iPhone zapina zapina a pozeram...ja nemam JB???(v skutocnosti mam)
A vyzeralo to asi takto:

Tak som chcel znova urobit JB:
1.naprv cez iTunes Restore no a vyzeralo to asi tak, ze mi vyprsala nejaka doba ( ma SK od dodo_mt ) - tuto tabulku som uz nevidel - chyba mi screen
2.JB cez QuickPwn 2.2 ( fw 2.2 ) a QiuckPwn mi vyhodil toto:

Poradi niekto???!
Surne
THX4Help!
Poprosim ta zmen si nazov tematu a pomahaj nam udrzovat forum prehladne. Dalej by som ta poprosil pis aspon troska ako clovek... dodo bolo OMFG...WTF?....Tak toto fakt nechápem...BIG problém Upravil som Ti nazov tak ako by to asi mohlo vyzerat aby si ludom povedal, ze co mas za problem a aby nase forum bolo prehladne. Paly
EDIT:
Vyriešené z topicu http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=1763!!!
návod tu ( ako dostať iPhone do restotre módu ):
By koralek
jde o to, že minimálně od FW 1.1.3 jsou DVA DFU mody. Jeden normální (dostaneš se do něj známou kombinací Power+Home až do vypnutí a restartu, pak jen Home na pár vteřin ? něž ho objeví iTunes a pustit), a ten funguje dobře pro downgrade 1.1.2 na 1.1.1 a níže a druhý skytý DFU. Důvodem hlášky error 1 při downgradu z 1.1.3 je to, že telefon není ve skrytém DFU modu.
Tedy, jak na to. Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů.
dik za tvoj topic:)
EDIT 2:
Nakoniec zasa nič!!! Aj po restore 2.2 mi opäť iphone a quickpwn ukazujú tie isté "screeny".

EDIT 3:
HEURÉKA !!!!!!!!!!
Stačí ak zapnete QuickPwn a iPhone necháte vypnutý. QuickPwn vás požiada o zapnutie, no a po zapnutí iPhone-u bude normálne pokračovať ďalej!!!
Dúfam, že niekomu pomôžem bez toho aby robil restore ale iba JB cez QuickPwn.
Ja som bohužial prišiel o všetky App!!!:(