změna registrace na iTunes, vydrž baterie...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hledamte_najdute | sob lis 15, 2008 11:41 pm

změna registrace na iTunes, vydrž baterie...

Zdravím,
rád bych využil rady zkušenějších, neboť přítel google a ani manuál mi nedal dostačující odpovědi na mé otázky.
1/ Koupený iPhone registrován na ČESKÝCH iTunes. Majitelka si po několika dnech toto rozmyslela a chce mít účet bez čísla kreditní karty. Jak učet zrušit/změnit? Lze to udělat tak, aby zůstala zachována čísla, SMS a různá nastavení (mail...). Ideální by byl samozřejme učet do USA iTunes. Protože díky ČESKÉ registraci jsou zatím potíže (nemožnost stahovat písničky, booklety, některé aplikace...).
2/ Výdrž baterie se mi zdá poněkud slabší. Možná je ti tím, že je zde poměrně proměnlivá kvalita signálu. Telefon vydrží nabitý cca 1 den (2-3 hovory o délce cca 30 min). Vypnuto 3G, automatické stahování emailu. Nová baterka byla 2x nabita a vybita do maxima (kvůli naformátování).
3/ Vypnutý telefon se neumí probudit a nastavený budík tím pádem nebudí.

Jelen | sob lis 15, 2008 11:55 pm

Re: změna registrace na iTunes, vydrž baterie...

Ahoj,

ad 1) nechce se mi to hledat, ale pokud projdeš fórum tak to najdeš ...

ad 2) ano výdrž iPhone je poněkud slabší (slušně řečeno)

ad 3) stejně jako u bodu 2 jsem nenašel otazník, tedy se domnívám že jde o konstatování. A stejně jako u bodu 2 nutno říct, že konstatování zcela správné :-)

JC_Gucci | pon lis 17, 2008 5:18 pm

Promenlivy signal ma velky vliv na baterku vsech telefonu. U iphonu je vydrz docela mala, vydrz jeden den neni zadna vyjimka. Pro vyssi vydrz doporucuju ztlumit jasnost displeje na minimum. Z me zkusenosti to je nejlepsi zpusob jak prodlouzit vydrz baterky, z meho puvodniho pul dne az na dva tri dny.

hledamte_najdute | pát lis 28, 2008 8:15 pm

Co jsem vydumal po čase používání.
1/ podařilo se vymazat číslo kreditní karty na iTunes
2/ vydrž baterie se zvýšila na cca 2-3 dny oproti 1. Pomohlo stažení jasu a vypnutí automatického kontrastu.
3/ stačí mobil přepnout do leteckého módu a potom je vše OK. Nemožnost samostatného probuzení je pro mne opravdu zarážející. Mac počítače se dokáží probudit v daném čase. Nerozumím tomu, že to nedokaže iPhone, když to umí i mobil za 500 Kč.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv