čau... Asi tak před půl hodinou sem si chtěl napsat SMS... Kliknu na ikonku zpráv, otevře se aplikace, ale v zápětí spadla, tak jsem to zkusil znovu, bohužel spadla znovu... Tak jsem zkusil telefon vypnout a zase zapnout, ale ale s SMS jsem opět nepochodil... Tak sem si říkal, že asi něco nebude v pořádku... Zkusil jsem si zavolat, kliknu na ikonku, spustí se aplikace, ale v zápětí taky spadla... Zkusil jsem zapnout nějakou jinou aplikaci a všechny fungují tak, jak mají... Tak sem si říkal, že asi něco bude se SIMkou, tak jsem jí zkusil vyndat, trošku sem zahejbal s Turbosimkou a vrátil jí z5 to telefonu... Telefon jí chvíli hledal a pak prohlásil Služba nepodporována... Tak sem telefon znovu vapnul, zapnul a naskočil mi tam znovu vodafone CZ, zkusil sem volání, sms, ale ani jedno stále nefunguje... zkusil sem si z druhýho telefonu zavolat, ve sluchátku druhýho telefonu byo všechno v pohodě, vyzvánělo to... bohužel iP ani neškitnul, místo toho se mi uprostřěd menu objevil takovej ten načítací kroužek, ale tím to zkončilo... Když jsem zavěsil, tak se mi normálně zobrazil nepřijatej hovor... tak sem znovu zkusil kliknout na ikonu a pořád nic... Sem z toho dost vedle... v poslední době sem žádný aplikace neinstaloval, takže tím to asi nebude...
Nevíte čím by to mohlo být, co je to za bug??
Edit:/ Takže problém byl způsoben jakýmsi záhadným přenastavením iWorld...