Jak aktualizovat firmware?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

E=mc2 | úte led 22, 2008 5:11 pm

Zdravím všechny.
Mám domluveno s jedním týpkem v USA že mi pošle 6 odblokovaných iPHONŮ. Říká že budou odemknuté i když aktualizuji firmware. Také mi napsal, že až mi příjdou, tak že je mám odzkoušet, a popřípadě poslat zpátky.

Já teda chci jeden rozbalit, odzkoušet s mojí SIMkou, a když to povalí, tak chci zkusit ještě updatnout ten firmware, abych věděl jak na tom jsem.

Iphony by měly mít firmware 1.1.2.. 1.1.3 by už měl být volný k aktualizaci ne?

Iphone jsem sice už měl v ruce, ale nikdy jsem s ním naektulizoavel, a proto bych rád věděl, JAK SE TO DĚLÁ.
Předem děkuji za odpověď.
:cz:

Uživatelský avatar tvosi | úte led 22, 2008 5:14 pm

no docela by me zajimalo jakym zpusobem budou odbloknuty...jestli ofiko tak muzes upgradnout na 1.1.3 a jestli nejsou ofiko tak zustan u 1.1.2
jinak upgrade je fakt jednoduchej, pripojis iP k PC a v itunes se ti objevi iphone - das UPDATE a uz to fici :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 5:19 pm

neviem si predstavit tie "ofiko" odblokovane. takze som dokonca nachylny verit tomu, ze na tom predaji 6ks iphonov nieco nebude v poriadku. nepocul som o tom, ze by momentalne bol 1.1.2 OOB odolna na upgrade. niekde je nieco, co nie je presne zodpovedane.

bol by som opatrny :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | úte led 22, 2008 5:33 pm

No pokud máš od někoho ofiko odemčený iPhone jeden beru ! Hned :)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

E=mc2 | úte led 22, 2008 5:39 pm

2 tvosi:
Díky moc, to sem potřeboval vědět.

A co prosím znamená to "ofiko" ???
Nikdy jsem to neslyšel.
Díky.

Julek | úte led 22, 2008 5:41 pm

Apple umí oficiálně prodat i odemčené iPhony pro všechny operátory.
My co je kupujeme a dovážíme musím buď softwarově, nebo přes TS "přesvědčit" iPhone aby fungoval. Když si projdeš fórum najdeš zde o iPhonu 99% informací. Ozvi se mi přes ICQ...

Obrázek
Administrator
Administrator

E=mc2 | úte led 22, 2008 6:33 pm

Ahoj, píšu ohledně iPHONE. Říkal jsi že by jsi ho také rád koupil. Povím ti tedy celou historku. Jakmile jsem se začal zajímat o iPHONE, ihned jsem se do něj zamiloval. Ale potom jsem se dozvěděl, že bývají zablokované a musejí se nelegálně odblokovávat. Ale že také existují plně odblokované od applu, které nikdy nemohou být zablokované, a funglují ůplně se všemi operátori. Ihned jsem si řekl, že nic zablokovaného nechci, a že chci jen ten odblokovaný. Začal jsem tedy hledat, a našel plno kupců. Všem jsem napsal e-mail, zda ten iphone bude fungovat v mé zemi, a jestli se mi nezablokuje když updatnu firmware. Všichni mi napsali to samé, že to bude fungovat a nikdy se to nezablokuje. Začal jsem si tedy psát s tím nejpřesvědčivějším. Bylo to v období vánoc. Domluvili jsme se, že mu pošlu peníze, a on mi pošle 1 iPhone. Ale když jsem to posílal, všiml jsem si že to posílám do GHANY. Ihned jsem toho nechal, a začal jsem se ho vyptávat jestli jeho firma opravdu existuje, a proč to posílám do Ghany. Vše mi důvěryhodně vysvětlil, ale protáhlo se to asi na týden. Peníze jsem mu tedy poslal až v novém roce. Ptal jsem se ho jestli to nevadí že to pošlu až v novém roce, a on že je to v pohodě. Poslal sem mu teda peníze, ale on mi vzápětí napsal, že vánoční akce se ruší, a že si jich musím koupit minimálně 6, a že mám poslat dalších asi $1000. To mě tedy naštvalo, a napsal sem mu ať mi vrátí peníze. A on že to zas nejde. A teď jsme teda už domluvení. A on mi to pošle a že to mám otestovat až to příjde.

Takže jich budu mít nejspíše 6. Mám v plánu je prodávat, a určitě to dám do topicu na tohle fóro.

A jen tak pro iformace, jestli mi příjdou a budou fungovat, tak je na aukru budu prodávat od 10 000, a za pevnou cenu stanovím 15 000. Když to nikdo nebude kupovat, tak slevím.

- - Ale teď mě nejvíce zajímá, co znamená "ofiko". Řekněte mi to prosím někdo?.

- - A proč je vy také nedovážíte rovnou odemčené od APPLU?

Zatím ahoj a díky.

Uživatelský avatar tvosi | úte led 22, 2008 7:01 pm

"ofiko" = oficialne odblokovane :wink:
no nekupujeme je nejspis proto ze jejich cena je hodne premrstena, v USA dam za iphone 420dolaru + 60 dolaru za NextSIM a telefonuju, v prepoctu tedy +- 8700,-
ve francii oficialne odblokovany stoji 699 euro coz je neco kolem 18000,- :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:03 pm

Re: Jak aktualizovat firmware?

vole, to pripomina NIGERIJSKY SCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PREBOHA!!! TAKTO TA BUDE NATAHOVAT AZ ZISTIS, ZE SI SKUTOCNE PRISIEL O PRACHY!!!

Clovece, je mi to naozaj luto, ale ide o na 99% o podvodnika!!!

Ved takto funguju tie "nigerijske listy": "Dobry den, som Bwamba damba, som byvaly prezident a mam tu vela milionov ale neviem ako ich a blabla..." proste ta namotat.

Pre teba bola namotavka iPhone.

Potom je scenar podobny ako u teba: chlapik chce najprv menej penazi, potom dalsie peniaze, proste kym davas, tym si okej.

Clovece, konecne som spoznal cloveka, ktory sa dal podviest takymto podvodom.

Nic neposielaj preboha ziveho!!! Nic!!! Nikdy ti to nevrati! Ziadnych 6 iphonov oficialne od Apple odblokovanych neexistuje. Nikdy nebolo a nijake take Apple ani nerobi ani takymto sposobom NEPREDAVA!!!
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:09 pm

tvosi: tie "ofiko" odblokovane, su vlastne zablokovane TIEZ, len sa odblokuvaju oficialnym postupom a trochu inak ako to robime my.

Ale u tohto cloviecika najma ak spomenul Ghanu a tie dalsie medove motuzy od toho predajcu... to je podla mna podvod :-)

rad budem ak nie, ale ...

uz sme tu jedneho takeho mali, co po fore vypisoval ako bude mat iPhone za 8500 ceskych aj odblokovany a potom nam vypisoval ako mu mame pomoct vymoct peniaze naspat.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

E=mc2 | úte led 22, 2008 7:12 pm

To mi řikaj všichni, že to bude natahovat a vycucávat ze mě co nejvíc.
Ale já už si s nim přes měsíc píšu, a udělal na mě dobrej dojem, a já mu věřim. Třeba už to s lidma umí tak dobře, že všechny oblbne, ale já mu prostě věřim.
Zejtra mu du poslat další prachy. Počítam s tim, že jestli to příjde, tak někdy příští týden. Určitě se ozvu.

A díky za to ofiko.

Paly | úte led 22, 2008 7:12 pm

:) neviem co je Nigerijsky Scam. Urcite to vyzera tak, ze Ta niekto ofukol o poriadny balik penazi E=mc2 :). Bodaj by to nebola pravda a fakt by Ti dosli odbloknute iPhone a ak to tak bude tak jeden vezmem za tych 15 000 :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:16 pm

Re: Jak aktualizovat firmware?

preboha ziveho, to je podvod!!!

okej, slubis mi, ze nam napises ako to bude dalej prebiehat?

co si myslis, ze tito ludia, co robia cely zivot? ojebavaju cely svet! nemaju inu pracu ani pracovat nechcu, len roky podvadzaju podobnymi nezmyslami ludi!

Prides o peniaze.

Ale hlavne smekam klobouk nad tvojou naivitou?

Kolko mas rokov?

Nikdy si nikde necital o nigerijskych scamoch? Fakt su to desne pribehy.

Ale ak ti nevadi, ze prides o (dobre pocitam 60 tisic ceskych?) tolko penazi, tak okej, som zvedavy.

Naozaj sa ozvi, ci ti to vyjde alebo nevyjde.

Rozhodne si myslim, ze by si nemal posielat ziadne dalsie prachy.

Daj si povedat: Apple by bol IDIOT ak by daval TAK LACNO odblokovane iphone!!!!

opakujem ak by vobec v skutocnosti existovali oblokovane oficialne iPhone, tak ich cena by bola niekolko nasobok sumy 399 dolarov!!!

uvazuj prosim ta a prestan snivat, ze budes mat nieco lepsie ako ostatni!

halo!!! klopem na zdravy rozum!!
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

testxxx | úte led 22, 2008 7:23 pm

podle icq ma 14

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:26 pm

SCAM je podvod s ucelom vylakat pod atraktivnou ponukou peniaze.

v tomto pripade ti niekto ponuka lacny atraktivnejsi tovar - odblokovany iPhone za cenu porovnatelnu s blokovanym.

Lenze posles peniaze, a nieco sa "nahodou" stane a chlapik ta zacne ukecavat, nech posles dalsie peniaze. A tak dokola, kym ti nedojde, ze je to podvod.

Castejsie je to zname ako podvodnik rozposielal listy alebo maily, kde je napisane nieco ako "Mam tu v nasej krajine vela penazi ale nemozem ich legalne vyviezt, mozete mi pomoct? dostali by ste z tych 12 000 000 $ asi dvadsat percent". Ty sa chytis a oni ta poprosia o 1000$ "na reziu". Pises si s nimi, oni hraju hru az dovtedy kym im posielas peniaze.

Je mi az divne, ze medzi pomerne inteligentnymi ludmi aki sme tu by mohol byt niekto, kto sa da chytit na takuto blbinu
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

.:Hamilton:. | úte led 22, 2008 7:27 pm

Klidek Rony, rekl bych, ze si z nas pan E=mc2 jednoducho strili :lol: Obzvlaste jeho veta "Zitra mu poslu dalsi penize" tomu primo nasvedcuje. Jinak tihleti koumaci z Afriky jsou prece notoricky znamy svymi pokusy okradat lidi.
Jestli to vsechno myslis, E=mc2, vazne, pak jsi s jistotou nejvetsi blazen, kteryho jsem (byt ne osobne) poznal :D

Uživatelský avatar rony | úte led 22, 2008 7:28 pm

testxxx píše:podle icq ma 14

uz sa nejdem namahat :-) 14 rokov je dost malo na to, aby pochopil, ako to vobec chodi. Zrejme ma peniaze od rodicov a asi to nebude u nich sranda...

PRESUVAM DO ARCHIVU, CELA DEBATA UZ NIC NEPRINESIE.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | úte led 22, 2008 7:52 pm

No a to jsem mu chtěl napsat na ICQ :) ale Rony se rozepsal zde ...
Chudák kluk...

Táta tě zabije kluku !!!

.

Obrázek
Administrator
Administrator

E=mc2 | úte led 22, 2008 9:03 pm

Teda vy ste tu špióni... Podle ICQ si zjišťujete kolik mi je let.... To je teda spolek....
A dovolte abych se zasmál, ale 60 000Kč bych tam nikdy neposlal.
Poslal sem tam ňákejch 6 000, a teď chce další asi 3 000. Ale máme takovou dohodu, proto to je jenom tolik.
A jako, jestli mě o ty prachy okrade, tak mě to bude velice mrzet. Ale tech 10 000 se ještě dá přežít. Aspoň budu mít co vyprávět kamarádům. Na celou tu věc se koukam tak ňák pozitivně.
A věřte mi, že to zatim vypadá slibně. Vše nasvědčuje tomu že to vyjde. Ale když řikam tátovi, co mi ten chlap odepisuje, tak se mi jenom směje, a řiká že to je jasnej podvod.
No nic, musíme čekat na moment překvapení.
Zejtra až mu pošlu ty prachy, tak bude docela klíčový co mi vodepíše. Buť mi napíše:
1) You are very very stupid if you thought I will send you the Iphones. I stole you $500 iii THANK YOU VERY MUCH iii HAHAHAHAHA.

nebo

Hmmm...... There's a problem. My BOSS doesn't support this commerce. But if you send me next $200, I can send you 8 iPHONES iii But I can't send you your money back.

2) O.K. I got that money and sent the iPHONES. I'm sending you tracking info.

Zatim, a neska už se asi neozvu. Kouknu na ordinaci a du spát.

Julek | úte led 22, 2008 9:51 pm

Nejsme špioni člověče, snažíme se tě varovat... chjo :roll:
Budeme ti jen přát, pokud ti to vyjde..

pozn. rony: LOCK. šoufky si delej z placatého tuleňa (to nepatri Julekovi :)

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv