Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Klarka píše:Asi narážíte na obrázek, ale nevím jak jinak ho vložit. Když jsem ho dala přmo na forum tak byl velký
tak takhle chytrá jsem taky. Ale je to prostě šedivý a zaškrtnout to nejde. Tím mi nepomůžete.mettzed píše:holka možná by to chtělo zaškrtnou "SYNC APPLICATIONS"![]()
chápu, používám fora kde tohle není. Omlouvám seBeavers píše:Klarka píše:Asi narážíte na obrázek, ale nevím jak jinak ho vložit. Když jsem ho dala přmo na forum tak byl velký
Nenarážíme na obrázek, ale na editaci vlastních příspěvků. Provádí se tlačítkem Upravit a to v případě, že sis na něco vzpomněla a chceš to přidat ke svému příspěvku NA KTERÝ JEŠTĚ NIKDO NEREAGOVAL. Nezáleží, zda to chceš upravit za pár minut nebo hodin, či dokonce dní. Po stisknutí tlačítka Upravit napíšeš pod upravovaný příspěvek EDIT (příp. s časovou poznámkou): a budeš psát dál. Jakmile ti někdo odpoví, pak teprve můžeš postovat další příspěvek pod jeho odpověď.
Klarko i všichni ostatní: Nemusel bych to tady takto popisovat, kdybyste si při registraci přečetli stanovy fóra (FAQ). Protože to ale nikdo nečte, musí se moderátoři věnovat těmto činnostem a na ostatní jim nezbývá čas. Pořádek na fóru je totiž prioritní záležitostí.
Klarka píše:je to: 2.2 (5G77)
Ano k tomuhle jsem se taky dostala ale pak mi to hodilo ještě nějaký jako textovej report nebo jak to nazvat.MiTo píše:No mě to jede a je to v poho!
MiTo píše:No ano spustí to Okno jede to jakoby v terminálu. Samozřejmě musíš mít připojený iPhonePotom ti napíše výsledek toho testu. Ještě mě napadlo nesmázla sis samotné applikace? A tedka v iTunes vidíš jen jejich ikony? Fakt nevím, je to na mě asi moc.
.................
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé