Nejde udělat jailbreak

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

scarywitch | sob pro 27, 2008 3:44 pm

Nejde udělat jailbreak

Zdravím,
nevím už co dělat,protože ať se snažím jak se snažím tak mi prostě nejde udělat jailbreak.Zkoušela jsem to už tolikrát,že čas strávený na počítači se omezil momentálně pouze na iphone a instalování a restorování.Mám iP 3G,firmware 2_2.2_5G77 , prostě ten nejnovější.Dělám vše podle návodu Whiskeyho96 a zkusila jsem i od doda_mt , který je stejný jako na iClarified,přes QuickPwn22.Ale pokaždé se mi to zastaví na "Wait for your iPhone to connect in recovery mode". Přitom iP v recovery mode je,zkusila jsem změnit USB , ale ani to nepomohlo.Nemám ani jiný počítač na kterém bych to mohla zkusit. :( Poradíte někdo?
P.S.Omlouvám se ale přes Hledat jsem odpověď an můj problém nenašla,takže pokud někde je ,tak mi jen dejte odkaz prosím.Děkuji

johny03 | sob pro 27, 2008 5:22 pm

Re: Nejde udělat jailbreak

zkus si stáhnout jinou verzi quickpwn, nebo jestli je telefon jiz pwnutý tak dej v itunes shift+restore a vloz tam fw....dyztak napis na icq

robbie | ned pro 28, 2008 10:07 am

ja mama presne taky isty problem a newem si s nim dat vobec rady
Host
Host

scarywitch | ned pro 28, 2008 2:41 pm

johny03 píše:zkus si stáhnout jinou verzi quickpwn, nebo jestli je telefon jiz pwnutý tak dej v itunes shift+restore a vloz tam fw....dyztak napis na icq

I to už jsem zkoušela,telefon nebyl nikdy pwnutý,tohle je prvně co jsem chtěla zkusit jailbreak,ale jak vidím tak se mi to asi nikdy nepovede,protože zatím na to nenašel nikdo odpověď. :(

Uživatelský avatar Vitezslav2 | ned pro 28, 2008 5:59 pm

Mě to taky nejde.Zastaví se mi to v bodě 8 a hlásí to výskyt problému.Čím to?
iPhone XS Max 256GB
iPad 32GB WIFI
Apple Watch Series 4 Nike+ 44mm
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned pro 28, 2008 10:34 pm

Prepnout iPhone do (opravdu spravneho) DFU modu > iTunes oznami ze nasly telefon v restore modu > Shift+Restore > QuickPwn. Pokud se nepovede, opakovat, nekdy se zadari treba i na desaty pokus. Pokud se opakovane nepovede, hledat pres google co znamena vraceny chybovy kod, zkusit na jinem PC, zkusit jiny fw.
Starý pes fóra :)

robbie | pon pro 29, 2008 4:39 pm

pravda skusil som to na 2pc a uz siel
Host
Host

scarywitch | pon pro 29, 2008 8:41 pm

spachal_tmp píše:Prepnout iPhone do (opravdu spravneho) DFU modu > iTunes oznami ze nasly telefon v restore modu > Shift+Restore > QuickPwn. Pokud se nepovede, opakovat, nekdy se zadari treba i na desaty pokus. Pokud se opakovane nepovede, hledat pres google co znamena vraceny chybovy kod, zkusit na jinem PC, zkusit jiny fw.

Co znamená "opravdu správný" DFU mod ? :?
Bohužel druhý pc nemám abych to mohla zkusit. :(
Já si totiž myslím , že dělám DFU správně,alespoň jak jsem to pochopila.
Naposledy upravil scarywitch dne pon pro 29, 2008 9:04 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar dodo_mt | pon pro 29, 2008 8:46 pm

Ako sa spravne dostat do DFU modu najdes na fore je tu toho plno. Myslim ze aj navod je.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

scarywitch | pon pro 29, 2008 9:03 pm

Bohužel přímý návod jsem nenašla.Máš pravdu , je tady toho hodně , zadala jsem několik druhů hesel jak to najít , ale návod tu není.Jen mluvení okolo.
A pokud tady je ,tak jsem asi úplný pitomec a omlouvám se za promarněný čas.
Děkuji za radu. :wink:

Ako prve necituj prispevky ktore su hned nad svojimi. Ak nevies preco precitaj si pravidla. FAQ. dodo

Uživatelský avatar dodo_mt | pon pro 29, 2008 9:09 pm

2 sekundy na google > viewtopic.php?t=780 a este jeden viewtopic.php?f=13&t=1763

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Uživatelský avatar Gekko gecko | pon pro 29, 2008 9:42 pm

Pri spravnem/pravem DFU Modu musi byt displej zhasnuty/cerny,pokud ti sviti ikona CD s usb kabikem neni to on.
Urcite zkus QuickPWN2.2 ten na XPckach chodi spolehlive a vede te za ruku....proste ukazuje v textove forme jak mas dlouho kterou kombinaci tlacitek drzet.

Pokud by jsi chtela v iTunes udelat RESTORE pres DFU Mode,pri spustenem iTunes zapni iPhone pripoj jej,10sec. drz tlacitka SLEEP+HOME,potom uvolni SLEEP a drz samostatne HOME taky 10sec. a pustt jej.Za chvilku zobrazi iTunes ze je iPhone v onom modu.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

scarywitch | úte pro 30, 2008 9:21 pm

Děkuji za pomoc všem.
Takže do (správného) DFU jsem se dostala,byla jsem jen trochu zmatená co dál.Podle rady jsem chtěla v iTunes provést Shift+restore pro nahrání firmwaru(alespoň takto jsem to pochopila od rady "spachal_tmp") ale bohužel se to nepovedlo ani po několika pokusech.Pokaždé nějaká chyba,zkusila jsem rady, které jsem tady našla, ale asi jsem úplně v háji , protože mi nic nefunguje.Takže opět mám telefon v "normálním" stavu bez jailbreaku a mám obavy , že se mi to nikdy nepovede.Což mě docela hodně mrzí.

digi.mara | úte led 13, 2009 9:17 pm

Mám ten samý problém..Jaillbreak dělám už po 17. a pokaždé nic..

Paly | úte led 13, 2009 9:21 pm

Postup pre iPhone 3G viewtopic.php?f=96&t=11923
Postup pre iPhone 2G viewtopic.php?f=96&t=11943

Ak budete postupovat presne podla navodu tak by to malo ist. Treba byt opatrny a poriadne precitat cely postup a potom az zacat robit jailbreak.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

scarywitch | úte led 20, 2009 2:49 pm

Děkuji za návod a radu, ale zkoušela jsem už všechny možné verze včetně toho z iClarified, což je ten co jsi zde uvedl , ale stále to nejde.Jak říkám , zkoušela jsem to tolikrát,že už mě to nebaví a vzdala jsem to. :cry:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv