Mám pár dotazů ohledně aplikací na různé doplňky do iPhonu. Prošel jsem forum a pár odpovědí jsem našel, ale spíše bych co každý osobně preferuje a ne vše jsem našel

1) Existuje app na ikonky v iP abych si je tam mohl ruzně poslákat, jako třeba že budu mít první řádek ikonky, druhý prázdno, třetí ikonky a čtvrty zase prázdno a né aby se mi to řadilo stále za sebe?
2) Jáká je nejlepší app na Copy / Paste?
3) App bo jak se vypíná autokorekce? V iP jsem nic nenašel nějaké on/off
4) App na lepší kalkulačku? Ano vím že když se iP nakloní je tam vědecká, ale nevyhovuje mi, neboť mi chybí(možná jsem se nevšiml) funkce DEL(mázání čísel pozadu pojednom a ne celé číslo) a ANS ( zapamatování výsledku do paměti, například při výpočtu cos,sin atd.)
5) App na psaní především SMS ale i ostatních věcí tzv. "naležato". Vím o EasyWriter, ale ta je jen na emaily, ale u SMS to využiju asi nejvíce.
6) Jaký preferujete slovník? Zatím používám Translator z AppStore, ale nevyhovuje mi to že mi to hodí vždy jen jeden výsledek.
7) Existuje nějaká app bo cokoliv na mazání přímo v iP, u obrázků bych to především využil, neboť připojování věčně k iTunes je otravně, u videí to jde krásně.
8) App na přehledné zobrazování live výsledků Evropských soutěží + tabulky + NHL, mám dvě app které to řeší ale jen jestli neexistuje jedna která to obsáhne vše.
9) Trochu mimo, ale zeptám se. Jestli někdo neví jak se jmenuje toto téma http://tinyurl.com/5uj7fn (viděl jsem ho už někde na pozadí s obrázkem takovyho domečku v poli) , mám ho stažený v PC, ale jsem antitalent to tam dostat, tak by bylo lepší kdybych to nalezl v Instaleru bo Cydii, bohužel nevím podčím hledat neboť jsem to stáhl jako Abstract, a když jsem se ohlížel v Cydii a postahoval s podobným názvem, žádný z nich to nebyl, ale určitě vím že snad tady bo někde jsem to už viděl.
10) App na radio do iP? Vyzkoušel jsem mnoho ale nikdy jsem nemohl poslouchat česká radia.
Sháněl jsem jěště mnoho aplikací, ale už si nevzpomenu, když tak přidám.
Budu ale rád za každou radu a odpověď.