Co se soubory, které zůstanou po odinstalování aplikací?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar toncek | ned led 27, 2008 9:48 pm

Co se soubory, které zůstanou po odinstalování aplikací?

Naistaloval jsem si Apollo, abych ho vyzkoušel..Moc mi nevyhovovalo, tak jsem ho opět odinstaloval..

Náhodou jsem v adresáři var/root/Library/Preferences objevil soubory apollo.plist a ještě další 2 s údaji o mém icq účtu..

Tohle bych mohl normálně odstranit, ne? Jinak jsem si myslel, že se vše odtraní již při odinstalaci.. :idea:

btw. to takhle ještě po některých jiných aplikacích zůstavají soubory? V případě, že zase něco odinstaluju, tak bych si ty mršky našel a taky se jich zbavil :D
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar alexxx | ned led 27, 2008 10:24 pm

No je to jako ve windowsech u některých programů ti prostě i po odinstalování zůstanou některé soubory. Asi nejjednodušší bude udělat restore.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar toncek | pon led 28, 2008 11:59 am

Ok, no restore se ještě raději vyhnu..Mám iPhona pár dní, a pořád na něho dávám extremní pozor, leštím ho atd..Prostě jako každou novou věc, než se trošku "okouká" a zaběhne :). To jak se provádí přesně restore pro 1.1.2 ještě nemám moc nastudované, a nechci hned něco zdupat a mít doma iCihlu :) Ty 3 soubory mě tam až tak moc nevadí :) Až restore bude nevyhnutelný tak mi nic jiného nebude zbývat, do té doby snad stihnu vše o tom přečíst a být připraven 8)
Moderator fóra
Moderator fóra

Julek | pon led 28, 2008 12:12 pm

Je to jednoduché až se trošku rozkoukáš v souborovém systému uvidíš kam kde aplikace jsou, po odinstalaci summerboardu ti zůstane adresář summeboard ten můžeš smazat a pod. Vždy si dělej zálohu souborů které mažeš nebo modifikuješ ! pozor na to.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv