budoucnost Iphone3g

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Radas | ned lis 09, 2008 1:53 pm

budoucnost Iphone3g

Chci si pořídit iphone 3g a mám dotaz jestli bude možné v budoucnu do iphonu 3g dostat cokoli(aplikace,hry,hudbu atd.) bez problému jako třeba u fonu s operačním systémem se symbiánem nebo windows mobile.Co jsem se zde dočetl na foru tak je jakýkoli zásah do iphonu riskantní.

Paly | ned lis 09, 2008 2:12 pm

Re: budoucnost Iphone3g

Nie je problem tam dat ziadnu app, je AppStore kde si stiahnes hru, app, program jednoducho. Je to lahsie ako do WM.

Nie nie ziaden problem ked chces zasiahnut do operaceho systemu pretoze do neho nezasahujes kym neurobis JB, ale aj potom to je bezpecne.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

nutis | ned lis 09, 2008 2:28 pm

Bez problému se tam tyto věci, které si vypsal, dát dají. Jen to musíš dělat pres iTunes. iPhone nefunguje jako mass storage .. pokud si teda přemýšlel i o tomhle .. Jinak video, hudba, aplikace, fotky, s nimi neni problém to přes iTunes do telefonu dostat.

Další možnost je JB. Při tomhle mluvíš asi o riskatnosti. Když neuděláš něco extra špatného, tak se ti nic nestane. A pokud bys měl iPhone bez JB, tak, troufam si řict, nemůžeš způsobit jakoukoliv škodu :)

(sry za ten dvojitý post, můj omyl)
iPhone 4S Black
Macbook Air 13" Mid 2012
Host
Host

Paly | ned lis 09, 2008 2:33 pm

Vsetko sa robi pomocou iTunes, viem, ze nefunguje ako MassStorage. Hry, app atd sa stzhuju z AppStore co je v iTunes, potom uz len "sync" a je to.

Ano presne tak kym neurobis JB tak je iPhone v pohode nic sa nemoze stat. Ja zase vravim, ze ak si vies dat pozor a neinstaluje sa do iPhone vsetok bordel je iPhone stabilny aj po JB (moj pripad) ziaden problem nemam. JB od zaciatku.

Nevadi, nabuduce staci dat "Editovat" na svoj prispevok a ho upravis. Zmazal som Ti ten jeden z dvojitych.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

nutis | ned lis 09, 2008 5:02 pm

2Paly> jj vim, že ty to určitě víš, že to není mass st. .. to jsem psal jemu .. o editovat vím, jen jsem se překlepl a dal jsem upravit, místo editovat .. dám si příště větší pozor ;)
iPhone 4S Black
Macbook Air 13" Mid 2012
Host
Host

Paly | ned lis 09, 2008 6:13 pm

OT: Pohoda. Nic sa nedeje.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!