Problém: Mizerná hlasitost vestavěného repráčku (zvonění)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Lanex | stř led 23, 2008 3:18 pm

Problém: Mizerná hlasitost vestavěného repráčku (zvonění)

mám takový problém s vestavěným repráčkem (zvonění / hudba). Hraje strašně potichu, u jiného iPhone zhruba výkon 1/4. Na vysící konektor sluchátek to nevypadá, hlasitost byla stejná i v 1.1.1, tak 1.1.2. Kdyby to u toho stejně hlasitě nevybrovalo, ani bych nepoznal že někdo volá. Ve sluchátkách je hlasitost OK. Netušíte co by to mohlo být a hlavně jak ho zase rozkřičet?

paul.digi | stř led 23, 2008 3:31 pm

Stalo se mi to taky.

Poradne si poslechni odkud ti to hraje: mne to hralo ze sluchatka a ne z repracku - podle me to udelala nejaka aplikace.

Po restartu iphonu uz to bylo ok.

Lanex | stř led 23, 2008 3:36 pm

bohužel to hraje ze správné "díry", ale slabě...

mike0007CZ | stř led 23, 2008 4:29 pm

Nainstaluj AudioAmp
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Lanex | pát led 25, 2008 9:56 am

S AudioAmp, bez AudioAmp, pořád stejné... to vypadá že to asi nebude softwarový problém... kua mám pech... ale zas na druhou stranu by to neměl být odprásklej koncovej zesilovač, protože do sluchátek to řve jako kráva...

petr52 | úte led 29, 2008 11:38 pm

Me se stalo (nemusi to byt ten samy problem ) rozlila se mi na stole Cola
a trochu strikla presne na to misto kde sou dirky od repracku. Rano iphon zvonil tak nahlas jako bych repracek mel ucpanej prstem. Na radu kamarada co delal v gsm servisu jsem kartackem na zuby ty dirky trochu namocil cistou vodou a pak vysal aby to s sebou vzalo ten cukr z koly co uplne zalepil tu sitku za temi otvurky repracku. No a po uschnuti hlasitost jako u noveho. Chvili jsem taky plasil ze je to hardware.

Lanex | stř led 30, 2008 8:42 am

hehe :) zajimavá rada, rozhodně večer zkusím, za to nic nedám. Díky :)

Jerry | stř led 30, 2008 11:25 am

hele jeste me napadla jedna respektive dve veci.
1. v nastveni ipod zkontroluj jestli nemas zapnute volume limit na nizkou hlasitost.
2. obcas se mi stalo ze iphon bez sluchatek sam redukuje hlasitost, taze zkusit pridavat (ale to jsi asi zkousel co)

:))
...nezakryvas pro prehravani prstem reproduktor :))))
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Lanex | stř led 30, 2008 11:57 am

co se týče nastavení, prolezl a vyzkoušel jsem naprosto všechno. Ale našel jsem na jiném foru, že s tim zvukem opravdu problémy lidé občas maj. A obvykle je opravdu na vině zalepená ochraná sítka u reproduktoru. jsou tam i návody jak jí tam odsud vykuchat s tim že to přidá nejméně 30% hlasitosti navíc. Zkusim zatím jen ten kartáček...

Uživatelský avatar rony | stř led 30, 2008 2:30 pm

ano, to iste som mal aj s normalnymi sluchatkami.

staci ak sa tam dostane vlas alebo nieco podobne a rapidne to zmeni zvuk.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Lanex | úte úno 12, 2008 1:10 pm

ozývám se po nějaké době opět k tomuto problému. Stále bohužel přetrvává, sundal jsem plastový kryt a vidím přímo na repráček. Ucpáno tedy nemám nic, i odkrytý hraje mizerně :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv