par otazek co se tyce JB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Chaindler | ned lis 23, 2008 4:34 pm

par otazek co se tyce JB

pro iphone si jdu az tento tyden, do te doby jsem tu toho hodne procetl a chci se pripravit na problemy dopredu, takze takova otazecka ohledne JB, prinesu si ted domu novy iphone a chtel bych zkusit JB, je mozne, ze kvuli nejake chybe se stane iP nefunkcnim, tak, ze si to nemuzu sam nijak obnovit? dalsi otazka, JB 2.1 mi projde dobre, ale rekneme, ze budu muset iphone reklamovat, staci kdyz z itunes upgradnu fw na 2.2 a tim JB zmizi uplne nebo zmizi jen efekt, ale nejaka data ktera poukazuji na to, ze jsem si s tim hral tam zustanou?

pak jeste jedna otazecka ohledne dat, mam datovy tarif od Vodafonu, to nejlevnejsi s FUPem 100MB, takze kdyz budu nekde venku a budu pripojeny pres operatora a pak se dostanu k wifi, pripojim se na ni, potecou pak data automaticky pres ni, nebo budu muset vzdy rucne odpojit datove pripojeni?

diky moc za info

ExiMoR | ned lis 23, 2008 4:45 pm

Re: par otazek co se tyce JB

O Bricknutí iPhone jsem ještě neslyšel.....
Přes DFU mod jde vše napravit (aspoň myslím)..
Pro odjailbreakování stačí dát restore v iTunes..
V servisu by ti to neměli poznat (ani kdyby si JB měl, doporučuji si nechat originální boot loga :-D )

Chaindler | ned lis 23, 2008 4:48 pm

ja myslim, ze v servisu by to poznali podle tech neoficialnich aplikaci co bych v iP mel, hlavnim duvodem pro JB jsou ruzne fajn aplikace, ktere v appstore nestahnu

a co jeste ta druha cast s temi daty? jak tam to funguje?

Dejv.{cz} | ned lis 23, 2008 5:00 pm

Pokud jseš v dosahu wifi tak by se měl automaticky přepnout na wifi síť. (Ovšem na to nemůžeš uplně tak spolíhat, protože jakmile by jsi třeba byl chvilku bez signalu tak se ti to zase automaticky přepne na tvůj tarif. :roll:

domca456 | ned lis 23, 2008 5:11 pm

Vsechny otazky se taj daj v poho najit skus hledat opravdu se to vyplati

Chaindler | ned lis 23, 2008 6:36 pm

ale tak kdyz je tu sekce primo pro novacky, tak proc ne ze, navic co jsem hledal, tak se vzdy resilo neco trosku jineho nez jsem chtel vedet ja

EDIT: da se nejak poznat jake pripojeni je aktivni pro data, jestli wifi nebo pres operatora

Uživatelský avatar Beavers | ned lis 23, 2008 6:55 pm

Ano, připojení Wifi poznáš podle ikonky třech ležatých obloučků, EDGE podle písmena E v bílém poli. Jakmile vstoupíš do sítě Wifi, bude tvůj telefon okamžitě přepnut na ni, protože silnější síť má vždy prioritu. V tu chvíli přestane i odpočítávání dat přes operátora. Sledovat spotřebu přes EDGE můžeš v Nastavení/Užívání/Přijato.
Moderator fóra
Moderator fóra

Chaindler | ned lis 23, 2008 10:49 pm

super, diky moc, presne tohle jsem chtel slyset, to jsem rad, ze to funguje takhle, preci jen, bud jsem v aute a tam me pripojeni k netu nezajima a kdyz neridim, tak at to je ve skole, doma, v praci nebo v obycejnym tescu, tak vsude jsou free wifi

EDIT: jeste jedna otazka k JB, koukam, ze JB pro FW 2.2 je jen otazkou casu, uvazujme situaci, nahraju JB 2.2, ale pak potrebuji do servisu, jde to obnovit znova obyc 2.2? co jsem vycetl, tak downgrade slozity je, ale bylo by toto jako downgrade?

a pokud pak budu delat JB na 2.2, je postup stejny jako v navodu, ze sekce navody, akorat, ze misto quickpwn 2.1 to bude verze 2.2 a misto fw 2.1 to bude 2.2?

ptam se tu jak blbec, ale chci si tyhle teoritecky otazky vyrikat, nez si prinesu iP domu, pak uz to chci jit raz na raz a nezdrzovat se, snad to chapete :-)

Uživatelský avatar toncek | ned lis 23, 2008 11:34 pm

Jakmile budeš mít JB iPhone 2.2 a budeš chtít originál firmware 2.2, tak pouze provedeš v iTunes restore a nahraje se ti originál firmware..

K tomu postupu JB pro 2.2 - měl by být stejný, ale vždy se může dělat něco jinak. Být tebou, tak v klidu čekám a sbírám informace. Ono se to usadí až to lidi otestují..

Je zde plno zbrklých a nedočkavých uživatelů, kteří něco udělají a pak je tady na fóru kupa dotazů typu Pomoc zablokovaný iPhone
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Chaindler | pon lis 24, 2008 1:04 am

presne proto takhle sbiram informace, asi si nejdriv zkusim zablbnout s JB 2.1 a na 2.2 pockam az tu vyjde zase nejaky pekny a uceleny navod, ktery uz bude odzkouseny

JB me laka hlavne kvuli aplikacim na spravu SMS, obrazovka typu "dnes" a pak upravy vzhledu, bohuzel nic z toho si z appstoru nestahnu, i kdyz bych si to klidne i rad zaplatil

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv