[Varovanie] 1.1.3 update prevent NEINŠTALOVAŤ

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 9:23 pm

[Varovanie] 1.1.3 update prevent NEINŠTALOVAŤ

1. správa: Niektorí zrejme vidíte v Installeri aplikáciu 1.1.3 update prevent. Ide o záškodnícky software. Neinštalujte to! viac informácii

2. správa: Neupgradujte na 1.1.3: DON'T UPGRADE TO 1.1.3 if you liek a still working hacked phone. It will break any possibility to downgrade your device and won't work! zdroj

Zruší možnosť downgrade a tým pádom máte doma TEHLU.

3. správa: s upgradom iTunes na 7.6 počkajte!!!

viac sa mi nechce preberat anglickymi forami, vsetky su momentalne velmi pretazene ak sa niekto dopracujete k akotak hodnovernym informaciam, mate volne pole :)
Naposledy upravil rony dne úte led 15, 2008 9:43 pm, celkově upraveno 1
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | úte led 15, 2008 9:28 pm

No doufám že to nemáš jako osobní zkušenost :) dávám mezi důležité.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 9:31 pm

Nie. Ale akurat citam spravu staru asi 30 minut, kde nejaky zufalec pise, ze uz ma telefon zamknuty.

tesne predtym niekto napisal, ze ma 1.1.2 OOB a ze update mu ide. Lenze podla mna to bol provokater, ktory chcel niekoho dotlacit k updatu aby zistil, co to spravi.

sledujem zahr. fora ale je to beznadejne pretazene vsetko.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | úte led 15, 2008 9:33 pm

Taky jsem to zkoušel, nejde nic... JO nebude mít Cihlu ale iCihlu.
Já to raději dal mezi důležité protože si to někdo 100% nainstaluje :roll: .
Pokud uznáš za vhodné napiš nadpis velkými písmeny.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Paly | úte led 15, 2008 9:36 pm

Myslite si, ze niekto je tak duty aby updatol na 1.1.3? Pri dnesnej mentalite ludi nikdy neviem :). Velmi dobre upozornenie.

Sledoval som aj macworld.com a zmeny su celkom dobre, laka ma 1.1.3, aaaale je cas.

Dufam, ze ak vijde SDK, ze bude iPhone free pre vsetkych (aj keby zdvihli cenu).
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar tvosi | úte led 15, 2008 9:37 pm

Ja si myslim ze se 100% nekdo najde kdo to "omylem" nainstaluje...dal bych to primo na iphone.cz velkym pismem :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 9:53 pm

tvosi píše:Ja si myslim ze se 100% nekdo najde kdo to "omylem" nainstaluje...dal bych to primo na iphone.cz velkym pismem :wink:

jasneze najde (zdroj):

I just upgraded to 1.1.3 to see if it would work with my Turbosim... I had to activate it using my activated AT*T sim card. It will NOT connect to the network with my TurboSim inserted. Also everytime you reboot it detects the foreign sim and locks me out.

So if anyone figures out how to do the downgrade PLEASE post it here.

V skratke: "upgradol som na 113 aby som videl ako pracuje s TS.... nepripojila sa k sieti s mojou ATT kartou....

je niekto, kto mi popise ako to downgradnem, napiste mi PROSIM"

takze nasli sa :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

$$Ing.Dolar$$ | úte led 15, 2008 10:15 pm

sakra a co kdyz tedka koupim v usa pres applestor iphone bude mit 113? a jestli jo tokze to snamena ze mi nepude v Cesku?

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 10:36 pm

nepojde.

je tu ista moznost, ze by ho slo downgradnut ale to mam iba z diskusnych for a info su stare par desiatok minut, takze je priskoro na spekulacie. neverim vsak tym reciam

---------------------------------------------------------------------

Este upresnim: iTunes sa spytaju pred upgradom, zalezi ci ste predtym nahodou nezaklikli volbu "Dont ask again" :-) zdroj.

----------------------------------------------------------------------

mimochodom Copy & Paste sa nekoná
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

$$Ing.Dolar$$ | úte led 15, 2008 10:46 pm

tak dejte lidi vedet jestli to pude dawngrejdnout nebo to nejak obejit.

Paly | úte led 15, 2008 10:50 pm

$$Ing.Dolar$$ píše:tak dejte lidi vedet jestli to pude dawngrejdnout nebo to nejak obejit.

rony píše:nepojde.

odpovedal Ti rony
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar mylan | úte led 15, 2008 11:00 pm

rony píše:Este upresnim: iTunes sa spytaju pred upgradom, zalezi ci ste predtym nahodou nezaklikli volbu "Dont ask again" :-)
To do not ask me again platí snáď vždy len na konkrétny firmware, nie? Teda ak ti napríklad itunes núkalo upgrade na 1.1.2 a zvolil si cancel, tak ti to núkalo pri každom pripojení, dokiaľ si nezvolil "do not ask me again". alebo to platí pre všetky aj ďalšie FM? :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | úte led 15, 2008 11:35 pm

mylan, niekto tu teoretizoval, ze to apple nanuti "bez vedomia", tymto som to iba chcel fakticky vyvratit, nic viac.

dolarovy nick: citaj pozornejsie :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

markor | čtv led 17, 2008 12:33 am

1.1.3 downgrade na 1.0.2

objevil jsem info, ze downgrade na 1.0.2 funguje. Pouze pro omylem upgrd. Nikoliv pro OTB1.1.3 tak pozor na to.

pozn. moderatora: nezahrnaj v odpovediach kompletne texty sprav, ktore su len o jednu vyssie ako tvoja odpoved!!!

uz budu hodnej.

EDIT: nasel se nestastnik kteremu se to nepovedlo, takze NEDOPORUCUJI dokud se nenajde nekdo sikovnejsi.
Naposledy upravil markor dne pát led 18, 2008 8:38 am, celkově upraveno 1

Vladimir | čtv led 17, 2008 12:28 pm

Upgrade iTunes 7.6

Omlouvam se za zacatecnicky dotaz, ale po Upgrade na iTunes 7.6 se nic iPhohu nestane? Jeste jsem s hacknutym iPhone neupgradoval iTunes tak nevim, zda to mohu bezpecne udelat, aby nedoslo k nejakemu automatickemu upgradu na 1.1.3.

Diky za pomoc

Vladimir

Uživatelský avatar rony | čtv led 17, 2008 1:35 pm

Re: Upgrade iTunes 7.6

nastav si iTunes, aby nic nerobil "automaticky".

Potom mozes upgradnut iTunes (opakujem, itunes v PC, nie samotny software v telefone!!!) ale vo vseobecnosti ak nemas nahodou Visty, tak neupgraduj iTunes.

Este raz: daj si pozor, aby si nahodou neupgradol telefon na verziu 1.1.3!!! Tym padom si s telefonom prakticky skoncil!!! Zatial nenavratne = na dlhy cas!
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Vladimir | čtv led 17, 2008 5:47 pm

iTunes

Diky. Mam MacBook Pro a Leoparda a ucet na iTunes a tudiz bych rad zkusil novou funkci pujcovani filmu, takze na 7.6 prejit chci :-). Ale rozumim-li spravne, pokud nemam-li nastaveni v iTunes na automaticke, pak upgrade iPhonu musim vzdy delat manualne a tudiz to neni zavisle na verzi iTunes. Diky jeste jednou.

Julek | čtv led 17, 2008 5:53 pm

Ono rozumíš tomu správně. iTunes si vesele updatuj, fw iPhonu NE...

.

Obrázek
Administrator
Administrator

markor | čtv led 17, 2008 6:25 pm

re: vladimir

instalaci iTunes v jakekoliv verzi a kdykoliv kamkoliv se iPhonu nic nestane
kazda verze itunes po uvedeni iphonu mela trochu jine menu a nastaveni.
takze se ti nic nestane:
A) kdyz ho k nim nepripojis :)
B) kdyz po pripojeni budes davat bacha na popup a nikdy nestisknes upgrade and download
C) kdyz po pripojeni do itunes das bacha na autosynchronizacni zaskrnuti a volby, ktere by ti mohli spustit synchronizaci, kterou treba nechces.
D) kdyz si das bacha kdyz delas RECOVERY (pri restoru firmwaru a predchozi zaloze v itunes - edit/preferences/iphone - backuped iphones)
Naposledy upravil markor dne pát led 18, 2008 3:02 am, celkově upraveno 1

Vladimir | čtv led 17, 2008 8:37 pm

Diky moc.

V

Kozak Lukas | pon led 21, 2008 9:25 pm

cau chci se zeptet, nebo jen ujistit mam ang. iPhone neni odblokovany a chtel bych si nahrat fw 1.1.3 znamenalo by to pro mne ze uz ho potom nemuzu odblokovat kdybych to ted prehral na 1.1.3???? diky

markor | pon led 21, 2008 9:58 pm

RE: novej z anglie

NEINSTALUJ, NERESTORUJ, NEUPDATUJ NA 1.1.3. Novej jailbreak a unlock se blizi pockej.
co se tyce tveho iP je otazka jakej mas fw. podle vseho to bude 1.1.2 takze postupuj podle odblok navodu na iphone.cz a dle fora.
1.1.3 se prodava od 14.1. v USA a anglii snad jeste ne.

Uživatelský avatar rony | pon led 21, 2008 11:53 pm

Kozak: radsej vysvetli dovod pre aky chces 1.1.3? zatial nevidime ziadny.

a ako sa pise o kus vyssie a po celom tomto fore kricime vzdy ked sa spomenie 1.1.3: neupgraduj!!!!

neupgraduj!!!
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

scout | úte led 22, 2008 9:26 pm

markor: to, ze se prodava 1.1.3 v USA od 14.1. - to vychazis z toho, ze ten den byl oficialne predstaven na MacWorld 2008, nebo mas informaci, ze nove iPs skutecne obsahuji tento novy firmware?

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 10:44 pm

zrejme si to splietol s terminom Keynote.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Kozak Lukas | úte led 22, 2008 11:05 pm

cao no to ja vim ze to tady pisete porad at to lidi nezkousi.. ale oni jsou na tom jinak nez ja. me by se stim prece nic nestalo kdybych ho upgreadnul, protoze ja ho jeste nemam odblokovany a platim pausal in UK.. jen me zajima jestli kdyz si to upgr. tak jestli mi to pujde odblokovat nevim tak za dva tri mesice? nebo mam radeji pockat? dikec

Julek | úte led 22, 2008 11:20 pm

Proč se ptáš na podobné otázky ? My to přeci nevíme ne, čerpáme informace z internetu stejně tak jako ty. Odpověz si sám, je to tvé rozhodnutí ne ?
Chjo chlape ! :roll:

.

Obrázek
Administrator
Administrator

scout | stř led 23, 2008 8:00 am

Hej lidi uz v tom zacinam mit docela bordel! Muzete mi nekdo rict, jak mam provest upgrade na 1.1.2 (z jailbreak 1.1.1), kdyz soucasne itunes automaticky nabidnou upgrade na 1.1.3? viz. odblokovani z techto stranek KROK 3, BOD 6. Da se tento krok nejak obejit, resp. neinstalovat pres iTunes, ale z HDD?? Mam iMac, Leopard, iTunes 7.6.0.29. Je to vubec proveditelne?? Diky za typy.

Julek | stř led 23, 2008 8:11 am

Drž Shift a klick na update v iTunes a vyber si fw... linky ke stažení fw jsou zde na fóru.. jinak kdyby jsi pročítal fórum tak je to tu několikrát popsané..

.

Obrázek
Administrator
Administrator

scout | stř led 23, 2008 8:19 am

Julek: diky. Sorry, forum ctu, ale krome toho, ze jsem z tech vsech navodu nejaky zmateny, jsem prevdepodobne i slepy. Nejaxem na to nenarazil. Kazdopadne diky za odpoved. jsem rad ze to jde.

Julek | stř led 23, 2008 10:09 am

Je pravda že je tady těch informací moc...v novém fóru které připravujeme bude vše trochu lépe rozdělené. Začni v návodech tak je dost návodů a bez diskuze, pouze návody. Tento postup tam dám také..

EDIT - Ruším důležité, pohnulo se odblokování 1.1.3

.

Obrázek
Administrator
Administrator

k.devil | ned úno 03, 2008 9:57 pm

Tak a sem v prd*li..zkusil sem to uploadovat na tu 1.1.3. a je to k zahozeni,ted kdyz to zapnu,tak mu to ukaze obrázek s kabelem a ikonou iTunes,nic vic nic min.. :( nevim co delat.. :? :(

Uživatelský avatar ikena | pon úno 04, 2008 7:50 am

k.devil píše:Tak a sem v prd*li..zkusil sem to uploadovat na tu 1.1.3. a je to k zahozeni,ted kdyz to zapnu,tak mu to ukaze obrázek s kabelem a ikonou iTunes,nic vic nic min.. :( nevim co delat.. :? :(

jo na ruzných forech jsem tento problém četla. Je opravdu brzo na update, zatím nic 100% nefunguje. Zkus iNdependence, jestli tě dostane z Recovery Modu.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv