Po JB 2.2 se mi ztratil operator (carrier) a signal

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

digi | sob pro 06, 2008 10:11 pm

Po JB 2.2 se mi ztratil operator (carrier) a signal

Udelal jsem "uspesny" JB 2.2 na verzi FW 2.2, v nabidce se objevil installer a cydia, ale nemohl jsem volat, tak jsem prosel nastaveni (settings) a zjistil jsem ze tam neni Carrier (operator) ani v General/Network nebyla polozka Cellular data Network.

Tak jsem to restornul zpet na original 2.2 vcetne syncu dat z iTunes. Pak se opet Iphone rozjel a signal operatora jede (VF CZ), ale ted jsem bez Jailbreaku.

Rad bych vedel, jak to udelat, abych mohl volat s JB. To se musi nekde neco po jailbreaku odemknout? Nebo co jsem udelal blbe? Prosel jsem forum a takovych dotazu, ze jeim po JB nejede signal operatora jsem nasel vic, ale nikde zadna uspokojiva odpoved. Diky. Josef :roll:

edit:
Mám IPhone oficiálně koupený od VF CZ

Nepiš červenou barvou, ta je určena pro mody!
Úspěšný asi moc nebyl, když si nemohl volat :) Doporučuji stáhnout firmware Cz/Sk 2.2 v.3 od whisky96 a přes SHIFT+restore máš po problémech. scorpi
Naposledy upravil digi dne sob pro 06, 2008 10:22 pm, celkově upraveno 2

Mautin | sob pro 06, 2008 10:13 pm

Re: Po JB 2.2 se mi ztratil operator (carrier) a signal

Škoda, že nepíšeš jestli máš ofic. iP od operátora nebo šedej.
Ale zkusil bych udělat JB znova, za pokus nic nedáš, pokazit se může všechno :wink: .

Kolotocar | ned pro 07, 2008 1:45 am

Stalo sa mi to iste avšak zistil som v com je problem .... ja som si spravil JB 2.2 od whiskyho aj s CZ/Sk avsak zaroven som urobil aj instalaciu s QuickPwn tak ako som to robil pred tym s inym fm ... vsetko v pohode ale operator ziadny ... potom som urobil len cisto JB bez QickPwn a teraz bezi vsetko ako ma :) mozno si tiez urobil taku istu amatersku chybu ... tak gl pri restore.

rodier | čtv pro 11, 2008 11:57 am

mam ten samy problem.. po nahrani fw 2.2 no carrier ;[
mam turbosim.. zkusil jsem downgrade zpet na 2.0.2 no a chvilema se to chyta.. co jsem cetl v zahranici je to tim ze s 2.2 se upgraduje i baseband ;[ (modem firmware) no a simky tak prestanou pracovat..

nevi nekdo jak to downgradnout ?

P-atr1k. | čtv pro 11, 2008 7:56 pm

jj je to tim: po 1. sem dal jailbreak a mel sem stejny problem,a el ted po 2) sem to v itunes odblok a vse v klidku.

dzara | pát led 02, 2009 9:41 pm

Problém jsem měl taky a teprve po tom když mi to nešlo tak jsem ho začal řešit.
A jak jsem zjistil ukvapená rozhodnutí jsou na hovno jelikož jsem upgradoval na fw 2.2 a udělal jailbreak - a všude sem četl pro mě nesrozuitelný návody
,ale jako vždy v mém případě se ukázalo řešení být velice jednoduché.

Návod :
1.
Znova nahrát firmware 2.2 a potom aktivovat telefon (vyzkoušel jsem zdali funguje) ale simkarta musela být bez pinu

2. připojit iphone k itunes přes kabel a udělat jail break

3.restart a tadá sít funguje aspoň prozatím

ozkoušejte a dejte mi vědět a nebo případně zda jsem něco udělal špatně ... děkuji

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv