cidla vedle sluchatka

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fana1 | úte lis 18, 2008 10:24 pm

cidla vedle sluchatka

prosim vas, muze mi nekdo rict, k cemu sluzi 3 cidla vedle sluchatka? :oops: predpokladam ze jedno je na okolni svetlo, ale nevim k cemu jsou dalsi 2. A vsiml jsem si, ze nektere folie maji kvuli nim i vyrizle diry. DEKUJI MOCKRAT za odpoved
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar antton | úte lis 18, 2008 10:45 pm

Re: cidla vedle sluchatka

Podle applu (http://www.apple.com/nz/iphone/features/sensors.html) jsou tam jenom 2. Jeden je na jas displaye a druhy k vypnuti displaye, kdyz telefonujes a das i iphone k uchu.
Host
Host

pacholek | úte lis 18, 2008 10:53 pm

Obrázek
vlevo 2G, vpravo 3G
ale nejak nemuzu najit na co je ktere.)

fana1 | stř lis 19, 2008 9:30 am

Ano..Na 3G jsou 3 tak jako na obrázku..Je to vidět pod určitým úhlem na přímém světle..A mám strach, když dám folii, aby to nějak například to čidlo na okolní světlo nemátlo :oops: protože co jsem se díval, tak to opravdu některé folie mají vyřezané kolem čidel...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

oXyGen | stř lis 19, 2008 1:11 pm

no tak pokud vím tak jedno čidlo je na jas displaye..druhý by mělo být na telefonování, když přiložíš iphone k uchu aby si nenavolil a třetí je pohybový senzor na přetáčení displaye :?: ..myslim :roll:

A mam taky folii na display zagg shield a nevadí to..vše funguje jak má :wink:

fana1 | stř lis 19, 2008 1:39 pm

Na přetáčení displeje to podle mě 100pro není.. Na to je gyroskop někde vevnitř..Muj nazor.. Funguje s tou folii i ten automaticky jas displeje tak jak ma?? :oops:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

michalvitek | stř lis 19, 2008 2:48 pm

A co když mám silikonové pouzdro a mam tam jej jednu díru na senzor???(jako potom ještě na telefonování)

oXyGen | stř lis 19, 2008 5:33 pm

fana1 píše:Na přetáčení displeje to podle mě 100pro není.. Na to je gyroskop někde vevnitř..Muj nazor.. Funguje s tou folii i ten automaticky jas displeje tak jak ma?? :oops:

jj,,asi týden jsem měl display bez folie a pak jsem ji tam nalepil a nezaznamenal jsem problém..takže u mě funguje 100% :wink:

michalvitek | čtv lis 20, 2008 4:07 pm

juramac píše:jedina a zakladni ZASADA zni - JAKEKOLIV obaly na iPhone prvni generace NEJSOU KOMPATABILNI s 3G !!!!! takze kdyz budes kupovat jakykoliv obal, silikon, kuzi apod, VZDY se divej, jestli je to pro Phone 3G ! Mnozi prodejci to nevedi a nebo lepe receno nechteji vedet, protoze maji jeste zasoby starych obalu na predchozi ale na nasem trhu je vetsina iPhonu 3G. Takze byt pozorny, co kupujete. VZDY koukat, jestli je pro 3G !!!

no já mám pro 3G, ale mám tam jen jednu díru :?

michalvitek | čtv lis 20, 2008 4:07 pm

Smažte pls tuto zprávu, posla jsem to 2x. Dík.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv