1.1.2 z reklamace u Apple - aktivovany

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pavouk.cz | sob led 26, 2008 3:13 am

1.1.2 z reklamace u Apple - aktivovany

Ahoj vsem,
mam takovy dotaz. Pri pokusech s jailbreakem na 1.1.2 OTB se mi podarilo umrtvit telefon tak, ze se sam restartoval a pri bootu byl na obrazovce videt textovy vypis shelu. Poslal jsem jej na reklamaci Apple v NY a reklamace prosla, kupodivu. Nicmene mam ted v ruce applem aktivovany telefon 1.1.2 OTB s tim, ze kdyz pouziji X-SIMM 2 kartu, tak diky tomu, ze nebyl instalovany iWorld, z telefonu nejde prakticky volat. Installer samozrejme take nemam. Mam cukani zkusit oficialni uprgrade na 1.1.3 pres iTunes. Pokud se nepletu, tak telefon nadale zustane aktivovan. Tzn. mel bych v ruce oficialni iPhone 1.1.3. Ted muj dotaz, jaka je sance bez downgrade dostat na telefon installer? Nemam tam ani SSH server, nic. Je mi trochu lito jen tak ho bafnout a downgradovat a prijit o tuto "vyhodu". Pokud by se to nejak povedlo, je mozno na telefon be jailbreaku instalovat aplikace?

Diky za info

Uživatelský avatar waczko | sob led 26, 2008 4:05 am

S tou reklamačkou mi budeš muset pak někdy poradit.
Nicméně installer nebo ssh tam nijak nedostaneš. Když nemáš installer, nedáš tam ssh a naopak. Možností je upgrade na 1.1.3, ale z vlastní zkušenosti Ti to nedoporučuji, protože vedle mě ted leží iCihla a to jsem s ní ještě včera v pohodě telefonoval.
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pavouk.cz | sob led 26, 2008 4:10 am

Diky za odpoved. Jdu na standartni postup, asi nic jineho nezbyva. V pondeli budu mit moznost zkusit TS na telefonu, ktery ma éfiko 1.1.3 a je aktivovany pre AT&T. Napisu, jak se to chovalo. Dobrou

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv