1.) Co nejhoršího se může stát při nepovedeném JB?
2.) Je možné si nainstalovat nějaké závadné aplikace, které závažněji naruší chod iPhone (asi jo)? Pokud ano, co nejhoršího mohou způsobit?
3.) Pokud mám Jailbreaknutej iPhone, můžu instalovat aplikace z app store?
4.) Lze JB iPhone vrátit zpět do původního stavu? Nemyslím původní aplikace apod. ale prostě nahrát tam zpět originální software od Apple aby vše jelo jak před JB nebo jako kdyby tam JB nikdy nebyl?
5.) Je možné při používání jailbreaknutého iPhone nebo přímo při provádění JB aby se iPhone nějak sekl, že by s ním nebylo možné nic dělat krom odnesení na reklamaci (kde by mě s JB telefon asi stejně vyfuckovali)?
6.) Lze se nějak dostat do situace, že se mi rozbije jailbreaknutý iPhone a já kvůli té poruše nebudu schopen navrátit do iPhone zpět origo software od apple a tudíž mi nebude uznaná reklamace?
7.) Byli jste někdy reklamovat iPhone, který byl někdy jailbreaknutý (ale před reklamací jste udělali restore). Uznali vám reklamaci? Čeho se závada týkala a jakého operátora máte?
Možná jsou vám moje otázky k smíchu, já jen ale nechci přijít o hračku za 12k kvůli takové blbosti.
Jo a prosím moderátory aby to nezamykali - kromě dotazů který tady už byly je tu spousta těch, který se tady neřešily a třeba tenhle topic v tom udělá konečně jasno

Díky za odpovědi.