jak na problém s mikrofonem napr. u VNotes apod.

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iphonelover | ned led 20, 2008 12:54 pm

jak na problém s mikrofonem napr. u VNotes apod.

pokud ma nahodou nekdo stejnej problem jako jsem mel ja (a verim ze ano, akorat o tom mozna jeste nevi, neb dle nejruznejsich for to neni ani zdaleka ojedinela zalezitost) a nefunguje mu spravne aplikace jako je VoiceNotes (diktafon) nebo Nikotalkie (a zpusobovalo to dokonce i nefunkcnost vyborne aplikace Listen, ktera ted uz ale stejne nebezi), konkretne nic se nenahrava (respektive nahrava se ticho), jakoby nefungoval mikrofon, mam pro nej reseni...

puvodne me Vnotes na fw 1.1.1 nefungovala vubec a to od zacatku, tehdy sem se docetl, ze na to muze pomoci upgrade na 1.1.2, coz jsem udelal (a kvuli tomu jsem ho taky primarne delal) a ono to opravdu zacalo fungovat. Jenze ted po updatu teto aplikace to zase prestalo fungovat a me se nechtelo delat restore nebo downgrade, takze jsem zase patral a zjistil, ze staci zresetovat vsechna nastaveni, ale pozor, problem s mikrofonem to nemusi vyresit hned napoprve, v resetovani se musi pokracovat, dokud mikrofon (aplikace) nezacne opet spravne fungovat (osobne jsem tento postup musel zopakovat 2x)

dodavam jeste ze timto resetem se vymaze vetsina nastaveni, napr. wifi nastaveni, kontakty v oblibenych, svetovy cas, mistni pocasi, nastaveni uctu icq v apollu, nastaveni uctu Nikotalkie ci MobileScrobbler apod. nebo se opet zapne autokorekce slov atd. prekvapive se vsak nevymaze nastaveni posty (emailovy klient) nezmeni se poradi ikon a logicky take zustanou vsechny emaily, SMS a vubec vsechna ostatni data...
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv