jak dát aplikace z iphone do Pc

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kami01 | pát lis 07, 2008 8:50 pm

jak dát aplikace z iphone do Pc

dobrý den,
přeinstaloval jsem windows a vše co jsem měl v pc se mi smazalo...potom jsem nainstaloval itunes a stáhl nějakou aplikaci..chtěl jsem jí dát do iphonu,ale ouha vše se mi začalo mazat ,rychle jsem odpojil iphone od pc,ale ted nevím jak nahrávat nové aplikace bez toho aniž by se mi vymazaly ty staré :(

poradte prosím :-)

Paly | pát lis 07, 2008 8:55 pm

Re: jak dát aplikace z iphone do Pc

Treba dat sync hned ako pripojis iPhone, mala by vyskocit tabulka ci synchronizovat APP z iPhone do iTunes, daj ano. Ak su tie app ofiko kupene tak by to nemal byt problem.

Ak nie tak sa nic nedeje. Vsetky co si si kupil su zaevidovane v Tvojom konte na AppStore takze si staci stiahnut tie app zase a nebudes za nich platit.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kami01 | pát lis 07, 2008 9:18 pm

no moc mi to nejde :-(dám synch...začne se mo synchronizovat potom sehoře v itunes je napsánu BACKING UP "HOME-IPHONE" ...až se vše dokončí nic se nestane :( :-(

kami01 | pát lis 07, 2008 9:42 pm

Tvoje vyjádření duševního pohnutí jsem vymazal. Ono to sem nějak nepatří. Beavers.

kami01 | sob lis 08, 2008 12:42 pm

já si myslím,že patří..alespon moje duševní pohnutí zdůrazní ten fakt,aby ostatní najivky někoho neposlechly a neudělaly stejnou kravinu jako já!!!!navíc moje duševní agrese byla zmírně cenzurou nevhodných slov hvězdičkami...byl jsem v agonii :x

Doufám, že už jsi teď v pořádku, nerad bych, aby někdo kvůli nějakému iPhone duševně strádal. Snaž se, prosím, o to, aby ses vyjadřoval k danému tématu a tvé příspěvky nebyly víceméně OT. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv