Instalování aplikací z Cydie vs Installer

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Dejv.{cz} | ned lis 23, 2008 3:00 pm

Instalování aplikací z Cydie vs Installer

Po cca 2 měsících čtení fóra, návodů, komentářů jsem to včera už nevydržel a udělal JB mého iPhonu 3G 8GB FW 2.1

Vlastně ihned po JB jsem z Cydie nainstaloval Cycorder a potom hned WinterBoard (potom ještě nějaký update co psala Cydie) vše bezproblémů a ihned tak jak by to mělo být.
Po té jsem ještě spravil aby mi funovali tzv. "LEPŠÍ" hry a aplikace. Dal jsem si do iPhonu asi 10 her. Odzkoušel a vše bezproblémů.

Potom jsem chtěl ještě z Cydie nainstalovat BossPrefs, tak jsem dal normálně install napsalo to klasicky downloading a dojelo to maximálně do 1/4 a potom to napsalo COMPLET a retur to Cydia. Zkoušel jsem to včera ještě několikrát ale to samé, prostě se to nenainstalovalo. Ani když jsem se v Cydii díval zda to mám nainstalované tak to tam nebylo ani ikona nepřibila. Potom jsem zkoušel ještě např. MxTube, Categories ale to samé .......

Tak jsem to zkoušel dnes znova a znova ale stále nic. Asi až na 20. pokus se mi to povedlo stáhnout, nainstalovat a vše bezproblémů. Pak jsem chtěl tedy ještě zkusit třeba to MxTube a zas to samé ..... Přitom např. v Safari internet funguje bezproblémů, App Store také bezproblémů.

Tak jsem se chtěl zeptat zda někdo nemáte podobný problém nebo zda je to nějaké přetížené či co.

Déle jsem se chtěl zeptat zda je nějaký rozdíl pokud bych tu aplikaci nainstalovat přes Installer? Vím že aplikace nainstalované přes Cydii jdou smazat zase jen v Cydii , jak je to přesně z Installerem nevim ....

Děkuji za odpověď (vše zkoušeno přes WIFI).

Dejv.{cz} | pon lis 24, 2008 8:12 pm

Re: Instalování aplikací z Cydie vs Installer

Opravdu nikdo nemá stejný problém s Cydií? Nevim čim by to mohlo právě být ...

EDIT: Díky za odpověď, potřeboval jsem věděť zda má někdo stejný problém jako já
Naposledy upravil Dejv.{cz} dne pon lis 24, 2008 9:22 pm, celkově upraveno 1

marseli | pon lis 24, 2008 8:16 pm

Mel jsem stejny proble, ale nakonec se to "prostouchlo", takze to neresim dal. Mozna je chyba na jejich strane.
Senior uživatel
Senior uživatel

Paly | pon lis 24, 2008 8:18 pm

Ked Ti toto urobi treba dat zase Install, a potom zase a zase az kym sa to nenainstaluje :)

Niekedy taky problem nastane, vacsinou ked stlacis parkrat za sebou Install tak sa doinstaluje.

Svoje prispevky Edituj!
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv