internet bere kredit

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

nezbi | pon lis 03, 2008 5:50 pm

internet bere kredit

zdravim
sem už nějakou chvilku uživatelem 3g problém....vždy když si nabiju kredit tak my vydrží tak týden a to nevolám a nepíšu bere my ho net, prostě když např najedu na nějakou aplikaci tak hned něco stahuje nebo nevím...chci se zeptat jestl není možné nějak zrušit abych se nemoch připojit prostě když nejsem v dosahu wifi asi ne co?každý dva dny totiž chodí za oddečtení grps odečteno pade :? díky

pacholek | pon lis 03, 2008 5:56 pm

Re: internet bere kredit

a) zavolat operatorovi ze nechces vyuzivat gprs/edge tak at ti tu sluzbu uplne zakaze
b) vlezt do nastaveni edge a zmenit APN na nejakou nesmyslnost...

rafto | pon lis 03, 2008 5:57 pm

robilo to aj mne vzdy ked som aj nechtiac klikol na email tak zacalo cosi stahovat a hned bolo stiahnutich 200kb pritom Tmobile uctuje 120sk za 1Mb stiahol som si aplikaciu boss pref a tam sa da v nastaveni vypnut 3g aj Edge
Host
Host

nezbi | pon lis 03, 2008 6:27 pm

díky všude koukám akorád na nějaký recenze to bych potřeboval kde to stáhnu a jak to tam dostanu díky ještě jednou

EDIT: vlastně asi přes cydiu ne

rafto | pon lis 03, 2008 7:21 pm

myslim ze som to stahoval v cydii odkedy som to v tej app. vypol tak to zatial nic nestiahlo a to mi tie omyli co som nechtiac zmackol email stiahli 3mb uz sa tesim na fakturu
Host
Host

shauriq | pon lis 03, 2008 8:21 pm

nezbi. .spytam sa inak... preco si si kupoval iphone?????????

... k iphone je v podstate nutnost mat pausal na neomezene data. .preto aj operatori maju specialne datove balicky len pre iphone..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JC_Gucci | pon lis 03, 2008 9:01 pm

Tenhle dotaz se tu dokolecka opakuje a dokolecka se vzdycky nekdo musi zeptat na to proc si kupoval iphone. Treba ja si koupil i se mi rozbil telefon a mp3 prehravac najednou a taky jsem chtel zarizeni ktery ma dostatecne velkej displej abych se moh koukat na filmy. Kdyz se nekdo na neco zepta a ty misto odpovedi se ho zeptas proc si kupoval iphone kdyz nevyuziva vsechny jeho funkce... no krome toho ze je to OT je to i hloupy.

Uživatelský avatar toncek | pon lis 03, 2008 9:20 pm

JC_Gucci:

Souhlasím s tebou. Taky jsem iPhone kupoval kvůli all in one řešení. Datový paušál nemám a myslím, že jsem schopen využít iPhone naplno. :arrow: Neomezená data mi nechybí.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

nezbi | pon lis 03, 2008 10:01 pm

přesně určitě sem ho nekupoval kvůli internetu, každý si na něm najde proč ho koupit

jinak díky za odpovědi

shauriq | úte lis 04, 2008 9:53 am

ot to urcite neni..ja si auto tiez nekupujem na to aby stalo v garazi.. ale aby som jazdil.. aj ked si ho kupim kvoli tomu ze sa mi paci.. a jazdit mozem hromadnou... nemyslite?? proste aple to vymyslel tak .. mas iphone?, potrebujes net.. proste je to tak a mozte si tvrdit co chcete..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | úte lis 04, 2008 10:01 am

Ja se opravdu bavim jak tady vsichni breci, ze musi platit za data. Kdyz mam 10.000 (nebo vic) na telefon tak 325korun mesicne na neomezeny data snad mam taky, ne?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar toncek | úte lis 04, 2008 11:46 am

Já osobně nebrečím, že nemám na data. Ty 300 opravdu i pro mě jako pro studenta nejsou zas až takový problém, ale proč bych to dělal když to nepotřebuju. 90 % času trávím ve škole nebo doma :arrow: všude je wifi. A v MHD pomocí které se mezi těmito lokalitami pohybuju net fakt nepotřebuju :D

Souhlasím s tím, že prostě iPhone k plnému využití potřebuje přístup na internet. Ale k tomu nepotřebuju datový tarif.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

ls8 | úte lis 04, 2008 12:24 pm

Kdo nechce GPRS/EDGE/3G data vubec, vypne si je v BossPrefs nebo primym nastavenim (zrusenim) APN.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

nezbi | úte lis 04, 2008 4:39 pm

co musím vypnout ?dnes sem si ho stáhl konkrétně verzi 2,15b vypnout můžu jen 3g,EDGE,WIFI,bluethooth...ale já peci potřebuju vypnout GPRS ne?

př.otevřu hru iCopter a potřebuji např když kliknu na view hifh score aby my to prostě nenajelo na ten net :(

nebo jak si psal jak to zruším ručábo?

EDIT: UŽ to asi mam změnil sme apn místo internet na nesmysl díky

Uživatelský avatar toncek | úte lis 04, 2008 8:15 pm

Jinak teda v tom bossprefs by jsi vypnul 3G a EDGE
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

FAQ?1 | úte lis 04, 2008 8:51 pm

OMG, tema plne prispevku a vo nicem.. toto bych BANoval..

LOCK

JC_Gucci | čtv lis 06, 2008 1:38 am

TOTO JE SEKCE FORA PRO NOVACKY!!
Zatimco tu vetsina lidi pise sve nazory domnenky a dohady jak moc stupidni ti mohou pripadat tvuj jediny prispevek je uplne mimo tema. Takze radsi mlc o banovani...

Jinak opravte me jestli se mylim, ale zkousel jsem to a kdyz jsem vypnul edge v telefonu, vyplo se i gprs stahovani dat.

Nevsim jsem si ze by tu nekdo brecel ze musi platit za data. Nevidim nic spatnyho na tom kdyz to nekdo proste platit nechce a pta se jak to vypnout a nevidim duvod proc na dotaz jak to vypnout tolik lidi musi odpovedet at si to radsi zaplati, kdyz to tazatele asi vazne nezajima.

Uživatelský avatar toncek | čtv lis 06, 2008 3:46 pm

JC_Gucci:

Ano je to tak. EDGE je jakási nadstavba GPRS. (Jakoby jeho rychlejší varianta). Můžeš si všimnout, že když jsi v oblasti kde není EDGE dostupné tak ti v liště nahoře místo E svítí takové kolečko - indikátor GPRS.

Opravte mě někdo jestli se mýlím :P
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv