Z 1.1.2. na 1.1.1. A smrt v DFU modu:(

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

proficony | čtv led 24, 2008 10:16 am

Z 1.1.2. na 1.1.1. A smrt v DFU modu:(

Zdravim mam iphone s číslem 48 takže předpokladam 1.1.2 tak sem to chtěl aktivovat podle navodu po downgrade mi to hodilo chybu 1015 takze dobry ale jak se zatracene dostanu dal mam tam furt ten kabel s něčim!!
četl jsem že nejak přes iphuc nebo ibrickr ale ve vistach mi iphuc jenom problikne a skonci a v xp do konzole zase nejde nic psat a ibrickr vubec s iphonem nekomunikuje, nejde ztoho modu vilezt jinak?? Diky

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 10:38 am

Re: Z 1.1.2. na 1.1.1. A smrt v DFU modu:(

ved tu na fore mas navod :-) klikni si a poriadne prezri.

pripadne aj tento obrazkovy

6. To Kick on the Recovery Mode. Open a Program call AppTappInstaller , You can click the Link to download this program. Click on Continue and Choose 1.0.2 (Sometimes it goes to Download State)

a mas vobec stiahnutu javu? http://www.sun.com

vsetko co doporucuju v navodoch treba dodrzat!!!

mat Vista na odblokovanie nie je mozno najlepsi napad ale vidis bod 6. z toho obrazkoveho manualu? Jedes.

pozor zmena v navodoch: pretoze momentalne iTunes ponuka upgrade na 1.1.3, treba si uz aj fw 1.1.2 stiahnut a cez Shift ho obnovovat zo stiahnuteho fw na disku. musis si teda stiahnut aj fw 1.1.2 - dohladaj si doplnenie a upresnenie navodov v suvislosti s tym, ze od polovica ledna uz je nutne aj toto.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

proficony | čtv led 24, 2008 10:53 am

ted teda zkousim tu en verzi stema obrazkama a vypadato ze to downg.. jeste na 1.0.2. to sem nevedel ze se musi abych se dostal z 112 na 111 tu javu jsem asi taky nemel du ji instalovat.

frolish | čtv led 24, 2008 10:57 am

Re: Z 1.1.2. na 1.1.1. A smrt v DFU modu:(

proficony píše:Zdravim mam iphone s číslem 48 takže předpokladam 1.1.2 tak sem to chtěl aktivovat podle navodu po downgrade mi to hodilo chybu 1015 takze dobry ale jak se zatracene dostanu dal mam tam furt ten kabel s něčim!!
četl jsem že nejak přes iphuc nebo ibrickr ale ve vistach mi iphuc jenom problikne a skonci a v xp do konzole zase nejde nic psat a ibrickr vubec s iphonem nekomunikuje, nejde ztoho modu vilezt jinak?? Diky

Zde si stahni tohle http://rapidshare.com/files/86185625/jailbreak.zip.html a jak to napise chybu 1015 spust windows.bat a klikni na "Boot from recovery". Musis mit ovsem nainstalovany JRE jak uz bylo zminovano
Host
Host

proficony | čtv led 24, 2008 11:54 am

Ach jo, tak sem tam instaloval pomoci apptappinstaler tu verzi 1.0.2 a pak sem postupoval pres tu emergeny call a jailbreak ale zase to skoncilo na jailbreakme.com na install appsnapp -- hned jak sem na to kliknul skocilo to na activation page -- zadnej reset telefonu po kterym je iphone uz aktivovanej. Tak uz nevim co ted a jaka ke tam vlastne ted firmware..

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 12:10 pm

po tych nespravne robenych postupoch museli v telefone zostat stopy.

pohladaj v anglickych forach ako uviest telefon do povodneho stavu.

nema cenu riesit nedorobene postupy tym, ze sa vratis na bod 1 a skusis to doblba opakovat.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

proficony | čtv led 24, 2008 12:24 pm

taky myslim ze se ten telefon musi nejak zformatovat, tak kdyby nekdo vedel tak napiste sem

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 12:29 pm

myslim, ze si to budes musiet najst na forach ako je hackint0sh alebo modmyifone.com

ak to najdes, budeme radi, ak zdokumentujes ten postup a pripadne sem umiestnis prelozeny do anglictiny.

nie je nic lepsie ak to tu najde dalsich desat zufalcov a pomozes im :)

ja viem, ten prvy si to vzdy odserie
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

proficony | čtv led 24, 2008 1:49 pm

Tak zazrak!
Nic nefungovalo ten jailbreak vzdycky nejak nevysel a dospel jsem do ty activation page, tak sem zkusil dat ten windows.bat ale nemackal jsem nic ani reboot nebo jailbreak co vyskoci v ty tabulce a ono se to zachvili activovalo:)) to sem nevedel ze ten batak je tak sikovnej.:))

proficony | čtv led 24, 2008 2:11 pm

Jeste par veci:
1) mela by mi prijit nextsim2, a nevim jestli funguje ve vsech iphonech nebo jsou jiny do iphonu z usa,anglie atd. a jiny do 1.1.1. a jiny do 1.1.2.
2) nevite navod na ciste odblokovani 111 po aktivaci kdyby mi nahodou nesla ta nextsimka, vsude totiz pisou jenom o 112 nebo pouhy aktivaci 111. diky

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 3:10 pm

1.1.1 predsa unlockne samotny jailbreak.

tvoj problem bol zrejme v tom, ze po restarte telefonu si nemal poriadne dostupne wifi - asi.

takze este bude niekto tvrdit, ze ma s odblokovanim "necakany" problem? obvykle je to VZDY problem v neporiadnom robeni ukonov opdla navodov :)

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv