Nemôžem telefonovať cez základny app na telefonovanie

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

samanko | stř lis 19, 2008 9:25 pm

Nemôžem telefonovať cez základny app na telefonovanie

Ahojte, stala sa mi taká vec, nemôžem telefonovať cez základnú aplikaciu na telefonovanie (zelený telefonik na dolnej lište) jednoducho keď stlačím zelený telephonik zjaví sa aplikacia ktorá sa však žiadno neda ovládať, teda konkretne sa mi objaví kláavesnica ktorá absolutne nereaguje na moje nežné dotyky nenapíšem žiadne číslo a nedá sa prepnúť ani na oblubené čísla ani na príchodzie a odchozie ani na voice mail ani kontakty, jednoducho to vôbec nereaguje na nič.
Dá sa mi volať iba priamo cez app . - kontakty a keď aj volám prepne sa IP na úvodnú obrazovku s ikonami (springboard?) a horná lišta sa vysvieti na zeleno a pod ňou je ďalšia zelená lišta kde sa píše " stlač pre návrat do hovoru" , ale keď na to kliknem tak sa to iba schová a zelený telefónik reaguje tiež tak isto - schová sa tá lišta. Hovor sa nedá žiadno vypnúť.
Prichádzajúce hovory prijmem ale takisto to nejde žiadno ovládať, teda nezruším ho...a tiež sa mi zjavia tie zelené lišty ako pri volaní. neviem čo s tým. doteraz to všetko fachčilo výborne. Včera som inštaloval nejaké veci cez Cydia, Instaler a AppStore. Mám pocit že sa to stalo po tom ako som tam dal FRING ale ten som zmazal a žiadna zmena k lepšiemu, mám tam Categories, Palringo, Pda Net,I quide, Remote, Docks... ostatné myslím sú neškodné.
Mám IP 8 GB od T-Mobile SK JB včera, FW 2.1, SW CZ/SK 2.21.N.
Pomôžete mi niekto , dúfam že takéto vlákno tu nie je lebo som to hľadal dnes celý deň.

...a mimochodom keď kliknem na telefónik app. ktorá sa zjavi... teda v mojom prípade vždy len klávesnica tak sa po 3 sekundách sama vypne a vráti na základnú plochu.

Díky

riso | stř lis 19, 2008 10:01 pm

Re: Nemôžem telefonovať cez základny app na telefonovanie

Ak Ti dotykovy display reaguje normalne v inych aplikaciach, tak to bude softwarovy problem, nieco sa tam zmrvilo, mozno prava na subory, mozno si v Categories schoval, co sa nemalo, Tazko povedat. Cez Shift+Restore v iTunes by som znovu preflashoval ten posledny fw CZSK.2.21.N. Sice prides o vsetky doinstalovavane aplikacie, ale aspon sa presvedcis, ci Ti telefonovanie funguje v zakladnej vybave, t.j. s cistym fw s Cidiou a Installerom, tak ako ma. Potom postupne natiahnes tie app, ktore naozaj nevyhnutne potrebujes.

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř lis 19, 2008 10:08 pm

Doporucuji provest restore firmware, reset vsech nastaveni .. a nehrabat se v tom uz :P
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

samanko | čtv lis 20, 2008 12:39 am

Tak Ďakujem už som preinštaloval CZ/SK SW a všetko ide ako má díky za rýchlu radu

Locked By Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv