Jailbreak 2.2 nenačte signál

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

footadam | úte lis 25, 2008 10:56 pm

Jailbreak 2.2 nenačte signál

Zdravím všechny iPhone machry.

Prosím vás o pomoc... Chtěl jsem si odbokovat iPhone, vše jsem udělal přesně podle návodu, který jsem zde našel.
Avšak když vše dokončím, zadám pin sim karty, tak se mi nenačte signál!?

Netušíte prosím někdo kde by mohl být problém??

Díky všem za radu

JakubJakub | stř lis 26, 2008 12:07 am

Re: Jailbreak 2.2 nenačte signál

Udelej JB znova. Nez spustis JB musis aktivovat v iTunes a pak teprve spust JB.

footadam | stř lis 26, 2008 4:37 pm

Aktivovat co? Telefon? Ten je dávno aktivovaný...

davcaxx | stř lis 26, 2008 4:53 pm

Tím,že jsi tam nahrál nový firmware se aktivace zrušila. Musíš po nahrátí firmwaru 2.2 v Itunes zaktivovat telefon. Teprve potom udělej jailbreak

pajcer | stř lis 26, 2008 6:25 pm

no mna by osobne skor zaujimalo aky model iphonu ma? lebo toto co pisete plati iba ak ma legalne kupeny 3G....
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

footadam | stř lis 26, 2008 6:37 pm

Jo, to se omlouvám, zapomněl jsem to napsat - ano, iPhone 3G koupený v Čr, od O2.
Nějaké řešení???

footadam | stř lis 26, 2008 6:39 pm

to davcaxx
udělal jsem vše přesně podle návodu na iphone.cz a tam je to napsáno...takže jsem to i provedl...

JakubJakub | stř lis 26, 2008 6:44 pm

Udelej to jak ti to zde vsichni pisou a musi ti to klapnou na 1 pokus.
Vcera jsem ti to tez psal.

pajcer | stř lis 26, 2008 7:03 pm

tak potom mali pani vyssie pravdu :D

- najprv restore na cisty FW 2.2
- potom aktivacia cez iTunes
- a nasledne QuickPWN na JB
iPhone expert
iPhone expert

Luffthanso | čtv lis 27, 2008 7:39 pm

Zdravim vsechny odborniky,
mam problem... chtel jsem si odblokovat iphone 1.gen. a dat tam FM 2.2 a mel jsem v umyslu to udelat podle navodu.. v navodu, co mam ja, se pise, ze nejprve musi dat restore v itunes pomoci shift+restore.. takze jsem potom chtel vybrat ten FM 2.2, kterej jsem mel ulozenej ve slozce.. no ale zaclo to delat restore, jenze potom to napsalo, ze to restore provest nemohlo, a ze se objevila nejaka chyba.. tak jsem to nechal bejt a puuzil jsem rovnou quickpwn kde jsem vsechno zadal a udelal... telefon mi fungoval celej dnesni den, mohl jsem volat i psat, proste vsechno... jenomze pred hodinou mi to zaclo psat no service a pak mi uz niceho nic naskocilo, ze je potreba restore, protoze muj iphone nemuze najit sit a volet a prijiat hovory...
Takze moje otazka je:

Je to kvuli tomu, ze jsem to neprve nerestoroval pres itunes?
Jak mam restorovat v itunes, kdyz mi to pri prvnim pokusu psalo "could not restore" a "error"?
Je nejaky jiny postup, jak odblokovat iphone a mohl bych volat a psat sms, aniz bych se obaval, ze mi to znovu zacne takhle blbnout?

Diky za odpovedi a rady.

pajcer | čtv lis 27, 2008 7:57 pm

mohlo to to sposobit ale aj nie...

V kazdom pripade restore ti neublizi :)
Mozes dat aj bez toho shiftu iba restore.... ale radsej sa pokus ako je to v navode.
Niekedy sa proste JB a Unlock na 1.krat nepodaria, treba vyskusat...
iPhone expert
iPhone expert

hynman | pát lis 28, 2008 6:23 pm

Zdravim, tak jsem dneska vyzkousel ten jailbreak, ale nejak se mi to nepovedlo a musel jsem pouzit restore. Postupoval jsem podle tohohle navodu: http://iphone.cz/?text=398-navod-iphone ... -2-windows

Ale nejak nerozumim dvema vecem:
1. nevim ktery firmware mam zvolit v tom QuickPwn, jestli ten co jsem stanul (teda ten stejny co jsem pouzil pri restore) nebo nejaky starsi co se udelal treba pri restore?
2. jak dlouho mam pak drzet tlacitko Home "nez se dostane do recocery modu" tomu nejak nerozumim, protze kdyz to drzim tak 20 vterin tak mi tam naskoci zluty ananas a neco se tam nahrava :) tak nevim

A potom kdyz to udelam tak mi neslo telefonovat a zmizely mi vsechny aplikace a pritom jsem nekde cetl ze by tam vsechny maly zustat. A dalsi sulezita vec kdyz pak zapnu iTunes tak se me to pta jestli chcu restore nebo "ragistrovat" novy telefon tak co mam zvolit, abych si tam mohl nahrat ty svoje programy?

Snad se v tom nekdo vyzna a podari mi :) Diky

pajcer | pát lis 28, 2008 6:35 pm

1. restore robis len jednym s FW - momenatlne je aktualny FW 2.2, cize ten vyberies pri SHIFT+RESTORE v iTunes a potom das aj v QuickPWN cestu k tomuto FW
2 tlacitka HOME a SLEEP drzis az v poslednom kroku JBku pomocou QuickPWn a samotny program ti pise ze kolko mas aku kombinaciu tlacidiel drzat a ked to splnis (odpocita sa potrebny cas) zacne dalsi krok...

a to ze po tomto typu JBku (postupu v tomto navode) ti ostanu apliakcie a data v Iphone nieje pravda lebo v prvom kroku iPhone ako keby sformatujes (restore). Data by ti ostali iby ak by si tam uz mal pouzivany FW a na nom robil JB - vtedy by ti len pribudli aplikacie Cydia a Installer...
iPhone expert
iPhone expert

hynman | pát lis 28, 2008 7:11 pm

Aha a jeste co teda s tim iTunes kdyz se me zepta jestli chci novy telefon nebo restore? Mam vybrat novy telefon a pak kdyz chcu dat restore na ten puvodni tak jak bych mel postupovat. A predpokladam ze kdyz dam novy telefon tak mi tam nepujdou nahrat ty starsi aplikace, protoze asi budou vazane na ten predchozi ze?

pajcer | pát lis 28, 2008 7:32 pm

on sa ta len pyta ci xce obnovit iPhone podla poslednej synchronizacie...

z vlastnej skusenosti ale viem ze je lepsie dat "novy" iphone a manualne si tam potom pozaskrtavat apliakcie, hudbu a videa, ktore tam xces mat.
iPhone expert
iPhone expert

michello | ned lis 30, 2008 10:50 pm

pajcer píše:on sa ta len pyta ci xce obnovit iPhone podla poslednej synchronizacie...

z vlastnej skusenosti ale viem ze je lepsie dat "novy" iphone a manualne si tam potom pozaskrtavat apliakcie, hudbu a videa, ktore tam xces mat.

A co SMS a kontakty, které byly předtím uložené v iPhone? Jak je dostanu do toho Jaibreaknutého iPhone?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv