E=mc2 | úte led 22, 2008 6:33 pm
Ahoj, píšu ohledně iPHONE. Říkal jsi že by jsi ho také rád koupil. Povím ti tedy celou historku. Jakmile jsem se začal zajímat o iPHONE, ihned jsem se do něj zamiloval. Ale potom jsem se dozvěděl, že bývají zablokované a musejí se nelegálně odblokovávat. Ale že také existují plně odblokované od applu, které nikdy nemohou být zablokované, a funglují ůplně se všemi operátori. Ihned jsem si řekl, že nic zablokovaného nechci, a že chci jen ten odblokovaný. Začal jsem tedy hledat, a našel plno kupců. Všem jsem napsal e-mail, zda ten iphone bude fungovat v mé zemi, a jestli se mi nezablokuje když updatnu firmware. Všichni mi napsali to samé, že to bude fungovat a nikdy se to nezablokuje. Začal jsem si tedy psát s tím nejpřesvědčivějším. Bylo to v období vánoc. Domluvili jsme se, že mu pošlu peníze, a on mi pošle 1 iPhone. Ale když jsem to posílal, všiml jsem si že to posílám do GHANY. Ihned jsem toho nechal, a začal jsem se ho vyptávat jestli jeho firma opravdu existuje, a proč to posílám do Ghany. Vše mi důvěryhodně vysvětlil, ale protáhlo se to asi na týden. Peníze jsem mu tedy poslal až v novém roce. Ptal jsem se ho jestli to nevadí že to pošlu až v novém roce, a on že je to v pohodě. Poslal sem mu teda peníze, ale on mi vzápětí napsal, že vánoční akce se ruší, a že si jich musím koupit minimálně 6, a že mám poslat dalších asi $1000. To mě tedy naštvalo, a napsal sem mu ať mi vrátí peníze. A on že to zas nejde. A teď jsme teda už domluvení. A on mi to pošle a že to mám otestovat až to příjde.
Takže jich budu mít nejspíše 6. Mám v plánu je prodávat, a určitě to dám do topicu na tohle fóro.
A jen tak pro iformace, jestli mi příjdou a budou fungovat, tak je na aukru budu prodávat od 10 000, a za pevnou cenu stanovím 15 000. Když to nikdo nebude kupovat, tak slevím.
- - Ale teď mě nejvíce zajímá, co znamená "ofiko". Řekněte mi to prosím někdo?.
- - A proč je vy také nedovážíte rovnou odemčené od APPLU?
Zatím ahoj a díky.