Iphone a synchronizace

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

SpeedShot | úte lis 18, 2008 8:33 pm

Iphone a synchronizace

Zdravím,

už si fakt nevím rady, iphone mám celkem dlouho, ale určité věci mě příjdou jaky by v Applu neuměli do pěti napočítat, takove triviální věci a oni to mají, tak složitě,...

No mám dotaz, když bude rodina, která má tři iPhony a budou mít jeden počítač čili jeden Itunes, tak jak může mít každý svůj účet (jiné fotky, mp3, app), u otce jsem si potřeboval něco dát do iphone, to video jsem tam dostal, ale smazalo mě to celej iphone,.... příklad: když připojím svůj iPhone k pc, tak to synchronizuji a dostanu tam co potřebuji (app, videa, mp3 a fotky) poté připojím jiný iPhone a chci tam dát jiné app, videa, mp3 a fotky,... jak na to???

Je také možné u cizího pc, prostě když zajdu ke kamarádovi, který iPhone nemá a já si ho donesu Iphone + kábl, je reálné dostat (cokoli) do iphone bez instalace itunes a následného vymazání? ThX za odpověď (s iPhonem je to boj, ale jinak jsem spokojenej)

//spachal: prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: iPhone triviálnosti...)
Naposledy upravil SpeedShot dne úte lis 18, 2008 8:55 pm, celkově upraveno 1

Paly | úte lis 18, 2008 8:39 pm

Re: iPhone triviálnosti...

iTunes rozoznava iPhone podla nazvu :) (zrejme aj podla IMEI) ked napojis x-iPhone a das im iny nazov tak by sa nemalo stat, ze Ti zosynchronizuje to co si robil pred tym na inom. Kym to neodkliknes.

Mal som doma viac iPhone, kazda zaloha sa uklada do systemu pod inym nazvom (aj ked som dal meno rovnake-prideli iny datum)

Nemal by byt s tym problem.

Ci sa da na dvoch PC nejak sa to da, ako to uz neviem, su tu taky ludia co to vyuzivaju mozno oni poradia. Ja neviem pretoze som to osobne este nepotreboval a mam pocit, ze mi to ani netreba.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

SpeedShot | úte lis 18, 2008 8:42 pm

jak jsem již psal, na otcovém pc jsem to sesynchronizoval, oba se jmenují jinak, v mém poté zůstali od appů jen "zástupci" a vymazalo to fotky, mp3 a vše,... tak nevím,... a když si chci u někoho přidat fotky, tak mě to smaže celé, stejný problém,...

Paly | úte lis 18, 2008 8:55 pm

Treba si dat pozor aby si mal zaskrtnute v iTunes po pripojeni iPhone to co tam chces mat resp co tam mas.

Neviem..mne to robilo bez problemov. Ako hovorim "Niet nat zlaty MAC"
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte lis 18, 2008 8:56 pm

Re: [nesmyslný/nevhodný název tématu - doporučuji opravit]

Tipuji ze pokud na tom jednom pocitaci bude vice uzivatelskych profilu, problemy to delat nebude. A naopak. Ale odzkouseno to nemam, u nas je prebytek pocitacu v porovnani s poctem clenu domacnosti a navic jen jeden iPhone ;) ..

SpeedShot | úte lis 18, 2008 8:57 pm

Re: Iphone a synchronizace

nevím, prostě probém je, nevím jestli to chápeš, synchronizuji jednu fotku (přidávám) a ono to prostě zesynchronizuje a bude tam jen ta jedna nová fotka a zbytek je smazaný, případně co musím podle tebe zaškrtnou, aby to neudělalo???

SpeedShot | úte lis 18, 2008 8:58 pm

Re: [nesmyslný/nevhodný název tématu - doporučuji opravit]

spachal_tmp píše:Tipuji ze pokud na tom jednom pocitaci bude vice uzivatelskych profilu, problemy to delat nebude. A naopak. Ale odzkouseno to nemam, u nas je prebytek pocitacu v porovnani s poctem clenu domacnosti a navic jen jeden iPhone ;) ..

Co myslíš tím více profilů??? Ber to tak, že mám jen jednu kreditku na placení na Appstore a nemám trvalé připojení na internet

JC_Gucci | úte lis 18, 2008 11:35 pm

Profily mysli ve windows, ze kazdej kdo pocitac vyuziva ma svoje jmeno a heslo kterym se prihlasi kdyz pocitac zapina.

Musis pri synchronizaci mit zaskrtnuty veci co uz v iphonu jsou. Rekneme ze mas v iphonu obrazek XXX a chces pridat YYY, tak v itunes v okynku kde si vybiras obrazek YYY musis mit zaskrtnuty i XXX.

SpeedShot | stř lis 19, 2008 2:14 pm

JC_Gucci píše:Profily mysli ve windows, ze kazdej kdo pocitac vyuziva ma svoje jmeno a heslo kterym se prihlasi kdyz pocitac zapina.

Musis pri synchronizaci mit zaskrtnuty veci co uz v iphonu jsou. Rekneme ze mas v iphonu obrazek XXX a chces pridat YYY, tak v itunes v okynku kde si vybiras obrazek YYY musis mit zaskrtnuty i XXX.

ehm,... no tak uživatelský učet máme jeden, a tím pádem vím, že když si zaškrtnu to co tam je tak mě to nesmaže, ale pokud si budu chtít přidat novou fotku u kamaráda, tak tím pádem tam nebude obrázek XXX a tím pádem mě to vše smaže, chápeme se?

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř lis 19, 2008 4:21 pm

Chapeme ;). Ale Ty zase ber jako fakt, ze jedny iTunes + jeden iPhone = malo problemu. Jakakoliv jina kombinace = pravdepodobne problemy. Tak je to od Apple nastavene a to jsi take v licencnich podminkach odsouhlasil.
Zkus kontaktovat Apple s pozadavkem na podporu, uvidis sam, co odpovi.

SpeedShot | stř lis 19, 2008 4:38 pm

Takže pochopil jsem to dobře, že prostě plná kompatibilita je pouze s Itunes a iPhone na jednom "počítači"?

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř lis 19, 2008 6:28 pm

Nevim, co je myslenou tou 'plnou kompatibilitou', ale je to v kazdem pripade 'nejbeznejsi' kombinace a najisto i reseni takto zamyslene od vyrobce :]

domca456 | stř lis 19, 2008 6:56 pm

Tak si ve windows vytvorte proste vice uctu myslim ze by to nebyl takovy problem :wink: .A pak by to melo fachat dyztak skuste nejdrive vytvorit jeden na zkousku a jestli to pojede tak to muzete zkusit.

SpeedShot | stř lis 19, 2008 10:15 pm

spachal_tmp píše:Nevim, co je myslenou tou 'plnou kompatibilitou', ale je to v kazdem pripade 'nejbeznejsi' kombinace a najisto i reseni takto zamyslene od vyrobce :]

to mě seře, sakra, možná to je nejběžnější, ale u mě rozhodně nejvíc nepraktické, v tomhle apple opravdu hodně pokulhává,... snad se to časem podaří vychytat,... ale díky za reakce ;-)

Uživatelský avatar whisky96 | čtv lis 20, 2008 12:22 am

SpeedShot píše:ehm,... no tak uživatelský učet máme jeden, a tím pádem vím, že když si zaškrtnu to co tam je tak mě to nesmaže, ale pokud si budu chtít přidat novou fotku u kamaráda, tak tím pádem tam nebude obrázek XXX a tím pádem mě to vše smaže, chápeme se?

no ak to chapem ja, tak tvoj problem nie je 1 PC a viac iphonov ale presne opacny, 1 iphone chces synchronizovat aj doma aj u kamarata ...

ja mam k svojemu itunes registroanych a synchronizovanych 5 iphonov a nerobi to vobec ziadny problem ...

problem je ze iphon moze byt synchronizovany iba s jednou itunes kniznicou, ale aj to sa da vyriesit ... napr. aplikacia SwapTunes ...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv