iPhone, jako modem

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 12:11 pm

Re: iPhone, jako modem

Jo, o tom sa vie, ze v Macoch by iphone mohol ist ako modem. Koniec koncov tvoj link je sprava zo septembra minuleho roku a aj tu sa o tom uz ludia bavili.
Takze ziadna velka novinka :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 1:07 pm

urcite ano, aj ked zrovna potreba mat z iphone modem je u mna nulova :-)

skor sa divim, ze nikoho nezaujali info o Call filteri ci o inych praktickejsich veciach.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 1:50 pm

roky som v pohode fungoval na PDA. Tu nejde o nahradu za notebook, trochu mi nerozumies. Je vela veci na ktore nemusis zrovna otvarat velky pocitac. Je to dost obsiahla tema na diskutovanie ale dam priklad:

preco ludia pozeraju filmy na takychto zariadeniach ked maju moznost ich pozerat doma v prehnane dimenzovanych kopiach kin? Pretoze to ide a pretoze kino s nimi nechodi po svete ale obcas chcu miesto cumenia do blba vyuzit cas

nesmies na to hladiet z pozicie: toto dokaze notebook a toto iphone. iphone je naprd. samozrejme, ze na iphone nejde robit vo photoshope. Ale napr. v takom malom pocitaci ako je iphone vies minimalne triedit obrazky. Je to dane fantaziou omnoho viac ako prvotnym zhodnotenim moznosti daneho stroja.

Lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche.

mimochodom Call filter je mobilna aplikacia, asi si nepochopil k comu je tento typ aplikacii dobry :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv led 24, 2008 3:36 pm

Tohle se tady resi pravidelne asi s mesicnimi intervaly ;). Asi to dame do navodu, je nejvyssi cas :) ..
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kvikvik | čtv led 24, 2008 3:50 pm

do navodu by to chtelo, i kdyz je to pulrok stara zalezitost. obcas se mi stane nekde venku, ze se musim proste pripojit do nejake vpn zabezpecene pres certifikat, pres cipovou kartu a podobne a tam si s iphonem nevystacim. ale je jasny, ze to treba moc lidi nepali, na druhou stranu ja zase neuziju mraky jinych veci, o kterych se tu mluvi. to filtrovani volani ale jeste nefunguje, ne? mam pocit, ze to umelo zatim jen smsky, ale mozna uz vysla nova verze.
Host
Host

Uživatelský avatar rony | čtv led 24, 2008 4:37 pm

nasa firemna VPN nejde v iphone. takze predpokladam, ze ten vpn klient v nom je len podmnozina moznych sposobom realizacie.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kvikvik | čtv led 24, 2008 5:01 pm

zalezi na protokolu a zpusobu autentikace, na jedne mi to fungovalo i pres iphone dobre. akorat to fakt byla jenom nouzovka, na beznou praci se to neda.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv