iP vypne a nejde zapnout

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Rajba | sob lis 01, 2008 5:31 pm

Při tel. hovoru se iP vypne a nejde zapnout

Dobrý den,
dnes se mi již podruhý stal takový zajímavý problém. Volala mi kamarádka a nejprve při hovoru iP jakoby ztratil signál (ona mluvila, ja ji slyšel ona mě ne), pak se to jakoby začalo uklidňovat ale signál nakonec spadnul komplet a v té chvíli, se iP sám kompletně vypne (Zhasne obrazovka) a nejde zapnout.
Po cca 5 ti minutách a vyzkoušení iP zapojit k počítači, iPhone normálně naběhne jako by se nechumelilo.
Mám zkušenost, že tady v bytě občas hapruje tel. signál, dělalo mi to i u staré Nokie, takže signál občas uplně vypadl. Ale nikdy se kvůli tomu nevypnul celej telefon a nešel zapnout.

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob lis 01, 2008 6:33 pm

Re: Při tel. hovoru se iP vypne a nejde zapnout

Jakého používáš operátora?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Rajba | sob lis 01, 2008 6:51 pm

T-mobile, bydlím v Praze. Telefon je také od T-mobile.
Mě ve svý podstatě nevadí, že občas záhadně stratí telefon signál (Zatím pouze u nás doma (dělala to i stará nokie)) ale fakt, že ten telefon prostě zhasne a nereaguje a po chvilce zase reagovat začne...

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob lis 01, 2008 6:54 pm

Kdyby jsi používal O2 přičítal bych to 3G ale takhle...nevím,nevím.Že v budově občas zakolísá signál beru,ale to vypnutí iPhone mi nejde do hlavy,dělal jsi update FW/jaký teď máš nebo RESTORE?
Zkus to trochu blíž popsat :wink:

Prozatím zkus iPhone restartovat,vypni jej úplně a pak drž HOME+SLEEP do doby než naskočí obrazovka s bílým jablkem.Kdybych měl iP po ruce napíšu jak dlouho trvá než ta obr. naskočí...sem bez něj týden a moc mi chybí :cry: :cry: tuším ale že je to okolo 5sec
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Rajba | sob lis 01, 2008 6:58 pm

FW klasicky ten nejnovější 2.1
+ telefon je jailbraknutý.

Zkusím to ještě trochu prozkoušet a získat více konkrétních informací, kdy se to přesně stane a jak se z toho iP dostane.

Já stím iP zatím žádný problémy kromě tohoto nemám, telefonuji taky v 90% uplně bez problémů. Však tohle co se stalo mě trochu zaskočilo. Zkusím to ještě teda resetnout jak říkáš a uvidíme, zda se to někdy zase projeví.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv