2 sedy: nemas dole tlacitko add? pokud jo, tak pomoci nej musis nejdrive pridat ucet, aby ses mohl pripojit.
apollo (stejne tak i
mobilechat) nezobrazuje vsechny kontakty, ktere jsou online.
neni to pravda. tedy alespon me je zobrazuje korektne, ale az od te chvile co jsem si je vsechny korektne pridal pres icq (nemam nainstalovane origo icq, takze jsem pouzil webovou verzi
http://www.icq.com/download/icq2go/ ). pouzivam na pc im klienta
miranda im, ktery si nelame hlavu s autorizaci a klidne prida cloveka, ktery pozaduje autorizaci, aniz by se ho na neco ptal. poprve kdyz jsem pustil apollo a pote i mobilechat (zkousel jsem oboji), tak mi to spoustu lidi nezobrazilo a u nekterych to misto nicku zobrazilo uin. takze jsem si pustil webove icq a vsechny kontakty u kterych jsem mel na iphone zobrazene jen cislo jsem prejmenoval ikdyz se na kompu tvarili, ze zobrazuji nick. dale jsem u lidi, kteri pozaduji autorizaci a ja ji tam nemel o ni pozadal znovu a pote co me autorizovali uz je vidim i na iphone. rovnez vsichni, ktere jsem videl pouze jako cisla jsou jiz po prejmenovani na kompu na iphone videt tak, jak maji byt.
problem je ale docela se stabilitou programu. na iphone icq v podstate temer vubec nepouzivam, az na vyjimky, kdy nejsem u kompu a nutne potrebuju neco pres icq poresit. dost to totiz pada a je jedno ktery ze dvou programu se pouzije. prisel jsem na to, ze ho vetsinou shodi nejaka prichozi zprava, ale neni to pravidlem, obcas mi spadlo jen tim, ze jsem ho shodil na pozadi tlacitkem (takovym tim jedinym dole

).
a kdyz uz jsem se tu tak rozepsal o im klientech pro iphone... podarilo se nekomu rozchodit na mobilechatu jabber s gmailim uctem (myslim gtalk)? ja jsem to zkousel a uspech jsem nesklidil ikdyz mobilechat gtalk pri vytvareni uctu nabizi.