iphone 1.1.3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jarek-libijaro | úte led 29, 2008 7:45 am

iphone 1.1.3

je mi spatne
Naposledy upravil jarek-libijaro dne stř led 30, 2008 3:15 am, celkově upraveno 1

kimi | úte led 29, 2008 8:19 am

Prekupnik v akci

Není důvod napadat se tu mezi sebou ! Pokud máš potřebu se vyjádřit k někomu udělej to přes PM podobné výlevy nejsem zvědavý !

Příspěvek smazán !

Julek

Uživatelský avatar rony | úte led 29, 2008 8:29 am

Re: Prekupnik v akci

V Cine mozno mozu programovat novu verziu SW pre TurboSIM ale inak nic :-)

Nemam rad ak sa pisu prispevky komplet v CAPSLOCKU.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kimi | úte led 29, 2008 1:00 pm

Julek

Julku jsi srandovní :-) a neber si to osobně!

Julek | úte led 29, 2008 2:23 pm

No zrovna na tvém názoru mi moc nezáleží ale osobní útoky si nech na jiné fórum viz pravidla chování zde. Nebo se potom asi ze mě utlučeš smíchem.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

bubo | úte led 29, 2008 2:29 pm

Re: iphone 1.1.3

jarek-libijaro píše:nedoporucuji kupovat iphony serial number 88803X8WH8
JE TO VERZE 1.1.3
NEFUNGUJE ZADNA TURBO SIM ANI ZADNY UNLOCK
POUZE JAILBREAKME 1.1.3
LIBIJARO

Tak proč je ve verzi 1.1.3 nabízíš na Aukru jako odblokované a plně funkční pro všechny sítě, když tady píšeš, že nefungují ... ???
Host
Host

kimi | úte led 29, 2008 2:36 pm

Julku, Julku....

A to je milý Julku ten problém! Sám jsem s tímhle člověkem diskutoval přes ICQ, nakonec mi poslal fotku svého Ferarri a o ČR a lidech u nás mluvil značně arogantně. Paradoxní je, že právě na nás vydělává. Myslím si, že by lidé z fóra měli vědět, kdo pan LIBIJARO ve skutečnosti je. Zanechme osobních útoků, tohle je moje zkušenost! Od něj bych si fakt nekoupil ani folii! KIMI

Julek | úte led 29, 2008 2:42 pm

Kdyby jsi to napsal tak jako teď slušně a normálně ani by jsi o mě nevěděl.
Jasně může mít Ferrari proč ne, taky mám něco hodně drahého co si každý nemůže dovolit, vydělal jsem si na to prací.
Můžeme si zo to sami protože pokud bychom od něj iPhony nekupovali tak by stejně to Ferrari asi měl :), je to otázka zda tu najde v ČR kupce nebo kdekoli jinde..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

kimi | úte led 29, 2008 3:22 pm

Tak jsem se schválně na Aukro.cz šel podívat a opravdu si stojím za tvrztením, že tohle je opravdu překupník! Mrzí mě, že takový lidi vydělávají na tak skvělém přístroji jako je iPhone .-)

http://www.aukro.cz/item303539080_iphon ... html#photo
Naposledy upravil kimi dne úte led 29, 2008 6:53 pm, celkově upraveno 3

Uživatelský avatar ikena | úte led 29, 2008 3:22 pm

Re: Julku, Julku....

kimi píše:A to je milý Julku ten problém! Sám jsem s tímhle člověkem diskutoval přes ICQ, nakonec mi poslal fotku svého Ferarri a o ČR a lidech u nás mluvil značně arogantně. Paradoxní je, že právě na nás vydělává. Myslím si, že by lidé z fóra měli vědět, kdo pan LIBIJARO ve skutečnosti je. Zanechme osobních útoků, tohle je moje zkušenost! Od něj bych si fakt nekoupil ani folii! KIMI

Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti a jen souhlasit s tímto příspěvkem.
Když jsem od něj před vánoci brala 3 iPhony, nedodržel ani to, co bylo v popisu aukce. Pak už jen následovaly v mailech lži a lži. Začal být nenasytný, dejte si na něj velký POZOR.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar ikena | úte led 29, 2008 4:00 pm

bubo píše:
jarek-libijaro píše:nedoporucuji kupovat iphony serial number 88803X8WH8
JE TO VERZE 1.1.3
NEFUNGUJE ZADNA TURBO SIM ANI ZADNY UNLOCK
POUZE JAILBREAKME 1.1.3
LIBIJARO

Tak proč je ve verzi 1.1.3 nabízíš na Aukru jako odblokované a plně funkční pro všechny sítě, když tady píšeš, že nefungují ... ???

Budou unlocklý jen pro použití jako iPod. Kupující se budou divit. Chce jich naráz prodat 200 a vzít roha. :-)

van_der_brugg | úte led 29, 2008 10:17 pm

Ja myslim, ze je to jinak. Jarda vykoupil vsechny 1.1.2 v okoli a predelava je na 1.1.3. Pokud ne, pak by to byl preci podvodnik...nebo ne? Kazdopadne diky za info, obchodovat s nim rozhodne nebudu, ...

lukee_cz | úte led 29, 2008 10:56 pm

tak tohle nechapu, kdyz jsem nedavno daval na Jarka doporuceni, tak se jen lidi pridavali jak jsou spokojeni s obchodem a kolik od nej maji telefonu. Ted se z niceho nic vyroji hromada co ma same problemy...

btw.: telefony jsou OTB1.1.2 upgradnute na 1.1.3 s TurboSIM, takze kupujici se divit NEBUDOU
Host
Host

van_der_brugg | úte led 29, 2008 11:03 pm

lukee_cz píše:tak tohle nechapu...

A mě už to trklo, jsem to ale hlupák... Jarda ma opravdu všechny 1.1.2. z okolí a ostatní nabádá, aby nekupovali jinde, jenom u něj... Nu pak je to všechno v pořádku! Ovšem cena se mi vůbec nelíbí, nelíbí se mi ani reference na něj, o nějakém Aukru ani psát nebudu.
Ovšem, mám výběr volby... je to jednoduché

kimi | stř led 30, 2008 12:09 am

To Lukee_cz - Sam vis, ze nejde o verzi 1.1.3, ale pouze o softwarovy update bez basebandu a s mnoha problemy, ktere zvlada jen zkusenejsi uzivatel. Az nekdo prijde na to jak prolomit 1.1.3 celou, tak vetsina lidi co ten telefon koupi, ve slepe jistote ze je to verze 1.1.3 si ho zablokuje restorem pres iTunes a telefon jim prestane fungovat. Kdyz jsem videl tu hromadu iPhonu, je mi tech lidi lito, ve vysledku muzou mit jen starosti a za odblok zaplati dalsi penize, pokud to nezvladnou sami. Tohle ja fakt prekupnictvi, je mi z toho spatne, Libijaro nerika pravdu, tohle neni verze 1.1.3 - jde o zvlastni mix mezi 1.1.2 a 1.1.3 a rozhodne nejde o bezpecne a definitivni reseni, jen o prubezne uvolneny update. Kimi

Uživatelský avatar rony | stř led 30, 2008 2:22 am

je zauzivane, ze sa pouzije skratka OOB pri uvadzani verzie

a tato oznacuje telefon, ktory bol "od vyroby" s danou verziou.

ak niekto povie, ze ide o 1.1.3, a neuvedie tuto skratku, tak to povazujem za upgradovany telefon.

tolko len k terminologii, ktorej by sme sa mali drzat aby sme sa navzajom neplietli.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jarek-libijaro | stř led 30, 2008 3:21 am

kimi píše:Tak jsem se schválně na Aukro.cz šel podívat a opravdu si stojím za tvrztením, že tohle je opravdu překupník! Mrzí mě, že takový lidi vydělávají na tak skvělém přístroji jako je iPhone .-)

http://www.aukro.cz/item303539080_iphon ... nou_unlock.
html#photo

tu moznost mas i ty nikdo ti v tom nebrani zijes prece ve svobodne zemi nebo snad ne?

jarek-libijaro | stř led 30, 2008 3:29 am

Re: Julku, Julku....

Platí pro tebe stejná pravidla jako pro každého, toho toto fórum není o tom aby se tu lide vzájemně napadali i když vím ze jsi nezačal. Pokud chceš na někoho podávat žaloby tak to udělej a nepiš o tom tady u nás. Je to zbytečné a docela trapné. Zamykám to tu protože se tu akorát vzájemně napadáte a nebudu jen tak nečině přihlížet vašim útokům. Mám toho dost. Julek

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv